REATAKTIK!

 
Efter en storrensning av källaren så har jag köpstopp på kläd- och skofronten (loppisförsäljning nästa!) åtminstone en bit in på semestern men för alla er andra, fyndar ni något på reorna? Jag brukar se till att påtänkta köp passar in på något av följande för att de ska bli lyckade:
 
1)  Har velat ha plagget en längre tid men stått emot pga priset. Bra gjort- kanske kan jag nu unna mig den till 50%? Dels passar den bättre in budgeten + att det är ett bra tecken att jag fortfarande, efter en säsong, vill ha den.
 
2)  Behovsköp. Här handlar det väldigt ofta om barnläder och skor, typ ytterplagg eller funktionsskor. Kan även vara träningskläder till mig. Det finns egentligen ingen anledning till att köpa dessa till fullpris men det gäller bara att ha lite framförhållning och bra känsla för hur mycket de små hinner växa på några månader, vilket blivit betydligt lättare nu när de inte växer så fort längre.
 
Ovan plagg kommer från Wakakuu.com som nu rear till 50%, finfint!
 
Foto: Wakakuu.com
 

GÅRDAGENS

 
Har ni sett att min favvojacka från Lindex Extended finns på rea nu? Spana in vettja!
 
I dag öser regnet ner så vi myser runt hemma i morgonrockar och pyjamas, snart blir det dock en dusch för vi tänkte ta en liten loppisrunda och svänga förbi några vänner på lördagsfika. Vad har ni för er en regnig dag som denna?
 
Foto: Jennifer Benisty, Avenymamma
 
 

I HEART YOUAdorable är nyinkommna väskan från Holly & Whyte, ni hittar den på Lindex.com eller i butik.

Foto: Jennifer Benisty, Avenymamma

CHICCO LITE WAY

 
 
Jag får ofta frågan om vad vi har för vagnar när vi är ute och reser och faktum är att ändå sedan liten kunde sitta upp har vi kört på en och samma modell för både storebror och lillebror, nämligen Chicco Lite way. Vi tycker dessa har hållt otroligt bra för ganska tuffa dag på ett flertalet bagageband, sandgropar och i överpackade situationer. I år kände vi att det börjar bli på gränsen för lillen att sova i den men då är han ändå snart 5 år och ganska lång så det tycker jag kan kännas ok, dessutom så tyckte vi nog mer det än han som somnade sött på farfars restaurang åtskilliga kvällar.
 
Chicco hittar ni på flera ställen, bland annat på Lekmer som ofta har bra kampanjpriser.
 
Foto: Jennifer Benisty, Avenymamma

EN TRÖSTANDE TANKE

 
Jag pratade just med en vän, en riktigt klok en, som talade om för mig att barn mår bra av att deras föräldrar är mänskliga då och då och att det dessutom är okej att visa hela känsloregistret (när bägarn till slut runnit över) Även om det stämmer så vet jag att hon sa´t precis allra mest i kväll för att jag absolut behövde höra det allra mest i  och det är jag så himla tacksam för. 
 
Efter vårt samtal kom jag på att kanske är det så att någon av er där ute också behöver höra det i dag, i morgon eller vid nästa bada-trött-barn-tillfälle så varsegoda:  Det ÄR okej, det mesta ÄR ok, så var inte för hård mot dig själv fina lilla mamma eller pappa.
 
Foto: Jennifer Benisty, Avenymamma

MIDSUMMER IN THE WOODS

 
Ja, det blev ju midsommar till slut även om det var minst sagt en kylig än för vår del. På ytan alltså för i sinnet var det himla varmt tillsammans med familjen uppe på landet. Varje gång vi kommer upp till vår stuga (våra stugor) så slås jag av lugnet men framför allt naturen i alla sin prakt. Oavsett årstid så är vi ute och tar del av vad som bjuds och det känns verkligen så viktigt i kombination med vår vardag här hemma, som jag för visso älskar men som behöver lite stillhet adderat för att uppskattas till fullo..
 
Hoppas ni hade det fint och tog hand om varandra- viktigast!
 
Foto: Jennifer Benisty & Felicia Jansson, Avenymamma
 

TOGETHER WE ROCK

 
Jag tänkte på en grej. Här skriver min kloka vän Moa om hur kvinnor visst väldigt ofta stöttar varandra, och detta med anledning av ett omdiskuterat blogginlägg bloggerskan Tyra skrev häromdagen där hon hävdar motsatsen, och jag vill passa på att stämma in i den tesen. Moa´s alltså.
 
Senast i början av den här veckan, sladdade jag in på kontoret- något försenad, stressad och tyngd över både det mindre kaoset som uppstått mellan alldeles för tidigt vaknade barn (och totalt förtröttade föräldrar) och över det faktum att morgonens klädval gick helt och fanders mitt i solkrämssmörjande och frukostmtutande. Och vad är det som händer där då strax efter att jag mött min trötta blick i kontorsdörrens spegelglas? Jo jag möts av leende kollegor, tjingsande vänner och komplimanger vid nespressomaskinen som ändrar mitt mood på 5 röda. Och dessa underbara människor är KVINNOR, en himla massa kvinnor och kraften i gemenskapen är försjutton gubbar (hehe) värd guld. Som jag brukar säga: Together we rock!
 
Foto: Jennifer Benisty, Avenymamma
 
 
 

SUPER FRESH (WHITE)Jag började våren med alla nyanser av ljust men nu känner jag ett ordentligt sug efter krispigt vitt. Endast! Tur att jag lärt mig att ducka för ketchupfingrar och  sandlådetassar...

Foto: Pinterest @jenniferbenistyMAKE IT WITH SOME FLOWERS

 
Semestern är ju slut men vi laddar inför sommarledigheten som snart är här. Det är en ynnest att redan kommit ner i varv så mycket och självklart hjälper vädret på hemmaplan till. Min favoritsysselsättning just nu är att ta ett varv i trädgården från dag till dag och plocka in några av de senaste blommande bladen och pynta runt om i huset, balsam för själen!
 
Glasflaskorna fyndade jag för en femma styck på helgens loppisrunda och ljuslyktan kommer från Artilleriet.
 
Foto: Jennifer Benisty, Avenymamma
 
 
 

THE WHITE SHIRTS

 
Bästa skjortorna med farfarskragar från Lindex användes flitigt under vår resa, perfekta för solkänsliga barnarmar!
 
Foto: Jennifer Benisty, Avenymamma
 

HOME AGAIN

I morse tog vi vårt sista dopp och sent i eftermiddag landade vi i ett ljummet Göteborg, home sweet home. Återkommer för jag har så härliga bilder att dela med mig av.... nu- natti natti!
 
Foto: Jennifer Benisty, Avenymamma

HOLIDAY FASHIONFoto: Jennifer Benisty, Avenymamma

DAGENS KIDDO
Absoluta favoritskjortorna är de med farfarskrage, lätta och luftiga men ändå heltäckande för starka solstrålar. Lillens kommer från Lindex och nya kepsen är från HM herravdelning. 

Hur har ni det där hemma, vi njuter för fullt av en underbar semester hos vår andra familj!

Foto: Jennifer Benisty, Avenymamma

DAGENSJumpsuit från Lindex!

Foto: Jennifer Benisty, AvenymammaLINDEX AW14
Nu finns Lindex lookbook bilder för AW14 uppe på hemsidan och stolt visar jag upp mina favoritoutfits. Det bästa är att faktiskt höstkollektionen redan börjar anlända i slutet Juni, can't Wait!

Foto: Lindex.com- Senaste inläggen -

- Kategorier -

- Arkiv -

RSS 2.0