DE DÄR JEANSEN....

 
... kommer från Lindex och är de perfekta flaresen om du inte vill gå all in på en gång i vårens nya siluett. Ni hittar dem här!
 
Foto: Jennifer Benisty, Avenymamma.se
 
 
 

SUMMER FEELINGS

 
Summer feelings in da house. Nu preppar vi får solsemester och det packas för fullt. Som varje år planerar jag att absolut inte ta med något onödigt men vi får väl ser hur det blir med den saken.... lite prylar som hör sol och sommar till; cans från House doctor, jumpsuit från Asos (fynd!), sandaler Isabel Marant, bangle piece of poetry, stol Grythyttan!
 
Foto: rum21.se, asos.com samt wakakuu.se
 
Wakakuu Image Banner 250 x 360
 

NIKE BENASSI

 
 
Om en vecka åker vi till solen och vi behöver inhandla sandaler till barnen. Det lutar åt Crocs för bekvämligheten men så drömmer jag om dessa Nike badtofflor, så mycket coolare. Vad tror vi- tillräckligt springvänliga?
 
Foto: Nike badtofflor

WEDDING WEEKEND
Wedding weekend och självklart rockade jag 70s style även här. De vida byxorna och blusen kommer från Lindex och passade lika bra med klackar som jag tänker att de kommer göra med sandaler på stranden om drygt en vecka. Slutspurt med mitt budgetarbete nu och sen drar vi. Det blir ett Maj på redande fot!

Foto: Jennifer Benisty, Avenymamma

THE COMPLETE LOOK

 
THE BOHO LOOK 2015 Som alltid när det kommer till att naila årtiondestrender såsom 70-talet är så kan man hitta mycket inspiration i tidigare decenier absolut men samtidigt med en ny twist. Jag tycker HM Trend har fått in mycket fint just nu och tillsammans med schysst accessoarer så blir det precis som jag vill. Snart på en grekisk ö i klnning och skor från HM Trend/Studio, väska Michael Kors & Raybans!
 
Bilder: Wakakuu.se, Asos.com samt HM.com
Q2 2014 Image Banner 468 x 60

AND THE WINNER IS.....

 
.... Susanne! Hon skickade förrutom en bra motivering om varför hon skulle få vinna sin favoritklocka Mother of pearl, med sig dessa fina ord;

"Den är sällsynt och mycket dyrbar men oavsett vad du väljer att göra med den så gör den till din"

En viktig påminnelse... Alltid lika tänkvärt, tack för det!
 
Foto: Jennifer Benisty, Avenymamma
 
tävlingen annordnades i samarbete med Starstudio Pr & Yvette Hass och vinnaren kontaktas via mail

DENIM ON DENIM
Vårsolen denna påsk lockade fram denimplaggen på stört. Denna säsong bär du helst denim med denim och enklast i form av jeans (gärna flares!) och jacka. Min klassiska modell kommer från Lindex och finns i butik och online nu!

Foto: Jennifer Benisty, Avenymamma

- Senaste inläggen -

- Kategorier -

- Arkiv -

RSS 2.0