#HEMMESTER

 
 
I år tillbringar vi semestern hemma, eller ja, den mesta tiden i alla fall och redan efter några dagar har vi upptäckt några nya favvosysslor. Det märks att pojkarna blivit större och denna sommar kan vi till och med vara spontana, inga välpackade väskor behövs- inga fasta nattningstider och inte ens vagnar. Så. Skönt. 
 
Här kommer 3 snabba tips från Avenymamma family (gratis sysselsättningar dessutom!!): 
 
- Ta bussen/spårvagnen in till stan. Sikta in er på Stadsbiblioteket och besök den nyrenoverade barnavdelningen med sköna fåtöljer, pyssel och knåp och så en oas fylld med böcker för alla åldrar. Låna med er de bästa ni hittar och knalla upp alla trappsteg bakom Poseidon och ha en läspicknick med en fantastisk utsikt!
 
- Besök Trädgårdsföreningen och lek i parken, fika i gräset och låt barnen springa fritt. Är det en varm dag? Bada i Bältspännarparkens fontän. Man lever bara en gång! ( redan testat!)
 
- Gå förbi Götaplatsen, Bältspännarparken och Kungsportsplatsen och ta en glass till härliga toner eller en liten balettuppsättning av kultursommar jobbarna 2015. I dag såg vi Parkour till pojkarnas lycka!
 
Foto: Jennifer Benisty, Avenymamma
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

- Kategorier -

- Arkiv -

RSS 2.0