ISABEL MARANT BART SNEAKERS SS15

 
Tog en sväng förbi Wakakuu i dag och spanade in deras rea. Hittade en del planerade fynd men så gick öven rakt in i vårens modell av Bart sneakersen från Isabel Marant. Gahh! I want.
 
Foto: Wakakuu.se
 
 

CHRISTMAS IN DA HOUSE


 
Julen blev inte alls som den brukar då vi firade hemma i vårt hus för första gången men ack så mysig. Att se familjen droppa in dan för dopparedagen, att få vakna upp ihop och framför allt se barnens lycka sprida sig bland oss alla= kärlek. Nu stundar nyårsafton alldeles bortom hörnet och som vanligt börjar sinnena summera ett år som gott. Och framför allt det som komma skall- spännande!
 
Nyårslooken då? För mig blir det paljetter och guld, all in is the trick!
 
Foto: Jennifer Benisty, Avenymamma

THE COMPLETE LOOK

 
JUST ANOTHER DECEMBER DAY Såhär i mellandagarna vill i alla fall jag snooza omkring i gossiga kläder sm andas ledighet men visst blir det mesta snyggt om man adderar ett parklackar? Jag bryter gärna av casual looken med heels från Alicia & Olivia, dessa är just nu på rea dessutom precis som de andra plaggen i ovan look. Vad har ni för er så här mittimellan högtiderna?
 
T-shirt Lindex, tröja Isabel Marant, Boots Alice & Olivia, jeans & other stories, I pad fodral Moschino
 
Foto: Wakakuu.se, asos.com, lindex.se
 
 
 
 

JUL IGEN!


Jo men så blir det nog jul i år med. Själv tycker jag att det är alldeles ypperligt med en helg sådär ett par dagar innan julafton. Inte bara för att maten ska handlas, huset städas, klappar inhandlas osv utan även för att jag ska hinna ha mitt årliga juldepp utan att förstöra stämningen lagom till Kalle. För visst är det så, efter en säsong av jobb och jobb och resor och mörker så längtar man (läs:jag) så otroligt mycket efter det där tassandet på julaftonsmorgon att det ofta till slut blir något dygn av kortslutning i kroppen. Kommer verkligen julen komma i år? Den är ju så nära men ändå så långt bort? 

Men så går det en natt till och så plötsligt tänds granen, kylan välkomnas och glöggdoften likaså och julstämningen infinner sig. Precis som alltid. Och det till och med med en dag-två kvar till dopparedagen- bra timing det där!

Oklart vad bilden har att göra med texten men erkänn den är kul!

Foto: Jennifer Benisty, Avenymamma

TODAY´S CHRISTMAS GIFT: VOLUSPA X 3

 
Ett litet julklappstips kommer lastat från Voluspa och Wakakuu som tom Torsdag har fri frakt på alla orders. Jag älskar voluspa, inte bara för dess dofter utan även för de fina burkarna som går att återanvända som smycketlådor efter de brunnit upp!
 
Foto: Wakakuu.se

MY WISHES

 
Efter den vita så kom den gröna marmorn, i vinter drömmer jag om ett bord men då det garanterar krockar med vår köksbänk som är snövit så tänker jag om och önskar mig ovan. Snääälla tomten....
 
 
Foto: wakakuu.com, rum21.se, Watchonline.se

KLÄDD FÖR JULLOV

 
Det bästa (kanske det enda bra) med att vintervädret inte kommer förrän efter jul är att man kan sätta overaller och vinterskor på barnens önskelistor. Dessa kläder är ju ofta stora investeringar så därför passar det ju utmärkt att önska sig av mor- och farföräldrar som brukar vilja ge något hållbart i kontrast till alla leksaker.
 
I år har dessutom många varumärken erbjudanden på vinterkläder redan innan jul och mina tips är därför att satsa på kvalité för bra andrahandsvärde. Jag har valt Didriksson ett par år i rad till mina pojkar då jag tycker de håller att ärva trots hårt slit i sandlådan på förskolan. Denna modell är nu inne på sin andra unge och tredje säsong (och har tvättats mååånga ggr) och dessa vinterfodrade stövlar likaså. Tummen upp!
 
Foto: Lekmer.se via Avenymamma
 

70s SHOW

 
Jag fullkomligt älskar när nya siluetter tar sin plats på modehimlen. Tidigare i höstas var det allt elongathed och nu, 70s flares- gärna tillsammans med tunikor (min kommer in i webshopen v 51) och polokragar. Jag och min kollega sportar trikåbyxor från Lindex tillsammans med just dessa plagg så fort vi kan. Är ni med?
 
Foto: Jennifer Benisty, Avenymamma
 

SPOTTED: COVERED NECKS
It's all about the neck. Just nu går jag inte utanför dörren utan en covered hals/nacke. Har världens största craving på Acne's vita galna ribbtröja, hur snygg!?

Foto: hippihippimilkshake.blogspot.com samt Acnestudios.com


CYBER MONDAY

 
Efter en vecka i Indien och en proppfull inbox med olästa mail insåg jag helt att jag missat det nya i konsumerar-sverige: Black Friday. Men vad gör det när det plötsligt även finns en Cyber Monday och att det råkar infalla just i dag.
 
En av mina favoritsiter Wakakuu är en av de aktörer som kör på konceptet och erbjuder i kväll 20-30% på hela sitt sortiment, tomten kommer tidigt i år!
 
Andra som kör på liknande erbjudanden är:
 
Asos.com - 20% på allt
Sportamore.se - 30% på nästan allt
Babyshop.se - 20 till 40% på barnkläder, The Brand, Molo mm
 
Collage: Jennifer Benisty, Avenymamma med bilder från Wakakuu.se

- Senaste inläggen -

- Kategorier -

- Arkiv -

RSS 2.0