DAGENS
Nya byxor från HM, jacka Lindex Extended (finns några exemplar kvar i ett fåtal butiker har jag sett där den är nedsatt till typ inga pengar alls-spring och köp!) & Birkenstocks

Foto: Jennifer Benisty, Avenymamma

WAKAKUU SALE


Nu rear Wakakuu igen till 70% och jag har valt ut mina favoriter ovan. Sommarrea men ändå höstlook, perfekt!
 
Alexander Mcqueen Topp, Acne Alma boots & skinnjacka, shorts Rag & Bone, Gienchi sneakers

Foto: Jennifer Benisty, Avenymamma

TRANSEASONAL

 
Älskar den här tiden när det fortfarande är sommar men ändå så nära nästkommande säsong. Kittlande höstkänslor som kändes omöjliga för bara ett par veckor sedan men som nu bubblar fram inom mig. För visst är det härligt att känna solen bränna samtidigt som du känner förväntan inför allt det nya som komma skall tillsammans med den första krispiga höstdagen. 
 
Jag njuter av den bästa tid som är nu och planerar gärna frammåt med hjälp av fräscha magasin. Elle Decoration och lite höstnytt från HM blev det i dag!
 
Foto: Jennifer Benisty, Avenymamma

BJÖRNBÄR


I dag arbetade jag min första dag efter semestern, 187 mail senare hoppade jag på bussen hem för att pussa barn i säng och klippa gräsmattan. Sommaren är inte slut men däremot helt perfekt ungefär som de björnbären som växer ett stenkast från vårt hus. Morgondagens frukost plockades i daggig afton och smakar alldeles ljuvligt!
 
fatet är ett loppisfynd från en av sommarens alla loppisbesök, älskar mässing
 
Foto: Jennifer Benisty, Avenymamma.se
 

OUTSIDE BREAKFAST

 
De här sista sommarlovsfrukostarna alltså. Utomhus och det ända som stör är envisa getingar men vad gör det när man har en storebror som busar så man glömmer allt det läskiga...

Lillen i underbar tigertröja från Lindex!
 
Foto: Jennifer Benisty, Avenymamma

FREDRIKSTAD

 
Efter att vi firat min 30-årsdag med bästa vänner i Torekov så styrde vi kosan mot Fredrikstad där min syster bor. Lagom tills vi kom hölls ett traditionsenligt firande med riktigt stora båtar på besök. Första dagen så började det störtregna men vad gjorde det när vi bokstavligen ramlade in i en himla mysigt inredd lada som visade sig vara ett café i kombination med galleri. I bland ska man bara ha tur eller hur.
 
Foto: Jennifer Benisty, Avenymamma
 
 

NIKE AIR MAX 2014

 
 
Nu så, är vi på hemmaplan igen och det är dax att ta upp löpningen på allvar. Nya skor behöver jag och eftersom jag tittat på Nike Air max nu ett tag blev jag så himla glad när jag såg att de finns till ett bra pris nu via sportamore där jag brukar klicka hem mina träningsskor. Vilka är era favoritmodeller när det gäller lättare löpning och powerwalks?
 
Foto: Sportamore.se

 
 
 

 
 
 
 
 
 

SEMESTERFörlåt, ni kanske undrar vad som hänt med mig och bloggen? Absolut inet annat än att jag har checkat ut för semester så att säga. Snart är jag tillbaks men tills dess, följ gärna med mig på instagram @avenymamma. Syns där!

Foto: Jennifer Benisty, Avenymamma

HOODED

 
Ett av höstens hetaste plagg är en hoodjacka och jag matchar gärna min med något dressat för en välklädd sportig look. Jackan ligger mig varmt om hjärtat (läs:har jag jobbats med) så spring och kolla i butikerna eller på nätet och feedbacka gärna mig sen. Ni inspirerar mig!
 
Jacka, blus och kjol kommer frå Lindex och skorna är Nike!
 
Foto: Jennifer Benisty, Avenymamma

BJÄREHALVÖN

 
Att starta sitt trettioförsta år med de 3 människor på jorden jag har allra allra närmst mitt hjärta. Att smyga upp, ut och ner till ett knallblått hav och slänga kläderna för att hoppa i den ljumma salta vattnet är troligtvis det bästa sättet.
Foto: Jennifer Benisty, Avenymamma

FRESH
Fräschast just nu. Lindex pre-fall lookbook bilder!

Foto: Lindex.com

RESTAURANG ATELIER

 
Bjuder på lite härliga bilder från restaurang Atelier som infinner sig på toppen av nyöppnade hotell Pigall i centrala Göteborg. I förra veckan så invigde vi vår semester och förfirade min 30-årsdag som närmar sig med stormsteg och tagna av inredningen och den goda maten blev det lyckad start. Rekommenderas!
Foto: Jennifer Benisty, Avenymamma
 
 

SOMMARKVÄLL

 
När mörkret faller och temperaturen lika så, så ska jag minnas de här kvällarna. Luften som åter är i stillhet och doften av sommarregn som sakta dunstar från het backe. Asfalt som inte längre dallrar av värme men som bär spår av den 4-åring som plötsligt lärde sig cykla. Och så den där förväntan som växer sig starkare för var timme som går. Snart så, en natt, och så får vi uppleva en semesterdag till. Ta till vara på den.
 
Foto: Jennifer Benisty, Avenymamma

WRAP

 
Tortillas, getost, sallad, gurka, tomat, fikonmarmelad & Walnötter. Perfekta sommarlunchen
 
Foto: Jennifer Benisty, Avenymamma

PREPARATION

 
Preppfrukost på Da Matteo, sista inköpen via Granit & så upphängning av pynt i de härligaste färgerna. Ready-Set-Go!
 
Foto: Jennifer Benisty, Avenymamma

PÅ SPRÅNG

 
Sedan igår har vi varit själva jag och min man eftersom pojkarna är med mormor och morfar på en roadtrip. Skönt tänker ni, ja, och sovmorgonen i morse var absolut ett faktum. Sen däremot har vi stått i eftersom det vankas 30års-fest i helgen men inte hänger jag läpp för det för gissa vem som fick visa leg på systemet? Jag. 30 år inom kort och still going strong, eller?
 
Nu blir det middag på stan, tillbringade eftermiddagen i går på hotell Pigall och längtar redan tillbaka. Mer om det senare för här ska pimpas post-ikea-lidl-coop-jula-kropp! (ett 20-tal nattgäster och helhelg med party kräver förberedelser!)
 
Foto: Jennifer Benisty, Avenymamma
 
 

LACE KIMONO

 
Jag är inte så ofta romantisk i min stil men hey, nu har jag fallit för spets all over i form av en kimono. Perfekt att slänga över axlarna till sliten denim och sommarfräsht linne (kvalitéen alltså), i höst gärna med skinn. Älskar kombon av rockigt och ljuvt!
 
Kimonon kommer från Lindex och är så vacker att den skulle gå att bära över axlarna om du ska stå brud i sommar, tips tips!
 
Foto: Jennifer Benisty, Avenymamma
 

- Senaste inläggen -

- Kategorier -

- Arkiv -

RSS 2.0