Det kom ett mail från en läsare,
 Katarina, och jag tänkte att jag svarar direkt här i ett inlägg då jag fått en del liknande frågor den sista tiden.

Hej! vi fundera på en tvåa, lillen är 1 1/2 nu... men jag är lite "rädd" eller hur ska man säger. mycket funderingar. att börja om från början igen och om kärlek... ja, du kanske vet vad jag menar.
vill du inte berätta lite... hur det är att få barn i höst (eftersom det ju blir andra gången för dig nu) - för- och nackdelar? och hur det känns i allmänhet att är gravid när man har en liten redan. ork etc?

tacksam för svar men respektera såklart om det blir för personligen för dig.
kram

Ja, du, jag vet exakt vad du menar då jag ställt mig själv frågan en del gånger sedan vi fick reda på att nr 2 var på väg. Jag tror att det är ganska vanligt, speciellt när man får barn tätt att man funderar just över det här med hur kärleken ska räcka till och jag har helt ärligt varit stundtals "rädd" för hur jag (vi) ska räcka till.  Men vet du, jag tror att man liksom växer in i rollen som tvåbarnsmor precis på samma sätt som man växte in i rollen som mamma när man väntade sitt första mirakel och sedan när det väl är dags så kommer det förhoppningsvis att vara det mest naturliga.

När det kommer till graviditeten och orken kan jag inte sticka under stol med att det är en aningen tyngre med en liten att ta hand om men å andra sidan så känner jag mig lugnare rent psykologiskt då jag lärt mig att det mesta löser sig efter hand. Alla graviditeter och barn är olika men lite erfarenhet underlättar ju självklart denna gång.

Jag kommer självklart fortsätta dela med mig av hur det är när den lilla kommer till världen och tills dess så hoppas jag du/ni fortsätter följa min graviditet och fortsätt fråga om det är något ni undrar över. Jag delar gärna med mig!

Avenymamma med en bulle i ugnen och en liten i vagnen...

Sophie

Jag tror att de går lika bra med 1 år emellan som 5 år. Allt går och livet är för underbart oftast. Man tar sig igenom mycket med ett leende och bra inställning vilket ni verkar ha mycket av! :)



Vagnen ser fin ut och kul att er son gillar den. Men blir de även nån syskon vagn? Eller ska du köra på sjal/sele de gånger sonen behöver sova, vill/kan/orkar inte att gå?



Lycka till med byxjakten!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress