När vi flyttade till huset så var det med en dröm om större ytor, lite gräs att gå barfota i och så tillräckligt stor källare för att alltid vara redo för att välkomna (övernattande) familj och vänner. Inte en sekund har vi ångrat oss även om vi innan var oroliga för att sakna det stadsliv vi länge levt. Men så kommer det ju så himla mycket annat fint med att bo lite utanför, lite mindre anonymt (även om jag alltid gillat den känslan också) och vara en del av ett lite mindre samhälle.
 
Typ som att kunna spatsera ner till det lokala Ica´t en Lördag för lite Byggare Bob disco. Träffa på vänner, stöta hop med barnens förskolevänner (och de ivriga fnissningar som då följer) och lära känna nya grannar. Vem vill dessutom inte hänga med Herr Paprika tidigt en helgdag? Love it.
 
nej, jag är inte sponsrad av ica och inte heller förortslivet på västkusten, däremot erkänner jag lätt att mina helgnöjen förändrats något de senaste åren
 
 
 
 
Eva

Älskar din blogg!!!! Har du varit på det barnvagnsvänliga kafeet Pärongården i Linné? Var där i förra veckan med min mammagrupp och tyckte det var helt fantastiskt! Om du inte varit där så tycker jag du borde ta dig dit.

Svar: Å tack för tipset, ska jag spana in vid tillfälle! :)
Jennifer Benisty

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress