Nu ni, här kommer något för alla småttingar som inte vill somna själva på nätterna/ drömmer mardrömmar när mörkret faller på. Tillsammans med Lekmer.se tävlar jag nu ut 4st Lumilove Barbapapa Nattlampor, två blå & två rosa (värde 499:- /st). För att vinna uppger ni bara vilken färg ni vill ha samt varför just ni vill ha/behöver en. Gilla även Lekmer på Facebook så är det klart, Lycka till!
 
Tävlingen pågår till och med midnatt den 7/9 2012 och vinnaren annonseras kort därefter här på Avenymamma.se samt via mail.
Elin Nylander

Åh dom är så mysiga! Min tjej skulle nog gärna vilja ha en sån och mysa med på kvällen/natten när hon leter efter sin snutte björn =) pick us! ;)

Elin Nylander

En Rosa såklart ;)

Sarah

En perfekt present för dom små,
lillgrabben vill ha en blå.
När han ska sova är det inte lätt,
att hitta friden och lägga sig rätt.
Med denna fina lampa har han annat än mörkret att tänka på, då kommer nog nattningen att enklare gå.

Carina W

Hej!

Vilken söt lampa! Jag behöver absolut en sådan till min lilla två-åriga son som precis nu håller på att lära sig somna själv! Tidigare har jag varit tvungen att ligga bredvid honom i minst en timme tills han somnat, men nu har jag börjat träna honom på att somna utan mig. Nattlampan hade underlättat massor! Jag vill gärna vinna en blå lampa...

VS - Anna

Liten ska bli stor och ska snart få eget rum, vad är väl bättre än en gullig Barbapapa som lyser upp i mörkret?

En rosa önskar vi om vi vinner. :)

Ha en fin vecka!
//Anna

Anna

Åh det hade varit helt perfekt just att få vinna just nu! Vår nyblivna 2-åring har precis börjat sova i eget rum..går lite sådär.. han säger att han är lite "jädd" och pratar mycket om "pöken". Samsovning är ju supermysigt men lite jobbigt när han och lillasyster (6 månader) väcker varandra om vartannat :) Han är dessutom precis klarat av första förskoledagen med bravur så han förtjänar en liten present tycker jag ;)

Blå eller rosa spelar absolut ingen roll, han skulle gilla båda lika mycket :) men måste man välja säger jag väl blå.

Mikaela

Oh vad kul! Jag som funderar på att köpa en nattlampa av nåt slag. Lillan (som inte är så himla liten längre..) hittar ju inte pottan i mörkret mitt i natten :(

Mikaela

Oh vad kul! Jag som funderar på att köpa en nattlampa av nåt slag. Lillan (som inte är så himla liten längre..) hittar ju inte pottan i mörkret mitt i natten :(

(OOOPS, glömde färgen: Känns som att den rosa ger mysigast ljus)

Elise

Jag ska ha en liten bebis i början av nästa år och har faktiskt kollat på denna. Skulle jag vinna denna skulle jag bli jätte glad för då är det en mindre sak att köpa. Har precis flyttat in i hus som vi måste fixa lite med så känner att utgifterna är lite många. Om jag skulle vinna väljer jag en blå. :-)

Anna

Vi önskar vinna en av de blåa lamporna! Vi hade en sån förut men den har tyvärr gått sönder och killarna saknar sin kära nattlampa! :) gillar lekmer på FB! :)

FanaTica

Jag skulle vilja vinna en blå till min son Vincent.
Snart föder jag barn nummer två (BF 5/9) och tror storebror behöver lite uppmuntran att kunna somna själv i sin egen säng//Ingela

Jessica

Vilka söta lampor. =)
Har en son som är 20 månader, han har sovit dåligt på nätterna ända från start. Nu börjar det dock blir bättre, håller tummarna för att det rättar till sig nu! =)
En rosa skulle vi välja om vi vann.
Kram!

Nayoung

Åååååå vilken härlig lampa!!! :D
Jag vill gärna ge den blåa till min son (1.5år) som precis börjat att träna somna själv i sitt rum!!!

Tack för den fina tävlingen och bloggen :)

Linda Persson

Jag skulle vilja ha en blå till min väns dotter. Dem har precis flyttat till ny lägenhet där dottern fått ett eget rum och då skulle en barbapappa passa bra som sällskap.

Veronica

Åh, denna tävling skulle jag verkligen vilja vinna. Jag ska snart vänja min son vid att sova i egen säng i sitt eget rum, och en liten nattlampa så söt som denna skulle nog hjälpa en bra bit på vägen till det stora steget att sova själv. Skulle verkligen bli glad om jag vann den blå lampan till min Leo.

Jag gillar Lekmer sedan länge på facebook.

Anna

Vilken mysig lampa! Skulle välja den rosa..:)
Kram

Emma Isabell

Den skulle vart perfekt till mitt framtida barn, vet själv hur rädd jag va om natten, men på den tiden fanns inte en sådan här. Om några år tror jag att jag ska vara mamma. /Emma 25 år

Emma Isabell

Den skulle vart perfekt till mitt framtida barn, vet själv hur rädd jag va om natten, men på den tiden fanns inte en sådan här. Om några år tror jag att jag ska vara mamma. / blå eller rosa spelar ingen roll! Emma 25 år

Olivia

Åh. Min dotter hade blivit överlycklig. Hennes kusin har en sådan som hon tycker är så fin. En rosa hade hon nog velat ha, precis som kusin.

Carro

Min systerson håller på att lära sig att somna själv och jag tror att en rosa lampa skulle underlätta livet för både min mamma, pappa och son. Och som förstagångs moster vore det kul att överraska den lilla familjen med en barbapappa lampa!
Jag har gillat lekmer på fejjan också!

Anna Ylinen

När lilla Doris fortfarande låg i min mage så köpte jag en nattlampa på tradera för att ha som amningslampa.
Nu är hon fem veckor och jag har redan behövt byta batterier ungefär femtioelva gånger. Inte så bra för miljön och den vill vi ju verkligen spara på till våra små!
Så för miljöns skull önskar sig Doris en rosa Lumilove-lampa!

Emma

Hej!
Vi flyttade under sommaren och förra veckan började mina kottar på förskolan för första gången. Det har resulterat i lite nattvandring igen, men det kan jag ju förstå. Gillat lekmer och jag skulle vilja ha en rosa om vi vann :-)
Hoppas ni njuter av semestern, det ser jätte skönt ut!
Kram
Emma

...och skickas den här kommentaren 100 ggr så är det inte meningen, det är en kossa på blogg.se i vägen! Grrr..

emilie

Denna önskar jag till min dotter så att hon själv kan hitta nappen/napparna på nätterna, istället för att ropa på sina föräldrar;-)

Blå eller rosa spelar ingen roll
Har gillat på fejjan

Angelina Rosales Stenbäck

Min dotter önskar sig en rosa för att få ett behagligt rum om natten, o vips så hitta jag nappen själv! :)

Lisa

Kan en av dessa fina Lumilovelampor hjälpa mot min dotters nattskräck? Jag och Signes pappa håller alla tummar vi kan! Vinner vi önskar vi oss en rosa.

Fanny

Min stora tjej är fyra och kommer in till oss varje natt och vill sova bredvid oss. Även om det är mysigt så blir det ganska dålig sömn. Den här kanske kan göra så att hon inte känner sig så ensammen på sitt rum och vill sova där. Nån gång ibland iallafall. Får vi välja tar vi en blå som kontrast till det nymålade tokrosa golvet.

Ann-Charlotte

Jag och min dotter hade velat vinna en rosa Lumilove-lampa. Perfekt att ha på kvällen och natten men även på tidiga höstmornar (när det blir vällingmys i soffan framför bolibompa). Håller tummar och tår! Kram

Linda

Vår älsklingstjej som tidigare somnat ensam kräver nu mamma eller pappa bredvid sig o d är minst sagt omständiga och tidsödande rutiner. Jag tror barbapapa skulle hjälpa henne att komma till ro ensam😊 vi skulle föredra en rosa!

Sofia

Vår lilla tjej ska börja sova själv, nu tar nattningen galet lång tid... Kanske kan denna söta lilla lampa göra det enklare. Självklart är vi sugna på en rosa.

Majja

Hej, en sådan liten lampa kanske hade räddat våran lilla älsklings många sömnlösa nätter. Har en tio månaders liten kille som vaknar upp på natten å är så ledsen, det har nu gått så långt så jag numera sover i hans rum för att minska nattskräken.. Tråkigt för mig å sambon men vad gör man inte för sina skatter. En rosa lampa hade lyst upp natten fint för lilla Theo <3

Maria

Den första boken som Morran älskade handlade om Barbapa, då var han bara några månader gammal. Den första serien som Morran älskade att titta på var Barbapapa och den första låten som han inte kunde få nog av att dansa till var... trumvirvel….barbapapalåten.
Det fullkomligt strålar av lycka om honom när han ser något som har med Barbapapa att göra och han är nu två år.
Vi kan väl lugnt påstå att det är Barpapaba for life för vår älskade äppelskrutt och när vi nu ska försöka få honom att sova i sin egen säng vad hade inte passat bättre än en rosa lysande Barbapapalamp

Maria

Den första boken som Morran älskade handlade om Barbapa, då var han bara några månader gammal. Den första serien som Morran älskade att titta på var Barbapapa och den första låten som han inte kunde få nog av att dansa till var... trumvirvel….barbapapalåten.
Det fullkomligt strålar av lycka om honom när han ser något som har med Barbapapa att göra och han är nu två år.
Vi kan väl lugnt påstå att det är Barpapaba for life för vår älskade äppelskrutt och när vi nu ska försöka få honom att sova i sin egen säng vad hade inte passat bättre än en rosa lysande Barbapapalamp

Magdalena

Åh. Min lilla knodd skulle älska ljuset av en rosa barbapapa! Han vaknar ofta runt kl.3-4 på morgonen och är helt otröstlig. Det enda som hjälper är att jag tänder sänglampan. Det vore toppen med en lampa som han kan ha i sin säng! Kram

Anna-Maria

Min pojk Louis har kommit i en period då han han vill ammas ungefär 4 gånger om natten. En sån där lampa vore guld så att jag slipper tända sänglampan och väcka min karl så fort jag ska amma. Louis har himla svårt att hitta bröstvårtan när det är mörkt. Om vi vinner så vill jag gärna ha en rosa lampa.

Monia - mamma till Tuvalie

Åh jag skulle gärna vilja vinna en rosa :) Lillan har sin spjälsäng i vårat sovrum, och det hinner bli väldigt mörkt därinne innan det är dags för mig och sambon att lägga oss. När vi sedan gör det är det kolsvart och vi vill inte tända taklampan eftersom den är väldigt stark och Tuvalie väldigt känslig mot ljus. Så det brukar resultera i att vi får famla runt i mörkret, slår tårna i allt möjligt, snubblar över saker och har oss innan vi kommer i säng. Och om Tuvalie vaknar när det är så mörkt blir hon livrädd och gallskriker nonstop! Så denna är perfekt både nu när hon sover i vårat rum , och blir jättebra sen när hon blivit så stor så det är dags att få eget också :)

Gillar på fb med namnet Monia Sundgren

Sara S

Vår tjejer sover som krattor. Den stora är 4 1/2 och nätterma hon sovit helt igenom under dessa år går att räkna på en hand. Ringarna under ögonen är många. När lillasyster kom för åtta månader sen hade vi stora förhoppningar och har jobbat hårt med henne men nej, de hon vaknar med alldeles för många gånger per natt. Nu behöver vi en nattlampa till lillans rum, inte för att hon ska sova bättre för det krävs nog mer än så, men för att vi föräldrar ska behöva dunka fötter i sängkarmar

Sara S

...och slippa famla i blindo efter nappar på golvet. Så en söt barbapapa, oavsett färg, hade gjort dessa föräldrarna lite gladare och kanske lite, lite mer utsövda i alla fall.

Emelie J

Jag vill skämma bort min enda brorsdotter med denna jättecharmiga lampa. Hon ska just få sitt första egna rum och denna skulle ju passa perfekt där :)

Skulle jag vinna väljer jag gärna en rosa lampa

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress