Alltså jag vet inte, i gårkväll avklarade jag det tredje passet och som vanligt känner jag mig som en riktigt målinriktad typ som på allvar har detta hälsosamma liv som livstil.
 
HA. HA. HA.
 
Nej, det är inte jag denna gång heller men faktum är att jag har märkt en skillnad mot alla andra tappra försök till kontinuitet:  Jag ÄR stark. Kanske inte världsastark men STARK. Jag tror dessutom att jag var det redan innan denna trio till träningstillfällen och det kan jag tycka inte alls är illa pinkat för en medelålders (nåja) 2-barnsmor som inte besökt gymmet sen 1,5åringen kom till jorden (och inte så mycket innan det heller faktiskt). Tack mina söner- fortsätt med vad det nu är ni gör!
 
Och ni- Ha en fin Onsdag.
 
mina ultralysande älsklingsskor kommer från Nike och är de snyggaste och bekvämaste skor jag har i min ägo
Petra

Hejja! Kul att du har kommit igång med din träning. Håller med dig om dina Nikeskor, fantastiskt fina!
Kanske dags att köra en slags hälsobibel med tips och trix hur man kommer igång att träna efter att man har fått barn, eller snarare hur man får kontinuitet i träningen!

lejnox

Behöver verkligen också komma igång med träningen igen, efter vinterns alla sjukdomar.
Skorna ser ljuvliga ut är det såna där "barfotaskor"?

Saras liv

Jag tror man blir stark som mamma, har aldrig känt mig så stark i överkroppen (var nog starkare i benen under min långa karriär som fotbollsspelare, haha!) som nu!

K

Snygga

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress