HM STUDIO COLLECTION AW15

 
Det var nära att jag missade butikssläppet av HM Studio kollektionen för säsongen. Som tur är jobbar jag med likasinnade och alltid buzzas det om det senaste i modeväg och jag tipsades vid morgonlatten, lyckan några timmar senare när jag sprang på denna. Jag har småfryst de senaste dagarna påväg till jobbet så det fina ullfodrade kimonon kommer bli perfekt den närmsta tiden! 
 
Det jag gillar med studiokollektionerna är att de alltid prickar in säsongens måsten på ett väldigt pricksäkert sätt, och de alltid i fina material till riktigt prisvärda summor. I höst ser vi stickade plagg, breda polokragar i ull, tighta ullplagg i underställsmodeller och zippar i halsen. Svart, vinrött, mossgrönt och neutraler såsom camel och vitt blandas med ull, blanka coatings och en hint av sofistikerat glitter. Perfection!
 
Foto: Hm.se
 

AVENYMAMMA GUIDAR: HÖSTENS DENIM

 
 
Som lovat, höstens bästa denimköp! Bär gärna denim från topp till då. Klänning eller varför inte en tencellskjorta tillsammans med ett par cropped flares? Va inte rädd för att blanda olika blå toner!
 
Uppifrån och ned. Klänning Asos, Skjortklänning Lindex, skjorta HM, Volangblus, Tencellskjorta & Flares Lindex
 
Foto: Lindex, Net-a-porter.com, HM, Nelly.se, Alexa Chung for AG Jeans

AVENYMAMMA I GP TVÅ DAGAR

 
I dag hittar ni mig i GP Två dagar men ni kan även spana in en förkortad version av intervjun på Gp.se eller via den här länken! Enjoy!
 
Ps. Det man inte ser på bilden eller i intervjun är att min älskade minsting också var med på ett hörn. Tur att både journalisten Helena Skoog och fotografen Jonas Tobin var så skickliga på att parera en 3-årings nyfikenhet. Den där ipaden som skulle agera barnvakt räckte inte långt den gången!
 
Foto: Gp.se

AVENYMAMMA GUIDAR: HÖSTENS MÅSTEN!

 
En enkel rapport direkt in i hösten! Visst älskar vi listor?!! Och vet ni vad, kika gärna in här närmaste dagarna så får ni mina bästa inköpstips helt enligt listan nedan. Hösten 2015 är här- Välkommen!
 
1. DENIM
 
Vad det än är för plagg du känner blir ditt nästa köp så se till att det är i denim, tencell eller blå bomull. Denimtrenden kommer hålla i sig längre än denna säsong och därför gör det även plaggen till en självklar del av din garderob. Flera av kedjorna (läs Lindex & HM) har inte bara uppmärksammat detta utan även satsat på att tänka miljö och erbjuder nu flera snygga OCH hållbara modeller. Big tumbs up!
 
2. POLO´N
 
Redan i våras började vi uppskatta polon igen. I höst vill vi ha en enkel modell i basfärger men även säsongens färger såsom rost, skogsgrönt och för att inte tala om randigt. Jag själv är sugen på en poloklänning i rak modell, gärna grafitgrå så att den kan matchas i oändlighet- snart kommer den perfekta in på Lindex!
 
 
3. SHIRTING
 
Redan nu ihop med säsongens först jeans och sedan över den tunna men värmande polotröjan. Denna säsong tar vi skjortan in i vintern. Perfekt för både jobb och Lördagsmiddagen för en välklädd look!
 
4. FLARED LEGS
 
Denims med utställda ben är höstens nyaste siluett men mest sugen är jag på jerseybyxan med lätt vidd i och då gärna med en matchande tunika till. Än finns det inte mycket i butikerna men om en månad eller så misstänker jag att de stickade seten trillar in och då kommer jag hänga först på låset, så stylish och så bekvämt! Och ni, missade ni att haffa Filippa K:s klassiska slacks i våras- nu får ni en ny chans!
 
 
 
5. POINTY SHOES
 
Det här med skor svänger verkligen och i höst ser vi flera olika modeller som känns helrätt i varierande stuk. En tydlig trend som ändå går att urskilja är att den spetsiga tån är tillbaka både på stövletter och loafers. Ett par låga skinnskor kompletterar jag med ett par skarpa klackar på arbetet, återkommer med mina favoritmodeller just nu!
 
6. A-LINE SKIRTS
 
A-linjekjolen tar dig igenom hösten både med bara ben (hoppas på några veckor till!) eller me tunna strumpbyxor och höga stövlar. Jag kommer matcha kjolen med en stor stickad tröja för en skön avslappnad stil men självklart går det lika bra med den tighta polotröjan för er som gillar en smalare siluett upptill. Låt ert första köp vara en denimkjol!
 
7. KNITS- ALL KNITTED
 
Stickat återkommer från år till år men som jag redan nämnt så är det nya för säsongen absolut att vi ser fler typer av stickade plagg. Klänningar, kjolar och ja, till och med stickade byxor kanske inte är självklara plagg ännu men erkänn att tanken kittlar. Tänk lager-på-lager så blir det inte så läskigt, bara grymt snyggt och värmande!
 
 

- Senaste inläggen -

- Kategorier -

- Arkiv -

RSS 2.0