FOLLOWED BY WOMEN

 
Just nu trillar höstinspirationen in hos Followedbywomen.com. Du vet väl att det enklaste sättet att se till att inte missa någon look är att följa oss via Instagram @followedbywomen för att sedan klicka dig vidare om du är intresserad av att haffa looken. Väl inne på sidan serveras shoppinglänkar till aktuella produkter!
Tanken med siten är dock inte att bidra till köphets, snarare att inspirera till att bygga en garderob långsamt med eftertanke. Bara investera i plagg och accesssoarer du kommer sbära år efter år och en look så väl sammansatt att det blir enkelt att get dressed in the morning... Jag hoppas ni gillar!
 
Foto: Followedbywomen.com
 

HIGH ON LIFE

 
Kanske var det den sista dagen på sommaren, kanske inte. I vilket fall så njöt vi till fullo, med vind i håret och solstrålar som värmde hela söndagen lång. Hela Augusti kom ju som en bonus så trots jobb, inskolningar och annat som jag bävat lite för så blev månaden otroligt fin. I går kväll tände jag mina första ljus för säsongen och precis i den sekunden så kände jag att det kommer bli en härlig tid framöver även om löven torkar och marken stundom kommer att vara våt. 
 
Då och då har jag åldersnoja om ditten och datten, ja alltså inte för att jag inte vill bli äldre utan kanske mer för att tiden går så fort. Åren rullar på liksom och plötsligt så sitter man där och undrar vad som hände på vägen. Jag som inte brukar lägga några nyårslöften bestämde mig i alla fall någonstanns där ute på havet att hösten 2015 kommer handla mycket om att grabba tag i livet och vara mer närvarande i nuet. Alltid. Visst låter det lätt men kanske det svåraste- men varför inte utmana sig själv? Snusa barnnackar i stället för tvätt på dagtid och goda middagar och krispiga promenader på kvällstid är redan påbörjat. Andra tips mottages gärna!
 
Foto: Jennifer Benisty, Avenymamma

BLOG INSPO: CELINE AAGARD & ENVELOPE.NO

 
 
En av min största inspirationskällor just nu är den norska Celine Aagard. Clean scandinavisk look med inslag av true hippie- vibes. Hon bär och tipsar om en skön mix av kedjor och designer-plagg vilket gör att det känns både bärbart och möjligt att inspireras till nästa köp. Just nu befinner hon sig på Stockholm fashion week och den första looken är mitt i prick, läs gärna hennes personliga stylingtips i inlägget, spot on!
 
Foto: Celine Aagard, Envelope.no
 

PROJECT FOLLOWED BY.

  
Jag vet att det varit lite ont om bloggande inlägg senaste veckorna och orsaken är att jag, vid sidan av jobb, inskolningar och resor, tillsammans med min man jobbat på ett nytt litet projekt. Nu är det äntligen uppe och rullar så jag vill gärna bjuda in er till Followedbywomen.com.
 
Sidan kommer fungera som en inspirationssite med stylingtips och shoppinglänkar, allt för att hjälpa alla som vill det lite lättare att nå drömmen om den "perfekta garderoben". Stilen är helt och hållet en enkel, klassiskt kvinnlig look men spännande detaljer som grundar sig i en skandinavisk enkelhet och coolhet. Perfekt både till vardag men även till jobbet och tanken är att det ska inspirera dig och hålla dig i handen till att satsa på riktiga savers och tänka långsiktigt i alla dina köp- feedbacka gärna vad ni tycker!
 
Ps! Följ även Followedbywomen på Instagram för alla uppdateringar i ett flöde när dig! @followedbywomen
 
Foto: Jennifer Benisty, Avenymamma

SUMMER NIGHTS

 
Kvällar som denna alltså. Värmer upp utifrån och ända in i hjärtat, i bland får man nypa sig själv i armen. Efter en vecka av jobb och kreativa marantonlopp så var det en lättnad att bli upplockad vid bussen för att åka direkt ner till favoritstranden. Att vänner, grannar och barnen kompisar verkade ha haft exakt samma mål med den här fredagskvällen gjorde saken bara ännu bättre. Låt sommaren stanna!
 
Foto: Jennifer Benisty, Avenymamma
 

LINDEX LOOKBOOK 2015


Lindex lookbook 2015 är ute och många plagg finns redan i butik. Jag som har jobbat mycket med denim den senaste tiden är extra stolt över kjolen och Tencellskjortan, tidlösa plagg som är sustainable dessutom. Sen vet ni att jag älskar skinnplagg och cravar nu både kjol och culotter från Lindex Extended. Spana in butik vettja! 

Foto: Lindex.com- Senaste inläggen -

- Kategorier -

- Arkiv -

RSS 2.0