25 maj 2011

RIGHT NOW

ALLMÄNT



Gissa vem som kommer slänga i hop en rabarberkräm i kväll? Sommarkänsla!

Rabarberkräm 2 pers/ 10min

Ingredienser:

250g rabarber (ca 2-3 stjälkar)
2 dl vatten
0,5 strösocker
1,5 msk potatismjöl

Så här gör du:

Skölj och skala rabarber. Skär i mindre bitar, ca 2 cm tjocka bitar. Koka upp vatten och socker och lägg sedan i rabarber. Låt koka 4-5 min till rabarbern delar sig. Blanda ut potatismjölet i lite vatten och häll i en stråle ner i kastrullen samtidigt som du rör om. Låt krämen koka upp och när första bubblan kommer är den färdig.

Godast blir det att äta krämen ljummen med mjölk eller kall med nystekta pannkakor. Lycka till!

källa: recepten.se
Ann-Charlotte

Åhh vad gott. Rabarberkräm ÄR sommar! Får bli att slänga ihop det till helgen. Hoppas det smakar. Kram

INGRID W

mums! barndomsminnen på det!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress