14 september 2012

DAGENS

OUTFITS

 
 
 
Vi är hemma, och himmel så skönt det faktiskt känns! Vi andas höstluft, tänder lampor och knallar runt i huset och riktigt myser- kan hända att det gått över lagom till nästa vecka när det regnat lite på oss men nu- VI NJUTER!
 
Ps. Annars har vi haft fullt upp i dag. Med tanke på hur, helt utan att överdriva, EXTREMT dåligt det gick att flyga ner mitt i natten men två små så gick hemfärden galant. Jag vill ändå passa på att tacka Ryanairpersonalen för att ni reserverat säten till oss längst fram samt ursäkta resten av flight FR2524 för diverse underhållning vår familj bjöd på under resans gång. Tack för att ni fortsatte le under de fyra timmar som gick!
 
tröja+ Shorts All Saints, boots UTERQUE
katrin.a

Hej!
Glad att allt gick bra och ni har det mysigt hemma nu. Tänkte fråga om skorna... hur är de i storleken? Det finns bara stl. 40 kvar och jag har vanligtvis 39. Skulle uppskatta om du kan berätta lite.
Tack!
Kram

Maria

Välkomna hem!

emma

så läckra skor! och du är ju så himla söt :) Gillar din blogg så mycket och blir lika glad varje gång du uppdaterat! Gillar dina tips om barn kläder och ja alla tips såklart :)

malin

välkomna hem! borta bra men hemma bäst sägs det ;)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress