India Forever!
Om ni så undrar så fick jag packa väskan och åka till Indien för några dagar. Underbart mycket jobb med härlig temperatur och sol utanför kontoret, vore det inte för att familjen är hemma så hade jag lätt stannat. Me Love India!  

Tänkte jag skulle bjuda på lite Indien inspo men den får dröja, uppkopplingen är si och så men i stället för ni 2 favoriter i ett: otroligt grönt stenbadrum kombinerat med världens bästa tischa. Ni hittar den online på Lindex.com

Tjing!

Foto: Jennifer Benisty. Avenymamma

AVENYMAMMA GUIDAR: JULKLAPPSSTRATEGI

 Det finns många olika sätt att tänka när det kommer till julklappar. I vår familj har vi kommit fram till att vi ändå gillar att ge varandra klappar men har dragit ner nivån till "något litet som känns rätt" vilket känns kul för då kan man både få uppleva det fina med att ge samtidigt som budgeten passar alla i olika skeden i livet. Men hur tänker vi med barnen då? Här kommer lite tips!
 
- Sätt upp en julklappsplan till de små. Bestäm innan vilken nivå ni vill lägga er på i år och bestäm ett antal, på så sätt svävar du inte i väg och inser lagom till gröten att barnen redan ledsnat på de första öppnade julklapparna. Barn föds inte med behov av julklappar- det är vi vuxna som skapar dem
 
- Något behovsartat behöver inte utesluta lek och kul för barnen. Bäddset, nattlampor, skolryggsäckar eller resväskor alla bra exempel på produkter som kan vara både nytta och nöje, men då måste du ju såklart släppa på "vuxen-gillat" och köpa produkter som du vet barnen gillar. Ofta lekfullt, figurativt och (hemskt!) jätteuppskattat!
 
- Köp böcker second hand, välj ut några du verkligen tror passar mottagaren och skriv en personlig hälsning i dem. Garanterat uppskattat och dessutom lika bra som nytt. Böcker kostar oftast inte mer än en tia på loppisar eller så ger ni "vidare" barnens redan lästa böcker/ alt byter med andra vänner.
 
- Önska upplevelser till hela familjen från släkten. Teaterbesök, bio eller museébesök med tillhörande fika är exempel på olika prisnivåer men alla lika uppskattade. Perfekt till alla mellandagar och något att se fram emot när tomten dragit vidare.
 
- Skippa allt inslagspapper och köp i stället några fina röda snören att linda runt överblivet tidningspapper. Supersnyggt under granen och du spar både miljö och pengar! Tips- "pynta" gärna paketen med små grankvistar eller lingonris på dopparedagen, så vackert och garanterat uppskattat!
 
Fyll gärna på med era egna tips och tankar i kommentarsfältet så lyfter jag dessa i ett senare inlägg.
 
Ho ho ho!

ASTRONAUT SHOUT OUT

 
Jag ramlade över det här underbara bäddsetet från Snurk. Hur underbart för små astronauter lagom till jul!
 
Bild: Astronaut Duvet Cover, Snurk hos Minoukids.com
 

THE COMPLETE LOOK

 
THE CHRISTMAS PARTY Äntligen så har det set jag bar under Lindex 60-årsjubileum kommit till butik. Supersnyggt och classy till julens fester eller med collegetröjan till vardags. Ge the Look- Rock the look!
 
leggings, blus & kjol, Lindex, Black Denim collage tröja, Isabel Marant Bart sneakers, stilettos från Zara (obs! Riktigt sköna faktiskt)
 
Collage: Jennifer B, Avenymamma med bilder från Lindex.com, Zara.com, Wakakuu.se
 
 
 
 
 
 
 

SÖNDAGSSPANINGEN!

 
Jag tänkte köra i gång med en ny rubrik här i bloggen. Lagom till veckans bästa, och troligtvis sista, soffhäng (=mobiltid) så kommer jag tipsa om något som stuckit ut extra mycket under veckans om gått, något nytt eller gammalt men alltid något jag själv gillar väldigt mycket. Här kommer den första Söndagsspaningen!
 
Veckoslutets bästa tips är att spana in Lindex för säsongens nya satsning, Basic Essentials. Superfina plagg, i enkel säsongsbaserad design och sköna kvaliteér. Själv älskar jag enkelheten i de där garderobsräddarna som gör att man inte behöver tänka så mycket på morgonen, allt passar liksom, och det till favoritskorna. Finns både i butik och online!
 
Supersoft bikerjacka, cuprobyxor samt topp Lindex. Ring Lily och Rose samt Isabel Marant sneakers
 
Bilder: Lindex.com samt Wakakuu.se
 

BLUE PINTRIPES


 
Just nu tycker jag att blå pinstrips är så fint. En hel suit hade jag inte tackat nej till men närmast ligger ändå den här underbara sjalen från FWSS, i samma modell som den grå jag köpte förra året och som verkligen var och är en favorit. Det är ull men icke-kli vilket är ett superplus från en känslig som jag!
 
Foto: via min pinterest @jenniferbenisty samt wakakuu.se
 

ALEXANDER WANG X HM

 
Efter ett par veckor av endast jobb på schemat treatade jag mig själv med ett par efterlängtade skinnbyxor från Alexander Wang för HM- kollektionen. Jag är inne i budgetarbete igen och hjärnan fullständigt kokar av härliga styles och sköna looks för kommande säsonger. Budgetuppstart är lite av startskottet i mitt yrke och en himla inspirerande och krävande tid för mig och teamet. Önskar jag kunde berätta mer men resultatet kommer ju löpande sinom tid!
 
I helgen släcks dock skärmen ner för ett tag och det ska höstmysas och efter det lite festligheter, pepp pepp. Härligt veckoslut på er!
 
Foto: Jennifer Benisty, Avenymamma
 

WISHES

 
Stolt höll jag mig till November innan jag tipsade er om de första julklapparna, men nu är det kört som ni ser. Glöm inte treata dig själv lagom tills jultomten traskar in i farstun!
 
Handdukshängare HAY, Lindex jumsuit, Nike Rosh Run, UGG tofflor, Penna HAY & Linnenattskjorta
 
Bilder: rum21.se, lindex.com, asos.com, artilleriet.se
 
 
 
 
 
 
 
 

SUNDAY MOOD


It's just this kind of a Sunday! Svart och vitt kan aldrig bli fel och passar utmärkt när den grå ridån ligger tjock över landskapet. Efter en helg på landet ska vi nu hem och ladda för en ny fullspäckad vecka, det vankas mycket arbete men kommer avslutad med en härlig fest så peppen är i gång. November är det nya Juli. Eller?

Foto: via min Pinterest @jenniferbenisty- Senaste inläggen -

- Kategorier -

- Arkiv -

RSS 2.0