TODAYS SHOOT

 
Vi har fotat lite i dag så nu återstår en himla massa redigering MEN inte i kväll för vi har barnvakt. Efterläääängtat!
 
pics; produkter från Vintageonline´s vårkollektion, kommer snart!

DAGENS MAMMA & SON


Och så kom då vårkänslan, snabbt som attan och som vi har njutit i dag. Vi fick besök sent igår kväll också och i morse när pojkarna slog upp sina blå och bruna (!) så var det moster de såg- gissa lyckan. Nu håller vi tummarna för fortsatt fint väder i morgon för som bekant är ju syrran även fotograf vilket är himla behjälpligt när man har en massa fotojobb to do!
 
liten i stickat från Zara & Gummistövlar från Gardner and the gang, jag i Armyjacka HM och väst samt torgvantar Vintageonline
 
FOTO: Felicia Jansson
 

SPOTTED: THE HEELS

 
Hittade denna sko genom Gina Tricot´s Instagram och ja, tack. Gillar Isabel Marant vibbarna och hoppas hoppas de är äkta skinn? Ska finnas i butik och online från Mars.
 
pic; instagram.com/ginatricotheadoffice

KITCHEN INSPIRATION

 
Om ni undrar vad jag eller ja, vi, sysslar med på vår fritid (när barnen sover) just nu så kan jag berätta om att vi tittar på, googlar, letar efter och toktänker på kök kök och kök. Sitter ni inne på en supergrym pinterest-mapp på temat (min hittar ni här men den är ännu ganska skral) så hojta gärna så kommer jag komma flygande mot er i det som kallas cybervärlden.
 
Jag kan även med glädje berätta att även dag 2 av litens inskolning har gått bra. I morgon ska han nattas på stället också och sen är vi nästan framm vid lämna-en-timme-punkten men det tar vi då. En dag i taget!
 
ni som är hejj på pinterest, skulle ni kunna lära mig lite "pinterest-vett" ? Typ hur man upppger källa till bilderna man lånat, den jag "pinnat" från eller orginalkällan typ?

SPOTTED: LEO OVERALL

 
Inget nytt under solen men galet fin kombo. Alla ni som har babys- det här är våroverallen med stort V eller O eller ja, ni fattar!
 
overall, Mini Rodini hos Oii barnkläder

VÄRLDSPREMIÄR FÖR MINI RODINI SS13

 
I kväll 23.59 har Oii barnkläder den äran att hålla i världspremiären av Mini Rodinis vårkollektion. Som ni vet så gillar jag verkligen de man fått se hitills men vet inte om jag pallar sitta uppe nu när vi har inskolningsvecka och allt. Ni då? Visst blir man sugen.
 
pics; oii barnkläder
 

INTE EN HELT VANLIG MÅNDAG

 
 
I dag är en stor dag. Den här veckan är en speciell vecka.
 
Nu så sover han, förhoppningsvis lugnt och stilla men troligtvis även en smula utmattad och frågande, under de vackert slutna ögonlocken. Jag minns hur det var den där första gången. Hur vi tog oss dit- vad vi hade på oss- vad vi tänkte och ja, PRECIS hur vi kände. Den där pirriga magen som dels sög av någon oigenkänningsbar olustig känsla, dels en lycka över att ha nått ytterligare ett kapitel i sitt barns liv.
 
I dag var det litens tur att gå till förskolan. Eller ja, dit har han redan rullat otaliga gånger med sin storebror men i dag med den stora skillnaden att han faktiskt fick följa med in och leka. Om han var lycklig? Ja. Om hans mor var pirrig? Ja. Men den där olustiga känslan slog aldrig rot den här gången och utan att säga för mycket efter bara en dag så vill jag nog ändå fastslå att det känns bra. Och som lillen sa, "om lillebror blir ledsen så kan jag säga att det är ingen faaaara, mamma och pappa kommer snart".... bara en sådan sak!
 
min busunge har blivit stor, älskade lille vän

THIS WEEKEND

 
Oj, long time no seen? Ähh, inte riktigt men om ni undrar varför jag är lite frånvarande den här helgen så är det dels för att jag verkligen tagit helg med allt vad det innebär men sen också jobbat lite på andra håll. Vintageonline.se finns nu på Instagram under namnet @vintageonline_friends, mest för att det ju faktiskt inte bara jag som kör på där och nu vill vi att alla ska kunna vara med. Joina oss gärna och glöm inte hashtagga oss med era Vintageonline-plagg!
 
En annan liten upptäckt, troligtvis sist på bollen och absolut med svansen mellan benen så har jag nu anslutit mig till Pinterests värld. Jag har liksom kämpat emot av någon dum anledning men av ren nyfikenhet och en del köksinspirationshets av min man så klickade jag mig och som jag ångrar mig att jag inte gjort det innan. Hundra gånger bättre än Google och så snyggt. Ni hittar mig här!
 
pic; pinterest.com/jenniferbenisty

MINIMINI

 
Som ni kanske sett så har liten haft ett par nya mössor senaste veckan och jag kan glädjande nog berätta att det är från ännu ett göteborgsmärke (våra hjärtan klappar ju lite extra för dessa). Minimini heter det och Katarina, som både designar och tillverkar accessoarerna här i staden har fått ihop en riktigt fin kollektionen bestående av huvudbonader, smycken och flugor för våra små. Jag tycker ju att Hipster Hat är hur cool som helst till våren men just nu så värmer liten öronen i mössan ovan med citat från Romeo & Julia, så cool-söt!r
 
Ps. Och hur fin är denna då som jag just ser har kommit in!
 
hela Minimini-kollektionen hittar ni här!
 

LJUSTERAPI 2.0

 
6,5 minut om dagen, 45,5 minuter i veckan och ungefär 22,7 timmar (efter att att ha dragit av det-är-för-ljust-för-ljus-timmarn) per år ägnar jag åt att långsamt knalla runt i mitt favoritrum hemma vid. Varsamt putsar jag och snyggar till, kastar och hämtar nya. Och så till slut, som dagens höjdpunkt nummer ett, tänder jag dessa vita, svarta, dyra, fyndade och stöpta (bör dock tilläggas att det sista har i för sig bara hänt en gång men ändå) vekar runtom i en miljö som fortfarande- trots tystnaden som för en stund sedan ankommit- nästan vibrerar av lek, stoj och stim. Hur mycket stearin, och därmed intjänade (och skattade) kronor, som bokstavligen eldas upp hemma hos oss under året vill jag inte tänka på men om jag säger så här; billigare bearbetning av själen och vardagens tempo på det blir nog svårt att hitta. Släng in en minuspost för den psykolog jag ännu inte behövt besöka och den spaweekend jag inte längre har samma behov av så visar det sig nog rent av vara en plusaffär. Perfekt tänker jag och kryper ner i soffan efter mission completed, lite nätshopping kanske?
 
Vad har ni för sätt att slappna av på? Självklart går det bra att göra en copy paste på mitt om ni behöver pröva något nytt.
 
nya lyktor från HM Home, ni hittar dem här!
 
 

AVENYMAMMA GUIDAR: VÅRTRENDER SS2013

 
LEOPARDLOAFERS En Trend som jag personligen nästan tröttnat på lagom till den slagit igenom på riktigt. För ett år sedan såg jag dem på mina arbetskollegor och blev då grön av avund, nu lagom tills ALLA kedjor (Lindex & ZARA först ut- eloge!- och nu HM, Åhlens m fl) tagit in dem i någon form, kvalité och pris så känns det lite uttjatat. Vad hände med fantasin? Till designernas försvar så erkänner jag dock att en loafer i leopard alltid är en loafer i leopard och det ÄR snyggt, visst är det!
 
pic; wendeyslookbook.com

TÄVLING!

 
Ni missar väl inte att tävla med Vintageonline på deras Facebooksida? Gilla deras tävlingsinlägg och kommentera så har ni chans att vinna det fina Skull Bracelet i valfri färg. Vinnaren dras redan i kväll så nu är det sista chansen.
 
Här hemma har vi en händelserik morgon och börjar anpassa oss inför helgen, alltid samma veva- lite rörigt för barnen när de plötsligt har mamma OCH pappa hemma och ingen förskola står på agendan men frammåt lunch brukar det lugna ner sig och alla tar helg. GÖTT. Ha en fin Fredag!
 
skull Bracelet, Vintageonline.se

AVENYMAMMA GUIDAR: VÅRTRENDER SS2013

 
MJUKISBYXAN Utvecklingen från haremsbyxehypen, som slog igenom på allvar förra året, är vad jag skulle sägaårets mjukistrenden. På svenska finns det inte riktigt någon bra benämning men i England är "The Trackpant" ett riktigt älskat/hatat begrepp. Minns ni velourbyxorna med text på rumpan? Ja, det är väl de som tankarna far till men version 2013 ser vi gärna något mer sofistikerad.
 
Vågar man så är de batikmönstrade från Asos så coola men annars är ett par enfärgade med de perfekta "hänget" från Petitbo eller dessa ett mer passande alternativ. För dressed down på jobbet? Matcha med heels och en topp i mer "uppklätt" material så går det hem ändå och du kommer garanterat uppskatta bekvämligheten!
 
pics; Asos & Vintageonline.se

AKUT HJÄLP EFTERSÖKES.

 
God förmiddag härliga ni i detta vinterlandskap (positiv benämning av detta iskyliga vädertillstånd). Nu behöver jag er hjälp igen, denna gång med ett materiellt förslag.
 
Jag och min man lever i mina mått mätta ett jämnställt äktenskap. Vi liksom delar på det mesta i en tyst överenskommelse både när de kommer till to-do´s men även det där man inte riktigt kan ta på, som värderingar och livsyn. Vissa grejjer har efter ett snart tiotal år tillsammans automatiskt delats upp emellan oss utefter våra intressen och färdigheter medans vi bollar en del uppgifter mellan oss alternativt ignorerar dem (här oftast de vi kanske inte riktigt gillar någon av oss). 
 
Självklart tar jag åt mig äran till att hittat en så bra "match" även om jag självklart erkänner att hans mor i stor mån måste gjort ett himla bra jobb när det kom till uppfostringen.  Men. Det var inte det jag skulle komma till utan till min näst intill perfekta mans (man får skryta över familjemedlemmar) akilleshäl; den inbyggda almenackan. Eller snarare den den osynliga agendan han helt enkelt INTE innehar. Jag inser ju självklart att det inte kommer vara hållbart i längden med de ständiga påminnelse-utryckningarna jag får göra nära det kommer till förskolemöten, packning av väskor osv så nu har vi tagit det gemensamma beslutet av att gå in i en ny livsera. Kanske sist på bollen men ändå ett ack så viktigt erkännande, vi intar helst så snabbt som möjligt:
 
*konstpaus*
 
FAMILJEKALENDER-BEREDSKAP vilket självklart leder till er lilla uppgift: Tips på bra (och ev snygga) modeller tack!
 
denna text är självklart godkänd av min andra hälft och han har därmed inte tagit skada av detta avslöjande
 
 

SPOTTED: PARED EYEWEAR

 
Från Australien kommer nu en ny kollektion solglasögon, Pared, och jag gillar det jag ser. Handgjorda, UV & riktigt fina modeller. Det verkar som om de skeppar gratis internationellt också och det gillar vi. Mina favoriter är de ovan och jag drömmer mig bort mot ljusare dagar!
 
Nu sticker jag på tjejmiddag så antingen ses vi i morgon eller så hänger ni på genom Instagram (@avenymamma)- Pepp pepp!
 
pics; pared
 

DAGENS KIDDO

 
I dag har vi tillrbingat förmiddagen i kyrkan med sång och lek. Så här glad blir man då!
 
jacka Zara, mössa Minimini, jeans HM & Scarf Vintageonline.se

EN POSITIV MORGONBEKÄNNELSE

 
Alltså jag vet inte, i gårkväll avklarade jag det tredje passet och som vanligt känner jag mig som en riktigt målinriktad typ som på allvar har detta hälsosamma liv som livstil.
 
HA. HA. HA.
 
Nej, det är inte jag denna gång heller men faktum är att jag har märkt en skillnad mot alla andra tappra försök till kontinuitet:  Jag ÄR stark. Kanske inte världsastark men STARK. Jag tror dessutom att jag var det redan innan denna trio till träningstillfällen och det kan jag tycka inte alls är illa pinkat för en medelålders (nåja) 2-barnsmor som inte besökt gymmet sen 1,5åringen kom till jorden (och inte så mycket innan det heller faktiskt). Tack mina söner- fortsätt med vad det nu är ni gör!
 
Och ni- Ha en fin Onsdag.
 
mina ultralysande älsklingsskor kommer från Nike och är de snyggaste och bekvämaste skor jag har i min ägo

NEW IN AT VINTAGEONLINE.SE

 
 
Hörrni, nu hittar ni både Skull Bracelet Gold och Gun Metal uppe hos Vintageonline. Och ni, man får mixa dem- sååå snyggt!
 
Till er som undrat så kommer de första ordrarna levereras i mitten av Februari men för att reservera ett armband redan nu går det bra att lägga orders direkt. Hoppas ni har en fin kväll kära ni så syns vi i morgon!
 
skull Bracelets, Vintageonline.se

AVENYMAMMA GUIDAR: VÅRTRENDER SS2013


SPORTPLAGGEN Jag vet inte om jag kan kalla själva plaggen en trend men att de nu under Januari skyltas med i fönster, boostas för på startsidor och skrivs om i nyhetsbrev tyder väl i alla fall det på en trend av fenomenet. Gina Tricot fortsätter att presentera en liten sportkollektion med flertalet moderiktiga sportprodukter och Kapp Ahl har lite överraskande nog jobbat ihop en riktigt fin grupp med plagg som jag skulle tro passar de flesta vardagsmotionärer (allså inte förvånande att kläderna är fina utan att just de har valt att fronta dessa).
 
pic; nelly.se som just nu presenterar supersnyggt sportmode från flertalet välkända sportmärken, like!

HEMMA-MAMMA-SEPARATIONEN

 
På samma sätt som man börjar "boa" inför nedkomsten av en ny familjemedlem så har jag märkt av att jag nu kämpar med motsatsen, dvs avslutet av mammaledigheten. Man skulle kunna tro att det är genom att göra mig redo, uppdatera garderoben och köpa ny mascara men nej nej inte alls. I stället bakas det. Hängs utomhus i någon sorts underbart låtsasfrilufsliv, leks på golvet och faktiskt ja, hör och häpna, pedagogiskt sjungs och dansas i timmar på eftermiddagarna. Jag vet inte hur jag ska tolka det men kanske har jag drabbats av en släng av seperationsångest inte bara från mina två bebisar som jag tvingas inse inte ligger vid min barm längre utan även från det här "Livet" hemma. Det otroligt uttröttande, jobbiga, rutinartade men ack så UNDERBARA livet med vardagens frihet runt hörnet.
 
Känner någon igen sig? Älskar att höra era berättelser.
 
många har frågat efter receptet på de mellanmålsbullar jag Instagrammade under gårdagen, inget märkvärdigt men väääldigt goda till stora och små. Ni hittar det här!

TODAYS DETAIL: LEOPARD SJAL

 
 
leopard sjal, Vintageonline.se

TRENDENSER-FRIDA FÖR ELLOS!

 
Missa inte Trendensers superfina jobb för Ellos. Jag gillar verkligen den fräsha vårkänslan och de roliga ideerna till barnrummet, stor tumme upp och hejja hejja Frida!
 
bilderna är fotade av Bodil Bergqvist & lånade av mig från Trendenser.se

AVENYMAMMA GUIDAR: VÅRTRENDER SS2013

 
 
"SETET"/ DRÄKTEN Elin Kling syntes ju i för sig i sitt för ett himla tag sedan men ja, sen är hon ju Elin Kling också så det gills nästan inte. Däremot så dök Elska Hosk upp i en superfin benvit variant lagom till årets ELLE-gala och en dag senare den trendsäkra och skönsjungande Linda Sundström i en röd silkig sak tidig nyhetsmorgon. 3 är en trend så japp, välkommen dräkten, skynda skynda nu kedjorna för jag vill ha min lagom till barmark!
 
Ps. Helst av allt skulle jag vilja ha den underbart svala, coola ACNE-varianten men I don´t know. För mycket pengar!
 
pic; elle.se
 

MORGONRUTIN HOS AVENYMAMMA

 
De dagar vi är hemma alla tre (dvs jag och pojkarna) så har vi vissa rutiner som nu för tiden sitter som berget. Det har inte alltid varit så men det är ganska skönt att vi nått dit nu (så där lagom tills föräldraledigheten snart är slut). Lillen vet tex nu att det ÄR värt att var lugn under 5-10 minuter medans lillebror förmiddagsnattas för sen blir det egen(tåg)tid med mamma. Men. I dag var det ovanligt tyst. Tyst som i graven och jag undrade nästan om min förstfödde klivit ut genom dörren för lite riktig egentid men så var ju såklart inte fallet.
 
- Jag spelar lite på paddan jag, mamma...?
 
Okej. Älskling- we better find a better hiding place.
 
hur gör ni? får era 3-åringar spela spel och dylikt (under uppsikt såklart) på Ipadsen/Mobilen och i så fall, hur länge? Återkommer med hur jag/vi tänker...

ALL SAINTS LOOKBOOK SS13

 
Lite nattsuddarinspo kanske kan duga så här på söndagskvällen? Här tittar vi på de senaste Johan Falk-filmerna och gud vad jag saknat dem känner jag nu. Bästa hyrfilmerna helt klart och de tål att rekommenderas.
 
Men just det, Inspiration var det vi talade om och vad passar då inte bättre än mitt älskade All Saints? Nya lookbooken är så fin, spana in alla bilder här!
 
pic; allsaints.com

SKULL BRACELET

 
Först ut i vårens kollektion hos Vintageonline.se är Skull Bracelet. Passar bra med ett stilrent armband fullt med personlighet när värmen inte riktigt har kommit kan jag tycka, passar ju lika bra till jeans och t-shirt som till shorts och linne senare på säsongen. Jag bär det som enda smycke just nu för en clean känsla med vet att till sommaren blir det matchat med en massa andra smycken för en mer bohemisk look. Ni hittar det här!
 
 
 
 
 
 
 
 

DIY: PYSSELLÅDOR

 
Världens enklaste men ändå, löser kaoset i garderoben/hyllorna/under soffan (ja, där har faktiskt våra pysselgrejjor legat ett tag) och ganska fint vare sig ni förvarar dem synligt eller ej. Papplådorna kostar 5kr/stycket på IKEA och bokstäver samt stämpeldyna hittas bland annat på Granit.
 
Ovan är typ det ändå produktiva vi har fått till denna gnäll-Lördag, det var helt enkelt "one of these days" men med två nu sussande barn har jag redan hopp om att morgondagen kommer bli bättre. Nu ska vi njuta av tysnaden och eventuellt gå in och pussa på våra kärlekar- tur för dom att kärleken är evig.
 
kartonger IKEA

JUICY MORNING

 
I dag har vi startat den här morgonen med en Vitimamin-injektion och en massa solig färg. Ute står termometern på minus 15 men vi tänkte ändå trotsa kylan för en timmas utomhuslek. Kanske inte för att vi promt måste ut men för att få uppleva känslan att komma in. Rosiga kinder, småfrusna händer, en film för barnen (med gott samvete) och en lördagsfika. Det är en plan!
 
Ps. Igår hängde vi på IKEA och jag fyndade fina låga kristallglas (inte äkta såklart men med strukturen- ähh ni fattar). Snacka om att de lyxar till morgonjuicen!
 
glas IKEA, äggkopp Menu

FÖRSTA FAVORITEN FRÅN FORMEX.

 
Just nu pågår branchmässan FORMEX i Stockholm och är man inte där själv (som jag) så kan man följa de som är det och därmed gotta sig i godbitarna på avstånd. En dag avklarad och det som faller mig i smaken direkt är ovan samarbete mellan stylisten, inredare (och bloggaren!) Sarah Widman och DBKD.
 
Sarah har designat en serie krukor och fat som kommer säljas genom företagen DBKD och det ser superfint ut av det jag sett genom bilder. Jag tycker dessutom att det är kul att återigen se ett bra exempel på när en person vars arbete gått att följa genom en blogg (och som dessutom vars stil man gillat) sedan tar arbetet vidare och skapar något man som läsare/följare kan ta till sig- rent materiellt (eller visuellt för den delen). Listan kan göras lång men för min egen del tänker jag på Anine Bing´s Blingo-kollektion och nu hennes eget märke, Elin Kling och hennes samarbeten, Trendenser-Frida´s Ipadmagazin, Ladythirty-Marias barnböcker och så nu alltså Sarah. Grattis & Pepp pepp!
 
pic; lånad av Sarah Widman

AVENYMAMMA HAR KOMMIT PÅ´T!

 
Man kanske kan tro att det är en Didriksonreklam ala Dressman men nej, så är inte fallet. Däremot så visar det på tre små vänner posande för deras smått hysteriskt stolta kärleksfulla mammor med mobilerna i högsta hugg. Det ÄR underbart att hänga med sina kompisar en hel dag och väldigt avslappnande då matfix och undanplockning plötsligt delas på två i stället för en mor. 
 
Jag tänker, borde vi inte göra sånt mer vi föräldralediga. Liksom strunta i de där 2 timmarnas lattevagnande mitt på dan när ändå barnen sover och i stället faktiskt träffas, umgås och hjälpa varandra i det där dagliga, vardagliga som inte är så kul men som blir så himla mycket trevligare om man är fler. Lunch, eftermiddagströtthet och middagar... vad tror ni? Jag tror mig kommit på något världsomvandlande men troligtvsis är det old shit. Eller?
 
just det- semlor är också ett väldans trevligt mellanmål

AVENYMAMMA GUIDAR: BARNMODE SS2013

 
GULT Gult är absolut inte fult och speciellt inte på barn. I vår och sommar visar flertalet svenska designers och modekedjor upp gult ur ett brett spektra, allt från starkt lysande gult genom glassig sorbe till blek pastell. Jag gillar Shampoodles sätt att kombinera flera olika gula nyanser i en och samma outfit. Härligt!
 
Ps. Håll utkik efter Mini Rodinis klargula vårparkas, så uppiggande!
 
 
pics; Neon Beanie Vintageonline.se (kommer snart till butik) & NONO hos Oii barnkläder
 
NEON Min personliga favorittrend (just nu i alla fall). Känns som om den är lättapplicerad även så här tidigt på säsong och dessutom bär den med sig en skön påminnelse om soligare tider som komma skall. Lillen och jag sportar redan Neon från Vintageonline och lovar hojta HÖGT när de dimper ner i shopen! Spana gärna in de fina plaggen från NONO ovan också eller de här leggingsen jag bloggat om tidigare- från Lindex. Finfint!
 
 
pics; modeerska huset, Mini Rodini & Gardner and the Gang SS13-kollektion (!!)
 
FANTASIFULLA DJUR Djur som printbild har länge varit populärt i barnkollektioner men i vårens lookbooks anas det lite djurhybris även hos de märken som i vanliga fall kanske inte jobbar så mycket med detta. Själv fastnar jag för de djur som är lite fantasifulla och gärna på upprepande printrapporter. Fina alternativ som visar hur jag menar hittar ni hos Gardner and the Gang, Mini Rodini & Modeerska Huset.
 
 
pics; Mini Rodini, Mar Mar Copenhagen & Leoscarf från Vintageonline.se
 
BUBBLARE: ANIMAL PRINTS! Inget nytt under solen men djurprint även på barnkläder är här för att stanna. Vi ser det hos Shampoodle, Mini Rodini, Mar Mar Copenhagen & Vintageonline även i vår!
 
 av: Jennifer B, Avenymamma.se

EN GAMMAL KIDDO LOOK I VÄNTAN PÅ DET NYA!

 
Nej ni, det händer inte mycket här men vi lovar att så fort termometern tillåter det slänger vi overallerna! Mitt i snön tänkte jag i alla fall i morgon påbörja lite redovisning av den trendspaning jag ägnat mig åt den här veckan. Först ut kommer det lite mode för våra små, inte på någotvis för att barn MÅSTE klä sig enligt rådande trender utanför att det är kul för oss vuxna att gotta ner oss i lite inspiration såhär vid säsongbyte. Stay tuned kära ni och kika in i morgon igen!
 
lillens look består av Mössa HM, Stickat ZARA och Leopardsjal från Vintageonline.se
 
 
 

INSTAPICS?

 
Dagar som den här när jag mest hänger med barnen runt tågbanor och annat skoj så hinner jag inte ägna så mycket tid åt bloggen men kanske desto mer uppdateringar blir det via Instagram. Har ju liksom blivit som nya dagboken (vem kommer ihåg att ta fram/släpa med sig det gamla skrället) och det är så himla kul att gå tillbaka och titta i sitt arkiv.
 
Nu skulle jag vilja få bilderna på print och undrar om ni har några tips på ställen som printar i Instaformat? Hur fin fotovägg skulle det inte bli av senaste månaderna av Instabilder? Personligt så det förslår i alla fall.
 
ni hittar mig på @avenymamma såklart!

SNEAK PEEK OF MINI RODINI SS13

 
Som vanligt ökar pulsen något av Mini Rodinis Lookbook-bilder. Det ser det ut att än en gång vara en välgjord, lekfull (utan att på något sätt vara barnslig) kollektion och som ni vet är det något jag verkligen ofta fastnar för. Och ni, Cardin. CARDIN killen bär. Gör den i vuxenstorlek och jag köper med en gång!!
 
mini rodini´s kollektion kommer finnas till försäljning hos oii barnkläder med start slutet av Januari

DAGENS KIDDO

 
Håll till godo med fläckarna på tröjan, direkt ur verkligheten kan vi kalla det.
 
Vid har kommit till en punkt där lillen gråter när vi på morgonen lämnar honom och liten slåss för allt i världen för att få stanna med sin bror... Kanske är det så att de känner på sig vad som komma skall, kanske inte, men det gör det i alla fall en himla massa lättare för deras mor. Kanske inte just nu men om ett par veckor och det är jag dem evigt tacksam för. Pepp pepp!
 
 

TIDIG MORGON

 
Nej vet ni vad, i takt med att snön faller ute så dippar min inspiration till botten och jag kände att vi behövde komma ut, fast inte ut i kylan men ändå ut äh ni fattar. Liten som sovit dåligt i natt somnade förmiddag tidigt så jag passar på att ta en latte på närmsta shoppingcenter och tänkte hinna med att förbereda lite vårinspo för er. Jag brukar ju köra säsongens trender osv men har ni egna önskemål så shoot. Jag är idel öra!
 
Vintageonline.se kommer annordna nya tävlingar inom kort då Facebookgrejjen i förra veckan blev så lyckad så önska gärna även där vad ni allra helst skulle vilja vinna från deras shop, antingen här eller på Fanpagen. Tjing!
 
espresso house is da shit för lattemammor och jag börjar bli vän med min nya dator- windows 8 växer!

LINDEX BABY SS13: GET THE LOOK/LITTLE ONES

 
Nu är det ju inte jättelänge sedan mina pojkar var babys, liten är ju trots allt bara 1,5år men ändå kan jag tycka att utbudet bland kedjorna har blivit så mycket bättre bara sedan dess. Självklart behöver inte spädbarn följa trender men däremot vill man som förälder gärna få klä sitt barn efter eget tycke och smak och därför tycker jag att det är positivt att det finns mer och mer olika uttryck även för våra små. Så länge plaggen är bekväma och lekvänliga så finns det ju inga rätt eller fel när det kommer till barnkläder men ändå så har de flesta en uppfattning om exakt vad man vill eller inte vill klä sitt barn i, modeintresserad eller ej.
 
En modekedja som jag tycker tagit några kliv frammåt när det gäller barnsortimentet och då framför allt babykollektionerna är Lindex och våren ser riktigt fin ut. Jag gillar de olika "trenderna" och rekommenderar verkligen en titt vare sig du/ni föredrar färgglatt, klassiskt ala Prinsessan Estelle (alt. dig själv som liten) eller stilrent och fräscht!
 
pics; ihopplock av bilder från Lindex.se

TIDEN GÅR FORT NÄR MAN HAR ROLIGT

 
Det här inlägget var tänkt som en godmorgonhälsning men tiden här bakom datorn har bara flugit förbi så nu får jag vara glad om jag hinner säga hej innan liten vaknar och det är dags för lunch. Hursom, HEJ, och glad Måndag- nu rockar vi denna vecka tycker jag!
 
en liten glimt från vårt vardagsrum, favvoplatsen hemma
 
 
 

DAGENS KIDDO

 
I dag har lillen och min man varit iväg på Pippi-föreställning så liten och jag har haft en eftermiddag på tu man hand. Inte sörjde vi för det utan tog oss en promenad i solskenet. Overallen var på men egentligen har vi så klart tröttnat på den och nu vill vi ha våååår så därför bjuder vi på solskensoutfit signerat lite Gardner and the Gang dagen till ära.
 
Psst! I dag är det sista dagen med 20% på utvalda produkter, bla G&G hos Vintageonline.se. Alla erbjudanden hittar ni här!
 

SHAMPOODLE SS13


 
Pressbilder för Shampoodles vårkollektion 2013 har släppts och det ser braaaaa ut. Jag älskar sättet de jobbar ton-i-ton med färger, gör det intressant genom material och små små detaljer. Det är svårt att lyckas med kollektioner nästan helt utan print men genom helt perfekta volymer och välarbetat stuk så överträffar de verkligen mina förväntningar i vår. Mest pirrig blir jag dock av att de väljer att ta in snakeprintet igen!! Vi använde våra leggings på två pojkar och i åtskilliga dagar och tillslut bokstavligen föll de, helt förståligt, ihop. I vår blir det snakes till hela familjen! (eventuellt vägrar min man men ändå-vi andra!)
 
Godmorgon förrsten fina ni, nu ska jag iväg och- hör och häpna- träna. Wish me Luck säger jag bara!
 
pics; shampoodle.com
 

AVENYMAMMA TIPSAR: KLICKBAR LYX

 
I dag har jag lite av en bloggfri dag då vi har haft lite roliga projekt att stå i på hemmaplan men jag måste ju ändå tipsa er om en sida jag hittade genom Trendenser. AgnesAmelia heter den och de har doftljus, hudvård och annat lyxigt i stora lass. Tills i morgon har de 25% rabatt på både Voluspa och L:A Bruket (min favorit) och dessutom fri frakt och kanske kan det passa någon mer därute än mig?
 
pic; lånad från Agnesamelia.se

YESTERDAYS LOOK

sjal & fårskinnsväst, Vintageonline.se

TODAYS DETAIL: WHITE SKULL SCARF

 
 
skull scarf, Vintageonline.se

SPOTTED: KVIDDIVITT IN PETITBO

 
Även om jag gillar en unisex look på barn så är det ju lätt för mig att säga som själv har lite av den stilen och dessutom är mamma till pojkar som jag i alla fall inbillar mig är lättare att klä någorlunda könsneutralt. Hur hade jag gjort om jag haft en flicka då? Ungefär PRECIS så som ovan.
 
Elin och hennes dotter Filippa, två tjejer bakom barnmodebloggen Kviddivitt, är dessutom världens bästa Petitboambassadörer och jag tycker det är så sjukt inspirerande att se deras looks gång på gång. Spana in deras och dessutom Fillis bror Milo´s (jag vet, inspo för oss pojkmammor också!) outfits här!
 
 

GARDNER AND THE GANG- NU 20% OFF

 
 
Nu har även en del av sortimentet från Gardner and the Gang sänkts med 20% hos Vintageonline.se. Erbjudandet gäller tom Söndag 13/1 och nu har ni chansen att fynda nästan alla våra favoritplagg från märket. Vilka är dina favoriter?
 
Gardner and the Gang hos Vintageonline.se

AVENYMAMMA TIPSAR: BUDGETLJUSET


 
Häromdagen hittade jag det här fina ljuset på Lagerhaus, tre guldtior kan tas för ett fynd kan jag tycka!
 
Ps. I hemlighet drömmer jag fortfarande om detta men herregud, skäms ju bara när jag erkänner det här så det får bli någon gång när jag har något sjukt stort att fira. Var går er smärtgräns för ett ljus i detta I-land vi lever i?
 
ljus, lagerhaus
 

IN I DET SISTA VISAR HAN VEM SOM BESTÄMMER.

 
När jag efter flera dagars curling, tjat och lockning åter igen misslyckas med att få min 3-åring till bordet lagom till middag. När jag testat vad jag skulle anse som allt, både högt och lågt inklusive hot om både film- och ipadförbud for life (skulle kalla detta som något i den lägre skalan). När jag funderat över hur JAG kunde bli en sådan där inkonsekvent förälder samt tjoat och tjimmat utan att min trotsiga förstfödde rör sin bestämda min i soffan. Ja, precis då bestämde jag mig för att nu får det vara nog. Punkt.
 
Bestämt och inte alls ultimatiserande längre utan snarare utan alternativ visar jag nu vad som gäller. Bär det bästa jag har mot rummet, stannar endast upp för att lika målinriktad borsta tänderna och så i säng. Orkar du inte äta- så får du sova -och så mamma älskar dig men släcker lampan nu- godnatt.
 
Tyst.
 
Tyst.
 
Och så somnade han min 3-åring. Jaha, och vad var det tänkt att jag ska göra nu då?
 
tur för dig att du är det bästa jag har min son

TÄVLA MED VINTAGEONLINE.SE PÅ FACEBOOK!

 
Ni har väl inte missat att ni nu kan vinna en valfri Skull Scarf från Vintageonline.se? Spana in dem på Facebook för att få reda på hur du gör!
 
Nu ska vi bege oss ut i den snöstorm som helt plötsligt drog in (vad hände där liksom), önska oss gärna lycka till!
 

SPOTTED: THE CAREER BAG

 
När jag började jobba igen efter lillens nedkomst och mina månader hemma så peppade jag och eventuellt firade mig lite med ett par lite för dyra skor. Denna gång velar jag mellan vad som ska bli min boost denna gång, nytt till fötterna? en väska eller en riktigt fin.. ehh.. stol? Ovan ligger bra till.
 
Psst! Såg just att Asos dessutom erbjuder 10% extra på reapriset just nu. Missa inte!
 
pic; väska från Asos White/ asos.com

WANTED: BOYFRIEND JEANS & OPEN BACK

 
Efter en dag hemma halvsjuk så drömmer jag om luft, en dag på stan och lite vårfint. Tur att webshopar nu mera finns säger ni då och japp, precis vad jag hade in mind... Lösare jeans och simpelt linne med djup ringning bak tycker jag absolut är en perfekt outfit både dag och kvällstid till säsongen vi nu är inne och nallar på. Addera accessoarer till fest och klä ner med "flikig" cardigan alt. den perfekta rea-tröjjan för att känna dig lagom vardagsfin. Done deal Done!
 
pic; nelly.com
 

DAGENS KIDDO

 
jacka Cubus (nu på rea!), scarf Vintageonline.se, mössa HM

FAVOURITE PIECES AT HM


 
Senast inkommet på HM och jag gillar verkligen dessa tre pieces. Någon som sett dem i butik ännu?
 
Hade gärna tagit en sväng till stan med pojkarna men jag har blivit krasslig så i dag får vi "leka lejjon" i stället för att titta på Hajjarna (universeum), brukar som tur vara ungefär lika uppskattat. Later Skater!
 
pic; Hm.com

DE SLUTAR ALDRIG FÖRVÅNA..

 
Så kom då den där dagen. Plötsligt och riktigt efterlängtat kröp så då även minstingen upp i sängen, la sig i sin arma mors lediga armhåla, tittade upp mot boken och framför allt- stannade upp. Låg still- S.T.I.L.L!!! Förstår ni känslan? En mysig sagostund som platsade i vilken Astrid Lindgren-bok som helst och som på en pissfjärt glömdes 16 månader av "all over the place" bort.
 
Perfekt att det snart är dax för mig att börja jobba annars finns det ju risk att jag slappar till mig.
 
pic; avenymamma.se
 
 

DIY: GRYTUNDERLÄGG

 
Rensade kameran och hittade bilderna från ett DIY-projekt vi hade här hemma för ett par månader sedan. Besatta av träkulor (och inspirerade av Firm Living) började vi exprimentera men insåg någon vecka sedan att bla Lagerhouse sålde liknande skapelser för en bråkdel av vad vårt materials slutnota hamnat på. Jaja, en rolig kreativ process ska inte underskattas och resultatet: way more locally produced.
 
träkulor och läderrem hittar man på bla panduro, metallringen på Jula
 

VÅRERBJUDANDEN HOS VINTAGEONLINE.SE!

 
För att fira nytt år och förbereda för inkommande vårkollektioner erbjuder nu Vintageonline 20% rabatt på utvalda produkter. Priserna gäller tom Söndag (13/1 2013) och ni hittar alla fina produkter här!
 
Psst! Ingen blir gladare än jag om ni hjälper till att tipsa era vänner genom att "gilla" Vintageonline.se på Facebook!
 
pic; vintageonline.se
 
 

SATURDAYS DETAIL: EAR CUFF FEATHER

 
 
Till Lördagens långklänning bar jag mängder av armband runt handlederna och så denna ear cuff för att rocka till looken något och för att få dressen att kännas mindre "finklädd". Örhänget gillar jag dessutom eftersom jag inte behöver bära det i hålen, har av någon anledning börjat få reaktioner av metaller (även silver och guld konstigt nog) sedan graviditeterna. Någon annan som råkat ut för samma?
 
Ear Cuff Feather, Vintageonline.se

SPOTTED: PILE KIDDO JACKET

 
 
Dagens tips är de superfina pilejackorna som just anlänt till HM. Jag använder ju fleecejackorna supermycket till pojkarna som ni vet men dessa kan vara fina alternativ nu i vår. Ni hittar flera fina färger här!
 
Ps. Gillar verkligen neondetaljer, känns kul och coolt utan att vara för "galet"!
 
pilejacka, HM

GÅRDAGENS

 

CRYSTAL BULB

 
 
Okej, senaste cravingen i glödlampeträsket; Crystal Bulb. Har ni tänkt på hur intressant det är med nya trender? Man tänker -nu går det inte att komma på något nytt- och så några tidningsuppslag, blogginlägg och "it-affärers sortiment" senare så har en gammal uppfinning blivit årets självklara pryl i de "uppdaterades" hem. "Alla" köper, känner sig unika och älskar stilen- framförallt för den är ju sååå personlig. Och unik. Osv.
 
Om jag tillhör den nämnda skaran? Högst troligt Ja.
 
Om jag skrev det här inlägget för att påvisa att jag har någon typ av självinsikt? Absolut.
 
Crystal Bulb finns att spana in hos Artilleriet
 

GET THE LOOK: THE FUR/FEATHER JKTÄlskar hur Elin bär sin pälsjacka på ett casual sätt på bilden ovan. Det är lite liknande tanke som ligger bakom de utvalda nyckelplaggen som du hittar hos Vintageonline.se. Jag brinner extra mycket för produkter som är lika fina till fest som nerklädda en vanlig söndag och jag tycker The Feather Jkt är ett riktigt grymt exempel på detta. Ni hittar den här!
 

GÅRDAGEN I BILDER

 
Jag bestämde mig tillsist för att ära kvällens jubilar med nytvättat hår och en ny blåsa. Himla bra start tycker jag och det blev inte sämre när vi anlände till tillställningen. Ett hus fullt av barnfria, (fest) abstinensande vänner som inte träffats i liknande sammanhang på ett tag bjöd på en underbar kväll som blev bättre och bättre för var timma. Att värdparet dessutom annordnat någon form av galamiddag i ett hus som är höjden av inspiration och mitt i prick min smak är bara en detalj men en skön sådan. Tack G & J för igår!
 
värdinnan är grym på styling och hade dukat så fint med blandade mässing, guld och bohemiska detaljer. Less is More är så urtråkigt. Våga pryla för ett stämningsfullt resultat!

PREPP.

 
Barnen har lämnat huset och nu återstår bara några timmar avkoppling innan vi ska iväg. Med risk för att bli kvar i någon form av a never ending story funderar jag på att ge mig på en remake och gå från hemmamamma till någon procent av mitt vanliga jag. Vad tror ni, ska jag ge mig på det eller bara helt sonika ta en dusch? Hoppa ur Lördagsmjukisarna ska jag i alla fall och spela musik på (får) hög nivå. See you Later Skater!
 
en glittrig clutch gör nog underverk till kvällen!

EN DAG PÅ STAN.

 
I dag kom vi så iväg in till stan hela familjen för första gången på länge. När liten var (riktigt) liten var det lugnt för han bara sov, några månader senare var det inte lika harmoniskt längre och sen gick det inte alls men skam den som ger sig. Vi provar med jämna mellanrum och faktum är att i dag så konstaterades det sköna faktum att vi liksom kommit över "the breaking point" och nu pekar det bara uppåt mot totalt perfekt hela-familjen-shopping.
 
Fast det förstås, som den övre bilden talar om så är det just nu minstingen av oss som styr kosan men vad gör det? Ett russinpaket fixar ärenden och sen kan man alltid ta bilen (eller bussen) hem och för den skull säga att man varit på stan. Hela familjen. Myst. Övat på nästa gång....eller nåt.

 
pojkarnas kläder kommer i dag oavkortat från ZARA, HM & Cubus- kedjorna rules (förrutom mössan då- snart hos Vintageonline.se)

SPRING NEWS AT AVENYMAMMA´S

 
Ledig morgon (dvs mannen är hemma) och helgpeppen är på topp accompanjerat av Gangdamstyle och familjedans, vem behöver gymkort liksom. I dag tänkte vi ta en liten sväng på stan och i morgon är det BF för första gången på cirka hundra år. Förresten, är det inte riktigt mycket vuxenpoäng att bli bjuden till en barnfri fest? Herregud vad gammal jag känner mig men oj, så kul det ska bli!!
 
skrivbok Lagerhaus (reafynd!), almenacka Ordning & Reda och Kiddo Glasögon Lindex

TULIPS

 
Årets första tulpaner må inte vara de piggaste men vinner vårkänslor större än både dagens sol och (även om det här är tveksamt jämnt) semmelpremiär. Regnet upphörde ju och vi tog oss, som ni säkert redan sett på Instagram, ut och iväg på en fika. Visste ni förresten att ett av mina ordspråk är " Det är aldrig för tidigt med Semlor" . Eller ja, kan vara så att jag kom på det själv typ just nu men ändå. Hur sant!!?!
 
tulpanerna sitter i min älskade karaff och ljusstakarna kommer från Tom Dixon & Iittala
 

TODAYS KIDDO DETAIL: HELMUT LEGGINGS

 
Liten njuter alltid av det lilla och är i princip alltid glad. Häromdagen blev han helt till sig av att bara få gå ut utan overall och springa lite på altanen. Hans storebrors jacka har han fått också eftersom brorsan skjutit iväg på längden och jag kan nästan lova att jag tyckte han hade stolthet i blicken när han fick på sig sitt nya plagg. Inte fy skam att ärva om det är av sin idol eller vad tror ni?
 
I dag vill vi dra på äventyr men regnet är inte lockande, hoppas på bättring på väderfronten!
 
helmut leggings Gardner and The Gang, Jacka Zara

AVENYMAMMA´S 2012- PART 2


 
I Juli hade vi huset fullt av släkt, vänner och annat löst folk som avlöste varandra. Som vi älsade det! Vi hann även med en tripp till Hometown och jag och min man tog oss en efterlängtad weekend on our own, underbart. Väl på hemmaplan igen hängde vi mest på den nybyggda terassen men även en kväll på Avenyn i sällskap av Hellman´s och Lounges. Humöret var på topp!
 
 
Augusti bjöd på pressrelease av Apotekets Bloggpanel där jag är en av de deltagande men framför allt en underbar månad i Spanien där vi har vår ena halva av släkten. Att få chansen att umgås med de bästa man har så länge utan avbrott är något jag är så tacksam över och stolt över att vi tog beslutet. Det blev en sådan fin tid trots både lite sjukdomar och jobbiga flygresor att det var värt precis all planering! Och just det, vi tog en tripp till Danmark också, underbara stränder och mysig hotellnatt.
 

 
I September fortsatte dagarna i ett hett Puerto Banus men väl hemma så firades litens 1-årsdag med finbesök av familj och höstsol. Efter veckor av lättklätt riktigt njöt vi av att få klä på oss lite lager på lager i form av stickat och päls......
 
 
Det fotades nytt för Vintageonline och höstnyheterna trillade in på löpande band! På hemmaplan var vi lite i behov av nya ideér för att underhålla det små så jag drog ihop en lista på tips till er, alltid bra att blicka tillbaka på när huvudet är tomt och barnen är energifyllda! Jag kom även till insikt med det där med risbeströdda golv och obefintlig tid till städning under dagtid. Läs om detta här..
 
Det jag framför allt minns med Oktober  var att det var väldigt vackert, utomhus med alla färger. Höst när den är som bäst!
 
 
November började med JC-Event, 46664 BANGLE Premiär hos Wakakuu och andra trevliga tillställningar som bröt av mot den gråa vardagen. Lillen och jag tog en sväng till Stockholm för lite jobb och kära återseenden men kom hem precis lagom till årets sista långresa. Denna gång tog svärmor med oss till Gran Canaria och vi fick uppleva bästa hotellet hitills. Återigen är jag väldigt tacksam för fina minnen, soltimmar och energiboosts. När vi landade på Landvetter igen var vi minst sagt redo för vinter och Jul.....
 
 
Årets sista månad är ju som bekant färsk i minnet och den påbörjades med ett riktigt familjekalas för vår lilla (stora) 3-åring med huset fullt av övernattande familjemedlemmar. Lagom till Lucia slog sedan mitt pyssel och fixhumör till och vid sidan av bak (till bla Trendensers Julfest) så DIY:ades det som aldrig förr. Jag sa till min mor att troligtvis tyder detta på att jag mår bra. Att jag får sova igen. Att livet är allmänt gött liksom och precis så är det nog. För när kreativiteten flöder tyder det ofta på välmående i mitt fall och det tackar jag 2012 för. Och mina sovande barn. Och min Man. Men mest av allt mig själv för det är illa pinkat att må bra kan jag tycka!
 
Ps. Gissa hur skönt det är att ha sammanfattat det gångna året klart då? Nu kör vi 2013!!!!
 
pics; avenymamma.se
 

TODAYS KIDDO DETAIL: NEON BEANIE

 
2:a Januari och det känns redan som våren kommit till Göteborg. Underbart tycker jag och lillen har invigt sin reashoppade (varma) vårjacka. Känns ändå bra att det är kortvecka, liiite sega är vi allt efter all ledighet. Vad gör ni? Är ni tillbaka på jobbet, hänger hemma eller dansar ni fortfarande runt granen?
 
jacka Cubus, neon beanie

AVENYMAMMA´S 2012- PART 1

 
Mitt 2012 började med många vakna nätter och därmed en trött mamma. Men när det nya året invigdes så tog jag mig lite egentid på stan och fick också till kanske årets bästa lugg. En typisk "frisk" dag gick vi till förskolan, drack latte på Ica och lekte på vardagsrumsgolvet accompanjerat av våriga Tulpaner och väldoftande ljus..
 
 
Februari var ganska mycket "about sömn" eller ska vi säga; ingen sömn alls? Jag stolpar ner våra kvällar och nätter i punkter och när jag läser detta i dag så minns jag det knappt. Tänk hur fort man glömmer även sådant som känns outhärdligt just då? Kanske av självbevarelsedrift så radar jag även upp sommargarderobens must haves, spana gärna in igen för det känns återigen aktuellt!

 
Under Mars så hade vi mycket roligt för oss. Liten och jag gick på Fresh Fish mässan, vi fick besök av både pojkarnas mormor och moster också påskpysslade vi för fullt. Av bilderna att döma så sken solen dessutom mycket, kanske var det de som inspirerade mig till årets vårskor; bootsen från Swedish Hasbeens.
 
 
April månad bjöd på mycket bloggrelaterat i form av olika Events (där jag träffade på Ingrid bla) samt det stora Bloggminglet i Stockholm. Moa och jag hoppade på tåget upp och njöt av att få träffa människor, äta och gott men framförallt; få sooova o störd! Modemässigt så knallade lillen och jag runt i bekväma looks med fokus på vaaarma tröjor. Längtar redan tills vi får kasta jackorna igen!
 
 
I Maj drog vi på till Turkiet med hela min familj. Den blev en fantastisk vecka som vi aldrig kommer glömma och lagom till vi kom hem slog dessutom sommaren till hemma. Afterworks, BLOGGFORUM, butiksinvigningar och solsken på altanen alternativ i lekparkerna upptog våra dagar. Underbart att se tillbaka på, älskar sol! Och just det, en dag på bussen så upptäckte jag att Vintageonline.se fått sin första publicering. Mäkta stolt känsla!
 

 
Juni fyller på sommarminnena med världens bästa tjejhelg på Yasuragi, pressvisning av Trendenser och Scandics Bloggrum, Midsommar & så självklart även en vanlig dålig-mamma-bekännelse. Så kul att läsa dessa så här i efterhand, när distansen är där så kan man faktiskt skratta åt det med kärlek i magen.
 
To be Continued.....

GOTT NYTT FANTASTISKT ÅR.

 
Förra året "wrappade" jag ihop såhär och när jag läser texten i dag så känns det som hundra år men ändå så himla starkt. 2011 var liksom året då allt hände- på en gång- medans 2012 snarare har varit året då det mesta stått still. MEN då menar jag på ett riktigt bra sätt. Jag skulle också kunna kalla det för återhämntningarnas år för efter en tung början med sjukdomar och många vakna nätter så började ändå energireserverna få chans att fyllas på igen i takt med att dagarna blev längre och temperaturen stiga runt oss.
 
Det jag känner att jag är mest nöjd över är all den tid (och de pengar vi avstått från) vi valt allt lägga på barnen och framför allt den tid vi spenderat i varandra, både på bortaplan och hemma. Det är minnen vi alltid kommer bära med oss och som vi också kommer bygga vår fortsatta framtid på. Det är inte alltid solsken att vara en småbarnsfamilj på fyra men gud som jag älskar även de mulna dagarna!
 
Nu hoppade jag just ner i soffan framför Pippi så bilder från året som gått får ni se senare under 2013 (!!). Tills dess, GOTT NYTT ÅR och ta hand om varandra denna dag, och alla andra!!!
 
kärlek till er alla mina läsare
 

- Senaste inläggen -

- Kategorier -

- Arkiv -

RSS 2.0