19 februari 2012

THE STRIPED PANTIES

MODE KIDDO



Ni vet att jag älskar att klä liten i bekväma och fina leggings
och just nu är dessa våra favoriter här hemma. Underbart mjuka och tunna och sköna att ha när overallen ska på utomhus, inget knöl här inte!

Jag fick även en fråga angående storlekar på barnkläder. Jag kan generellt säga att jag kan tycka att de flesta märken gör små kläder i förhållande till angiven storlek/ålder men så har jag ju ganska gnubbiga killar också. Kanske inte lillen nu men i alla fall upp till när han var ca 1,5 år sedan for han i väg på längden i stället och har sedan dess haft ungefär samma storlek. Jag tycker inte att man ska stirra sig blind på storlek utan snarare passform i förhållande till ditt barn (precis som till dig själv) och sedan tänker jag ofta; hellre för stort än för litet, är lättare att leka i samt ser ofta coolare ut. Lycka till!

leggings, Cloo Collection

andrea

Och här hemma är tröjan jag vann hos dig från Cloo en favorit, underbart mjuk och fin! :) Angående storlekar så tycker jag att det är himla svårt ibland, min lille är lång och smal och har alltid varit, byxor måste vi köpa i skinny fit för annars glider dom bara ner, oavsett hur mkt dom spänns åt, och tröjor får gärna vara långa i modellen, alternativt minst en storlek för stor. Det gäller att ha bra ögonmått :p

johanna

Hej och tack för alla fina tips du skriver ner kring att vara mamma. Själv är jag gravid i vecka 35 och var nere på stan för att köpa på mig en amnings BH. men så svårt. Vet inte hur man ska tänka. Bygel eller ej? Vaderad eller tunn? Praktiskt färg? Och framförallt, hur ska man tänka kring storleken? Har du några tips på detta vore det guld värt!

Diana

Men vilka fina strumpor! Gråa som jag har letat efter som en tok!! Halkisar också va?! Va kommer dom ifrån?!

Avenymamma

SVAR: Strumporna är köpte på Babyproffsen och ja, det är halkisar, grymma!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress