En shop jag återkommit till flera gånger i år är Jollyroom.se. Jag gillar att det är ett företag som ligger i Göteborg och dessutom har de det mesta vi brukar leta efter till barnen. Perfekt är också att är vi ute i sista sekund så köper jag något från soffan hemma på kvällen och så hämtar vi upp det på deras lager dagen efter- betalt och klart!
 
Inför jul är vi klara till pojkarna eftersom vi kör på sparande + en (!) väl uttänkt julis i år (misstänker att de inte går lottlösa under garanen ändå nämligen) men har ni några inköp kvar så kanske ovan kan inspirera? Nyttiga klappar & så lekfulla prisvärda saker; våra favoritvinterskor från Viking, Plasto scooter, Tiger nattlampa, VOKSI åkpåse (som barnet kan ha lääänge), Stiga Pulka!
 
pic; jollyroom.se
Sandra

Åh, det låter helt perfekt att kunna göra så. Tycker det är skönt att handla på nätet för att se utbudet tydligare (än leta i en rörig leksaksaffär). Tyvärr blev jag missnöjd med Jollyroom's service, först var en produkt restad - efter två veckor hörde jag av mig och då hade den tydligen kommit och ordern skulle skickas dagen därpå. Ytterligare en vecka senare, få jag veta att leveransen är sen igen, nu saknas en annan produkt och orden skulle skickas i slutet på januari. Ibland har man otur!

Svar: Oj, vad tråkigt. Det lät ju inte bra, hoppas det var bad luck och att du blir kompenserad 👍😊
Jennifer Benisty

Sara S

Var inte heller nöjd med Jollyroom när jag handlade där, fick så tråkigt bemötande.
Kan verkligen rekommendera Bamba som jag tycker både är bättre i pris och väldigt trevliga att ha att göra med.
Alltid fri fram dessutom. Pröva dem nästa gång.

http://www.bamba.se/mobile/product.html/sparkscooter-svart-plasto?utm_source=pricerunner&utm_medium=cpc&utm_campaign=pricerunner

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress