WAKAKUU ONLINE EVENT

 
I kväll mellan 18-21 så har Wakakuu.se ett vip-event för alla sina webkunder för att fira sin 4-årsdag. 20% rabatt erbjuds på hela sortimentet vilket såklart är ett grymt erbjudande på alla fina märken. Jag tror jag passar på att klicka hem ett par skor från favvodesignern
 
Här kommer ni till eventet!
 
Foto: Wakakuu.se

ANINE BING SUNGLASSES


Om ett par dagar åker jag till LA och det känns som att dessa hade passat perfekt att ha med på resan alternativt får jag köpa dem på plats. Ska bli skönt med lite sol och värme igen även om det mest finns tid för jobb under de dagar jag är där. Har ni tips på shopping, lunchställen och menar skoj så shoot, jag är jättetacksam! 

Foto: Aninebing.com

KARTELL MASTERS

 
Våra Kartell masters har ni sett förrut och nu vill jag tipsa er om att de och alla andra utemöbler just nu går att hitta till 10% rabatt hos Rum21.se fram till den 25/5. Vi funderar på att komplettera de 2 stolar vi har då vi brukar  flytta ut dem på terassen under sommarhalvåret och efter dagens underbara väder spår vi många bjudningar i sommar. Woop woop!
 
Foto: Jennifer Benisty, Avenymamma
 
 

BLUE STRIPESVi är hemma igen. Känslorna är blandade för oj så härligt vi haft det i turkost vatten och under d-vitaminkällan nr 1 men visst, det är grönt i trädgården och ränderna vittnar om försommar. Dessutom väntar ett Maj med fler resor, stay tuned!

Foto: Jennifer Benisty, Avenymamma

ZARA LOOKBOOK

Leandra Medine för Zara's lookbook. Jag älskar allt!

Bilder: Zara.com

- Senaste inläggen -

- Kategorier -

- Arkiv -

RSS 2.0