KIDDO ROOM

 
Efter ett par-tre år har vi äntligen gjort ordning i barnens rum, eller i alla fall så håller vi på. Lillens börjar bli klart och här är några glimtar. Mest nöjd är jag över den nya lek och pysselplatsen eftersom den gjort att både han och lillebror börjat finna ro för sig själva från stund till stund.
 
Litens rum är mindre så där har vi inte riktigt fått till det men återkommer så fort det börjar likna nåt, tips på hyllsystem som rymmer mycket men inte tar för stor plats?
 
Stringhylla Pocket, Pappersdekoration, Bord & Pallar IKEA, kruka HAY, trälådor Åhlens (gamla men liknande hittas här), Circusposter
 
Foto: Jennifer Benisty, Avenymamma

ATT RÄKNA STEG I SOLEN

 
Jag vet inte med er men är det inte alltid så i början av året att det känns som att man vill röra lite extra på sig efter allt inomhushäng över julhelgen? I Söndags var det en fantastisk dag ute hos oss och hela familjen var ute i fler timmar än vi varit på väldigt länge. Jag som antagit en utmaning i samarbete med Nutrilett at gå ett maraton tog självklart med mig min steg-räknar-app ut i solen.
 
Du kan själv ladda ner appen här om du blir sugen på att anta utmaningen du med, lyckas vi/du så belönas du direkt i appen.
 
 
Ps. Jag har även provat några av Nutriletts mellanmål och hittills är Low Sugar Cappuchino min favorit, passade bra att ha mellan måltiderna igår när jag hade en låååång arbetsdag i Köpenhamn!
 
Foto: Jennifer Benisty, Avenymamma
 
Detta är ett samarbete med Nutrilett, spana in Kampanjsidan här!

SPRING ESSENTIALS

 
Ni vet den där perfekta tischan jag tipsade om i höstas? Nu har den kommit in i nya fräscha varianter. Min favorit är den smalrandiga i svart och vitt, ännu finare i verkligheten dessutom! Normal i modellen och måtten men man kan med fördel gå upp en storlek om man vill bära den lite oversized!
 
Foto: Lindex.com & Jennifer Benisty, AvenymammaSKODRÖMMAR & SOLLÄNGTAN

 
Drömmen. Nyinkommet från Acne hos Wakakuu. Dock har jag slagit till på ett reafynd redan nu, perfekta flip flops till vårens resor. Känns nästan som om jag kommit närmare solen via detta klick, underbart. Spana in mer 70% rea här.
 
Foto: Wakakuu.com

LINDEX EXTENDED SS15

 
I dag släpptes lookbook bilderna för Lindex Extended SS15 och behöver jag säga att jag är pepp!? Kollektionen kommer finnas i butik from början Mars och mina favoriter är främst den vita kostymen (en av säsongens nyckellooks) och det mjuka svarta setet med flared legs och tunika, vårens siluett nr 1!
 
Foto: Lindex.com
 

LINDEX KICKSTART 2.0

Ni som följer mig på instagram såg att vi var ute och fotade i förra veckan. Nu finns resultatet uppe via Lindex facebooksida, voila! Kickstarta ditt 2015! 

Kläderna hittar du i butik samt via www.lindex.com

Foto: via Lindex.com
TANNED

 
Läder går aldrig ur tiden och just i vår fastar jag mest för alla brända ljusa toner. Skinnanoraken ovan kommer från HM Studio och är min absoluta favorit just nu, finns på rea såg jag dessutom, själv funderar jag att slå till på de matchande byxorna. Set = Love även denna säsong!
 
Foto: Jennifer Benisty, Avenymamma

NO 14 COFFEE

 
Jag älskar vårt loppisfynd vi gjorde i somras, en trästol ala Ton och tanken är att vi ska fylla på med flera trästolar i samma stil. Just Ton har kommit med en ny färg Coffee som jag tycker är supersnygg och kanske skulle passa ännu bättre än de klassiska svarta. Patinan får vi väl fixa (sitta) till själva!
 
Foto: Rum21.se

SUNNY DAYS ON SALE


Jag brukar inte ofta köpa designerkläder till barnen då jag tycker att pojkarnas kläder slits och växes ur lite för snabbt för att det ska vara värt att betala det ofta högra priset. Däremot brukar jag i bland slå till om jag hittar något till nersatt pris att blanda upp deras plagg från kedjorna med. Babyshop brukar alltid ha bra reaprocent och oii barnkläder likaså. Ovan är några salefavoriter just nu- dreaming of sunny days!
 
Ralph Lauren badbyxor, Mini rodini t-shirt & Flip flops Haviana!
 
Foto: Babyshop.se

CHECKED LOVE

 
skjorta Zara (sale!), jacka Uniqlo
 
Foto: Jennifer Benisty, Avenymamma
 

VOLUSPA

 
Att rensa ut julen innebär även doftljusens vårpremiär i vårt hem. I år fick jag flera stycken i julklapp så jag är väl förberedd på den fronten. Min favoritdoft är Crips Champagne från Voluspa, en klar favorit!
 
Foto: Jennifer Benisty, Avenymamma

QUICK FIX TILL AFTERSKI'NFörsta dagen på kontoret i dag och plötsligt känns barnen så långt bort. Att vara lediga tillsammans ger verkligen mig stor separationsångest när det sedan är dags för vardag igen. Tur att det är en röd dag i morgon!

Det jag tänkte tipsa om för alla som är och åker utför och hänger på afterski eftermiddagarna i ända, har sett att ni är en del, är kjolen ovan med revär. Ta den och en tischa över understället så är du piff direkt från backen. Eller bara till jobbet igen såklart. Sport is Fashion även denna vår!

Kjolen och t-shirten Kommer från Lindex och finns på www.lindex.com, understället från HM 

Foto: Jennifer Benisty, Avenymamma

JANUARY KICK-OFF

 
Nytt år och nya inspirationer & tankar. Right now:
 
Kläder för väder. Vårfräscht i khaki, nyanser av vitt och så SVART. Kombinationen är fräsch.

Detaljer såsom (fusk)päls, metaller- guld är en klassiker men stål är påväg tillbaka med stormsteg, inte minns i inredningsbranschen. Lägg så til trä, brända naturtoner (och läder) och denim så är du hemma.
 
Denim on mass. Alltid lika aktuellt men alltid med nya nykelord. Avklippt/Cropped. Fransat. Uppdragna höga midjor & så flared. Du väljer!
 
Resor. Om det så handlar om restauranghäng under värmelampor i ett strax-innan-vår-Paris eller stränder i en vecka lång bort från alla måsten så måste året 2015 bli ett år med resor högt priade. Redan en stark indikation på att det är så det blir, hepp!
 
första veckan varje månad kör vi en månadskickoff från och med nu, don´t miss out!
 
FOTO: via min pinterest @jenniferbenisty
 
 
 

TUMBS UP FÖR GÖTEBORGS MUSEUM!

I dag besökte vi Röhsska museet här i Göteborg för en liten workshop med barnen om skuggor och ljus, ljud och exprimenterande om just detta. Varje gång jag besöker någon av stadens museér så slås jag verkligen av det fantastiska med tillgängligheten för alla och den ynka peng det kostar (årskort på alla göteborgs museér ynka 40kr- barn gratis!). Jag slås dock tyvärr också av att det är väldigt sällan det är mycket människor där vilket gör att jag skulle vilja slå ett extra slag för detta mellan alla dyra dagsaktiviteter för familjer.
 
Läs här om alla barnaktiviteter som ordnas från vecka till vecka och ge det en chans, mina pojkar brukar vara mer än nöjda och likadant var det i dag. Vem vill inte göra sabeltandade tigrar för förstoring liksom?
 
Foto: Jennifer Benisty, Avenymamma
 
 

LINDEX KICKSTART 2015Säsongsstart hos Lindex och jag som älskar sportmodet köper trenden rakt av. Nu kickstartar vi 2015 med bravur!

Foto: Lindex.com

- Senaste inläggen -

- Kategorier -

- Arkiv -

RSS 2.0