11 april 2010

FRÅGOR & SVAR

ALLMÄNT

Jag vill tacka för alla uppmuntrande kommentarer ni lämnar, det är jättekul och värmande att läsa dem. Här nedanför kommer några svar på frågor som ställts;

Vilken härlig klädstil på lillkillen! undrar vart du fått tag i svarta bebis convers?
Vi har fått dom i present men jag har sett att de säljer baby converse på Åhlens City, vet dock ej om de finns i svart.

Varför får man inte se hur lillpojken ser ut då?? :) man e ju lite nyfiken..
Han kanske kommer att tycka att det är värsta pinsamt att ha en bloggerska till mamma på sikt och då är det ju jobbigt om det finns bildbevis på att det finns en koppling mellan oss. Nej, skämt åsido, men hans far och jag har bestämt att vi försöker hålla honom utanför internet tills vidare så gott det går.

Jag undrar vad det ar for typ av lins som du har anvant till bilderna? Och vad ar det for kamera du anvander?
Jag fotar med en Canon 450D och min Iphone. I telefonen använder jag även appen PS Mobile.

Vad jobbar du som för inköpsassistent?
På ett av Sveriges största modeföretag som har sitt huvudkontor beläget i Göteborg (Nu har ni inte så många företag att gissa på).

Vad har du gått för utbildning?
Jag har studerat på PROTEKO:s 2-åriga KY-utbildning i Borås mot textil & Konfektion. Den färdiga titeln är Textil- och Konfektionstekniker men jag jobbar alltså som inköpsassistent av damkläder i dag.

Jag ÄLSKAR din väska... Snälla säg att den går att köpa någon stan?!
Om du syftar på den lilla bruna med fågeln så köpte jag den på NK i Julas och där finns den tyvärr inte kvar längre. Dock såg jag i dag att Sally & Jones på Södra Larmgatan i Göteborg har fått in Marc by Marc Jacobs "fågelserie" i svart- Kolla in!

Hanna - 16 & mamma till världens underbarast flicka

Hittade din blogg genom spiderchicks och ända sen dess så har jag börjat att läsa din blogg varje dag :) sjukt fin blogg du har, en riktigt cool mamma ser du att vara :)

Anonym

MQ? ;)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress