SEEN AT FASHIONWEEK: THE V SKIRT

 
Att kjolen varit ett av höstens hetaste plagg har inte undgått någon och av de senaste fashion week-veckorna av döma så ser det ut att fortsätta ända in i nästa vår. Nu byter vi dock gärna den assymetriska skärningen mot en uppåtnervänt V mitt fram och gärna i en bekväm stickad variant. Snyggt och skönt!
 
Bilder: style.com, Ann-sophie Back samt Lookdepernille.com

BUNCHES

 
Höst innebär att fredagsbuketten är tillbaka och i veckan så blev jag så glad över att upptäcka att det öppnat ett nytt underbart ställe på Fredsgatan: Bunches. Bygger helt enkelt sitt lilla "hål i väggen" på finförpackade fång blommor och till det en grafisk profil som piggar upp efter en hektisk dag. BIG like!
 
Foto: Jennifer Benisty, Avenymamma
 

THE SNAKEPRINTED PLAYSUIT

 
 
Kanske det plagg jag är mest stolt över just nu. Matcha tillsammans med boots (Saint Laurent) och tunna svarta strumpbyxor!
 
playsuit, Lindex
 
Bild: Lindex.com, Net-a-porter.com

IN BED

 
 
Mina absoluta favoritlakan är grafitgrått, galet mjukt och kommer från Beach House men är nu sugen på det här fina från Aiayu som jag spanat in hos Artilleriet. Kanske är det mest färgen jag fastnat för men bara det kan väl vara en legitim anledning till att börja skriva på julklappslistan redan nu, eller hur?
 
Bild: Artilleriet.se

SINGEL EARRING

 
Det var en tid sedan örhängen kändes kul men nu kommer de igen med stormfart. Själv fick jag ett par fina guldstjärnor i födelsedagspresent som jag bär brevid varandra i ena örat så gott som varje dag men till fest kan det vara kul att variera lite.
 
Jag gillar att hålla mig till ett singelörhänge och gärna lite kaxiga former. Det är ovan är coolt!
 
örhänge Asos
 
Bild: Asos.com

THE HALF POLO

 
Ni som följer mig på Intagram (@avenymamma) har redan sett mitt senaste köp, en vit halvpolo från Lindex. I am in Love. Kommer bli en härlig trotjänare denna säsong!
 
Foto: Jennifer Benisty, Avenymamma
 

NY LEVERANS

 
I morgon kommer det slå om till höst enligt väderprognosen men vad gör det när min älskade svärmor i dag levererade rykande färska Uggs från NY. Nu fruktar i alla fall inte jag kylan men kommer dock, som  alltid, avsky regnet. Och slasket. Men älska snön. Äh, ni fattar!
 
Jag kör denna gång på den korta modellen, både i de klassiska tanfärgade och i de svarta som dessutom är en nyhet i nubruck som ska tåla just väta mer- smart!
 
uggs i Sverige finns bland annat hos Wakakuu
 
Foto: Jennifer Benisty, Avenymamma
 
 

THE KNITTED POLO


 
Stickad polo & Colottes Shorts Lindex, Isabel Marant sneakers
 
Foto: Jennifer Benisty, Avenymamma

THE COMPLETE LOOK

 
AN AUTUMN NIGHT AFTER WORK Kvällarna blir mörkare och plötsligt känner man för långkok och tända ljus. Och så middagar på stan såklart, gärna klädd i detta!
 
Blus Lindex, skinnbyxor & Other Stories & boots Isabel Marant
 
Bilder: Lindex.com, andotherstories.com, wakakuu.se
 

SVENSKA MÄSSAN, GBG

Blogguppehåll due to årets mest spännande dag. I Torsdags förra veckan var då dagen som jag väntat på, ett underbart firande tillsammans med alla underbara människor vi dagligen arbetar med. 100-tals gäster influgna från produktionsmarknader och butiksländer, internationella modeller och designers (läs: Mr Gaultier) och så annat härlig modefolk.
 
Under hela dagen så kunde jag inte sluta le, tjoa eller dansa och precis varje sekund njöt jag över hur jag och mina kollegor fick uppleva den här dagen tillsammans efter allt hårt slit. Lindex 60år- det här är bara början!
 
Psst. Snart kommer glimtar från kvällen, min bästa modeupplevelse so far, alla kategorier!
 
Foto: Jennifer Benisty, Avenymamma
 

#LINDEX60Med bara några timmar kvar till årets fest så preppar jag det sista. Under veckan så har det anlänt kollegor, internationella modemänniskor och andra vänner i branschen till vårt Göteborg och i morgon är en stor dag på arbetet. Hoppas ni vill följa med under dagen, kvällen & natten! Ni hittar mest och bäst uppdatering om morgondagen via min Instagram @avenymamma och hashtaggen #lindex60. Nu- försöka sova!

Foto: Jennifer Benisty, Avenymamma

THE CAGE LAMP

 
Eftersom vi plötsligt (och några kvällar en snickrande man) äger ett skrivbord så behövdes också extra belysning i vardagsrummet. Tillsvidare åkte en av sänglamporna ut och hey, I think I like it!
 
 

BLACK IS BLACK

 
Byxor & stickat från Lindex (i butik nu!)
 
Foto: Jennifer Benisty, Avenymamma

ISABEL MARANT PRE FALL 14/15

 
Som jag älskar de här bilderna från Isabel Marant Pre Fall 14/15. Gör mig dessutom ännu mer övertygad om vilket som kommer vara min nästa köp för att komplettera höstgarderoben, gissa vad?
 
Foto: Isabel Marant

GLASBUBBLAN

 
glasbubbla, Artilleriet
 
Foto: Jennifer Benisty, Avenymamma
 
 

LINDEX MAGAZINE

 
Nu hittar ni mig och ett par utvalda favoriter ur Lindex höstkollektion i nya nummret av Lindex Magazine, spana in!
 
Foto: Lindex.com
 
 
 

WEDDING WEEKEND

 
Det blev en Lördag i kärlekens tecken och oj så tacksam jag är över att fått delat denna dag med bästa vänner och deras familj. Det är så vackert att få delta i andra människors lycka och kanske till och med få vara en del av den. Lite sentimentalt också att tänka på att det var sex (!) år sedan jag själv stod brud, tänk vad tiden går fort!
 
Foto: Jennifer benisty, Avenymamma
 
 

- Senaste inläggen -

- Kategorier -

- Arkiv -

RSS 2.0