IKEA PS VÅGÖ

 
Säsongens budgetfynd är väl ändå Ikeas solfåtölj i svart plast. Snygg mot naket trä och grönskande växter!
 
Foto: Ikea.se
 

TRÄDGÅRDSTANKAR….

 
 
 
Semestern har startat och naturligtvis gör vi allt för att vara ute så mycket som möjligt. I veckan vankas det bättre väder och vi förbereder för många fina kvällar ute på terassen samtidigt som jag drömmer om en liten fikagrupp under de prunkande träden som nu blommar, högst upp på listan? Grythyttan High Tech!
 
Foto: från min pinterest @jenniferbenisty/outside samt rum21.se
 
 

10 MINUTER SENARE...byttes sandaler mot gummistövlar så regnat började ösa ned men det är ju som sig bör på midsommar. Vi åker uppåt och har nu kommit halvvägs efter både det ena och de andra stoppet. Våra barn alltså, så himla påhittiga för att få oss att stanna bilen i tid och otid. 

Vad gör ni i helgen? Blir det firande med vänner eller familj, vore kul att höra era traditioner!? 

Foto: Jennifer Benisty, Avenymamma

LOCATION: LÅNGEDRAGS VÄRDSHUS

 
Sverige alltså, i bland så vackert så att det gör ont. I kväll njöt vi av det vackra vädret och den salta havsbrisen som blåste in över västkusten. Det är svårt att förstå att det nu ska regna i en vecka i sträck men kanske var det även den vetskapen som gjorde att vi passade på att lyxa lite extra tillsammans en Tisdag i Juni. Jag invigde min vita långskjorta och kände direkt att det här kommer bli en favorit i sommar, ni hittar den hos Lindex. 
 
Foto: Jennifer Benisty, Avenymamma

THE COMPLETE LOOK

 
 
LACY DAYS IN THE SUN Tids nog så kommer dom, de där lata dagarna i solen och gör de inte det så spar jag outfiten tills vi reser i jul (ja, vi har äntligen bokat!). Jumpsuits har jag ju gillat en längre tid men något som dessutom är sjukt praktiskt och underlättar sommaren: Playsuits. Ett plagg, lättburet och ledigt! Till den här fina ovan från Lindex sätter jag mina Isabel Marant sandaler och ett par raybans. Voila!
 
Collage: Jennifer Benisty, Avenymamma

VÅR HELG

 
I helgen har vi njutit av solen, shoppat växter och tittat på prinsar och prinsessor. Vi har självklart tjafsat lite om att sitta still när vi äter och att man får hoppa lite själv på studsmattan också när mamma vill göra någonting annat en Lördagmorgon men ändå, på det stora hela, mycket fina dagar. Det känns att det snart är semester, kreativiteten flöder när det gäller hemmet. Spana gärna in min mapp "outside" på Pinterest, ungefär en blandning av dessa bilder drömmer jag om!
 
Foto: Jennifer Benisty, Avenymamma

SANDALER GAIL


 Appråpå det här med den perfekta garderoben, sommarens sandaler köpte jag här och nu är de dessutom på rea tillsammans med en massa annat fint hos Wakakuu.se. Kika in!
 
Foto: Jennifer Benisty, Avenymamma
 

DRÖMMEN OM DEN PERFEKTA GARDEROBEN..

 
Att reorna startar tidigare än någonsin i år kan vi ju tycka vad vi vill om men med högsta sannorlikhet beror det helt enkelt på att vi konsumenter av olika anledningar lagt mindre pengar på mode denna säsong vilket jag ändå kan tycka är sunt. Då modeindustrin ändå är mitt levebröd och även största intresse handlar jag fortfarande såklart en del men ändå mer långsiktigt än, låt oss säga, för några år sedan.
 
Drömmen om den perfekta garderoben har det talats om i decennier med vad som är just det är ändå väldigt personligt. Själv har jag som riktlinje att jag åtmindstone ska försöka göra det enklare att välja kläder på morgonen genom att endast fylla klädstången med plagg jag verkligen gillar, och det oavsett vad jag sätter till. Den ultimata skjortan, de ultimata jeansen och så säsongen sandaler. Lättpackat blir det också då det inte krävs flera par skor till olika outfits osv.
 
Ett tips för att göra uppbyggnaden av den där omtalade samlingen kläder är att försöka hitta en stil, en inspirationskälla eller helt enkelt en hederlig gammal stilikon att ramla tillbaka på om du står där i affären och tvekar på om det där reafyndet verkligen är du eller mer en impuls? Med Pinterest & Instagram har det blivit lätt att alltid dessutom ha denne inte längre än en handlängd ifrån. Jag har ett par favoritbloggerskor som jag följer men hittade just ett inspirationskonto @followedbywomen som verkar som kunna fungera bra som stöttepelare i ett fortsatt bra garderobstänk. Tips tips! Lycka till nu och dela gärna med er om era bästa tips!
 
Foto: Jennifer Benisty, Avenymamma
 

LET IT RAIN!

 
Det regnar. Jo det gör ju det men ingen fara på torpet tycker pojkarna som har fått prova nya regnkläder. Denna gång har de fått matchade set från Nordbjorn och jag vill tipsa om dem lite extra inte bara för att vi är väldigt nöjda med dem utan också  eftersom de finns till ett bra pris nu hos Jollyroom.se! Gillar de klassiska ränderna i kombination med de röda detaljerna!
 
Foto: Jennifer Benisty, Avenymamma.se
 
Detta är ett delvis sponsrat inlägg då regnställen är produkttester från Jollyroom.se  

ADD SOME GOLD

 
Häromkvällen hängde vi hos några vänner som nyss flyttat. Underbar lägenhet och inspirerande lösningar som de fixat till själva med egen kreativitet och stil. Känner mig oftast så upplyft när vi tar del av andras ideér vare sig det gäller inredredning eller garderober och förrutom trevligt sällskap så gav kvällen full av energi i form av inspo på hög nivå. 
 
Jag fick också se Janeandsophie´s fina kollektion i sin helhet och hittade direkt några fina favoriter i guld. Märket startade min väninna under hennes mammaledighet och har under de senaste månaderna fått mycket uppmärksamhet i bloggvärlden. Är så imponerad och stolt över människor jag känner som inte bara låter drömmar och ideér stanna där utan som faktiskt gör verklighet av dem. Spana gärna in kollektionen här!
 
Foto: Jennifer Benisty, Avenymamma
 

- Senaste inläggen -

- Kategorier -

- Arkiv -

RSS 2.0