I samarbete med Yvonne Ryding har jag fått möjlighet att testa hennes nya hudvårdsserie. Men inte nog med det, en av er fina läsare ska också få möjligheten att prova precis samma kit och därför utlyser jag här en tävling som kommer att pågå tom den 25 November.
 
För att delta svarar ni enkelt på nedan fråga samt motiverar varför just du eller någon i din närhet ska vinna. Kanske är du helt enkelt värd lite extra bra produkter eller så har du en vän som behöver muntras upp- ta chansen!
 
- I vilket land är Yvonne Rydings hudvårdsserie utvecklad i? (svaret hittar ni på blogg.se kampanjsida)
 
detta är ett sponsrat inlägg
 
Emilie a

Detta set vill jag vinna till mig själv. Pigga upp lite höst-förlitesömn-pgasmåbarn-trött hy, så att inga extra filter påinstagram längre krävs.

Produkterna är utvecklade här i Sverige

janina

1. produkterna är utvecklade i sverige.
2. jag skulle verkligen vilja vinna detta paketet till min mamma. jag själv är en student på 18 år utan jobb och skulle verkligen vilja skämma bort min mammis lite extra då hon är världens bästa och ger mig de finare och nöjer sig med det billigare själv. jag vill att hon ska kunna känna sig som den vackraste kvinnan även utan smink (vilket jag tycker att hon är) och att hennes hy ska må bra!! jag utbildar mig till stylist så jag vet hur viktigt det är med bra produkter till hyn men mammisen har använt samma grejer nu i ganska många år och håller sig till det för att de känns dumt att slösa pengar på produkter som kanske ändå inte funkar.
att min mamma även är heltidssjukskriven är också en stor anledning till att jag vill att hon ska få detta paketet. hon unnar aldrig sig själv saker utan tänker bara på andra. jag vill visa min mamma hur mycket jag älskar henne och de hade vart superkul att få överraska med dessa!

Moa

Produkterna utvecklas i Sverige!

Jag skulle vilja vinna för jag tycker om att ta hand om mig själv och mitt utseende. Just nu går de mesta av mina pengar till min dotter på fyra månader. Jag är bara sjutton år och lever på bidrag, så det blir inte mycket över till mig själv. Blir ofta att jag somnar med sminket i ansiktet för att jag inte har lust eller ork att tvätta bort det med vanlig tvål. Jag bor hemma hos min pappa som inte tycker sminkborttagning osv är viktiga produkter, och jag är väldigt dålig på att unna mig sådant eftersom jag hellre skämmer bort min dotter Esther. Kram!

Eva

Jag skulle vilja vinna till mig själv. Kan behöva få den boosten nu! Jag valde att amma min son som föddes 2 månader för tidigt i somras för hans bästa, trots att jag absolut inte ville amma innan. Och som belöning har jag fått världens acne! Skulle behöva riktigt bra hudvård, vilket mammaledighets-plånboken inte tillåter.

I Sverige är de utvecklade.

Ann-Charlitte

1. I Sverige
2. Ett kit till mig själv. Jag hade verkligen behövt en uppfräschning av min hy. Har aldrig haft problem med hyn, har aldrig torr hy och väldigt sällan finnar. Men nu när jag är gravid så har det hyn blivit helt konstig. Har fått finnar och rodnader i hela ansiktet. Så himla konstigt. Alla dessa hormoner. Kanske kan några av dessa produkter hjälpa mig att få tillbaka mitt ansikte..

Håller tummar och tår!

Linnéa- Mamma till Ebba & bebis i magen♥

Rätt svar är Sverige :)

Jag skulle vilja vinna dessa hudvårdsprodukter och ge dom till min mor i julklapp!

Min mamma betyder allt för mig, jag blev själv mamma redan som sjuttonåring då jag gick på gymnasiet och hon har stöttat mig igen skolan och fanns även vid min sida under förlossningen. Och utan min mamma så hade jag inte varit den trygga och starka personen som jag är idag! Och det hade varit underbart att få ge henne detta lyxiga kit nu till jul:)

Emmlan

1) I Sverige

2) Detta kit skull komma väl till nytta. Känner mig allmänt grå och hängig efter en höst med ett tufft uppsatsarbete, så alla dessa produkter skulle verkligen pigga upp. Men några saker skulle nog få bli julklapp åt mina systrar, de är också hårt slitande studenter och förtjänar lite extra lyx i vardagen.

Kajsa

Produkterna är framtagna i Sverige.

Jag skulle så gärna vilja vinna detta hudvårdspaketet till min fina mamma! Jag är gravid i sjätte månaden och för tre månader sedan blev jag varslad från mitt arbete vilket gör att ekonomin är väldigt strypt ett bra tag framöver. Min mamma ställer alltid upp för mig i vått och torrt och därför hade detta paket varit så fint att få ge henne i julklapp. Det ger så mycket att få ge lite tillbaka när man får chansen. <3

Kram,
Kajsa

Josefine ♡

1) I sverige.

2) Jag skulle vilja vinna för jag fick en allergisk reaktion för två veckor sedan efter jag ätit Kinamat. Huden är torr och känslig efter det särskilt runt ögonen och munnen. Dessa produkter kanske kunde hjälpa till på traven.

Kram ♡

Victoria

1. I sverige
2. Det var ett tag sen jag kunde känna lyxen av att använda bättre produkter, då min dotter kom till jorden och vi flyttade till en större lägenhet och fick priotera efter det!

Emma

Produkterna är framtagna i Sverige!

Min motivering är att jag verkligen behöver hitta nya produkter som passar min känsliga hud.
Jag har testat åtskilliga märken utan att hitta ett för mig, och min hy är nu värre än någonsin - finnar, eksem, innebrännare, flagande hy, rodnad... You name it. Jag har/har haft typ alla hudproblem du kan tänka dig! Kanske är detta produkten för mig?!

Kram Emma

helene L

Svar SVERIGE
Motivering..Jag ska inte behålla kitet själv om jag vinner utan ge det till den finaste moder man kan ha,jag har i 10 års tid varit svårt sjuk i bipolär sjukdom men har idag en helt symtomfri tillvaro och jag väntar mitt o min fästmans första barn nu lagom till julen,är så lycklig och glad.Detta hade jag aldrig trott varit möjligt för några år tillbaka.Min mor är min stöttepelare i detta som alltid har trott på mig och stöttat och funnits där trots mina svårigheter,hon är en underbar kvinna.Hon unnar ALDRIG sig själv någon lyx eller nåt extra så det är hon som är värd detta,för att hon är en underbar människa.
Tack :)

Nathalie

Produkterna är utvecklade och framtagna i Sverige.

Om jag hade möjligheten så skulle jag skämma bort min trygghet och bästa vän på jorden, min älskade mamma, med detta magiska skönhetskit. Jag är nitton år och flyttade för tre månader sedan hemifrån. Tog mitt pick och pack 25 mil bort för att satsa allt på en utbildning. Detta har varit en extra tuff period då jag alltid haft en väldigt nära relation till mina föräldrar. Att inte kunna träffas varje dag eller ha möjligheten till att krama om varandra när man behöver varandra som allra mest har gjort dessa månader till en av de mest psykiskt påfrestande perioderna i mitt liv. Om jag vann skulle jag utan tvekan ge min mamma detta i present om än för att på något sätt visa en del av min uppskattning för hur mycket hon alltid ställer upp för mig. Att hon alltid finns där och att hon alltid får mig på bättre humör när jag egentligen bara skulle vilja sätta mig på tåget hem igen och fly undan vuxenvärlden.

Mejva

1. Det är utvecklat i sverige!
2. Jag vill vinna för jag har en hudsjukdom, Atopiska eksem. Det är inte så allvarligt men min hud blir lätt supertorr och nu när det börjar närma sig vintern känner jag att jag blir alltmer torr och känslig i huden. Det gör att jag måste vara försiktig med vilka produkter jag använder. Tror att dessa produkter skulle passa bra för mig med väldigt känslig hud! Studerar själv och har knappt råd att lägga pengarna på bra produkter och därför skulle det vara perfekt att få hem ett sånt här lyxigt kit! :)

Louise

1. Produkterna är utvecklade i Sverige vilket är hur bra som helst!

Jag skulle verkligen vilja vinna det här lyxiga paketet och ge det till min syster i julklapp. Hon har väldigt känslig hud och tål nästan inga produkter utan har jämt problem med sin hud på grund av alla dåliga produkter som hon rekommenderas att använda men som ändå inte är bra. Jag tycker att hon förtjänar något som gör att hon tycker att hon blir fin och att hon ska slippa må dåligt av alla produkter hon har testat. Min syster förtjänar det bästa för hon är en fantastisk syster och vän!

Emma L

1. I Sverige

2. Serien innehåller 11 produkter.

Jag blev så glad när jag såg att produkterna är fria från parabener, alkoholer, mineraloljor samt att de har samma ph-värde som huden. Vilket är en av anledningarna till att jag vill vinna dessa då jag är ute efter så naturliga produkter som möjligt för min känsliga hy. En annan anledning till varför just jag skulle vinna dessa är att jag precis har tappat alla mina kilon jag lade på mig under graviditeten + 2 kg till. Jag är superstolt över mig själv, trodde seriöst att jag aldrig skulle lyckas med det. Efter att ha lyckats med detta har jag fått så mycket bättre självförtroende och ser mig själv med helt nya ögon. Inte bara har jag fått en underbar son utan också är jag nöjd med mig själv, vilket var länge sedan jag var. Så därför skulle jag vilja unna mig själv lite vardagslyx så min hy får stråla lika mycket som jag gör inombords just nu. Budgeten under mammaledigheten är ju inte den bästa ;P

Pernilla

Produkterna är utvecklade i Sverige!
Ingredienserna som produkterna är baserad på kommer från skog och mark, som därmed kombineras med andra ingredienser.
Jag skulle vilja vinna denna serie eftersom att mina hudprodukter just nu endast består utav budgetprodukter som inte gör min hud något vidare bra. Jag har väldigt torr och känslig hud och det är väldigt jobbigt, speciellt nu på hösten och vintern. Huden spricker och det svider när det möter kylan utomhus och jag har provat väldigt många produkter, dyra som billiga, mot min känsliga hud men jag har aldrig hittat några som passar mig. Nu använder jag mig utav min bodylotion i ansiktet, eftersom jag inte längre vill gå och spendera pengar på en massa produkter i höga priser då dem aldrig fungerar. Det skulle göra mig otroligt glad om jag skulle få hem denna serie, speciellt då den är till för känsligare hud. Jag skulle mer än gärna vilja prova denna serie och se resultatet för att kanske i framtiden har funnit mina absoluta favoritprodukter värt att spendera pengar på.

marina

1. De är utvecklade i Sverige.
2. Jag skulle vilja vinna för att min hud har blivit väldigt känslig sedan några år tillbaka. Av de ansiktstvättar jag använder får jag röda fläckar i ansiktet (som efter ett tag försvinner). Min hud har blivit känslig mot smink, det klias när jag har tagit på puder, jag får rosor på kinderna och morgonen efter är mina ögon röda och svullna, även fast jag tvättat bort sminket på kvällen (använder knappt smink längre). Min hud har blivit tunn och grå under ögonen och jag får ofta höra att jag ser trött och arg ut. Dessutom är min hud alltid super torr men samtidigt fet.

Ellen

Produkterna utvecklas i Sverige.
Jag skulle vilja vinna dessa produkter för att ge dem till min fina mamma i julklapp. Hon är en sån där typisk mamma som alltid tänker mer på familjen och alla runt om kring henne än sig själv. Nu är det hennes tur att skämmas bort! Hon skulle verkligen behöva dessa produkter till sin känsliga hud. :)

Anonym

1. Sverige

2. Det skulle vara helt underbart att få ge bort ett sådan här serie till min mormor då hon har en liten kärlek för hudprodukter.
Varje jul så brukar jag ge henne en body lotion eller en återfuktande ansiktskräm för en billig peng (då jag endast får mitt barnbidrag i "lön", jag är 15). Men att få ge bort denna hudvårds serie till henne skulle både gynna mig (på så sätt att jag kan ge henne något hon verkligen gillar) och henne. Hudkrämer för henne är som en "guldkant på vardagen" och får henne att känna sig lite extra bortskämd i dessa kalla vintertider!

Lycka till ni andra som har deltagit i detta!

Stephanie

Produkterna har utvecklats tillsammans med svenska laboratorier och med svenska tillverkare.

Jag är sjukskriven för utmattningsdepression sedan den 12 september och kommer inte klara av att gå tillbaka på ett bra tag. Varje dag är en kamp, att komma ur sängen, att klä på mig, att handla mat, tvätta, höra av sig till kompisar som undrar vart jag tagit vägen. Att sedan behöva kriga med Försäkringskassan för att få en sjukpenning som jag nätt och jämt överlever på. Det tar på krafterna. Har en klump i magen inför julen, kommer jag ha råd med julklappar och kommer jag orka hålla minen uppe? Dessutom fyller jag år den 28e december och sen ska det firas nyår. Jag skulle bli överlycklig om jag vann dessa lyxiga produkter, kanske hjälper min hud att få tillbaka lystern till julens alla fester.

Kristin L.A. Hagglund

1. I Sverige!
2. Skulle vilja ge produkterna till min syster, hon har känslig hud och jag söker efter den perfekta julklappen, vi ses inte så ofta eftersom vi bor på varsin sida av landet, så det är därför kul att se henne lite extra glad, vilket hon skulle bli av detta.:)

Lina

Dessa lyxiga produkter är givetvis utvecklade i Sverige!

För ca. 3 år sedan fick jag en dusch- och hudkräm från YR i julklapp och har sedan dess trånat efter att få fler, men som student går dässvärre andra prioriteringar före ibland. Men nu hoppas jag att jag vinner denna tävling och får chansen att använda produkterna igen. Det skulle även ge motivation att kämpa på den sista terminen och ta examen i maj 2014!

Jenny

1. Produkterna är utvecklade och tillverkade i Sverige.
2. Jag vill vinna eftersom jag har ett nyfunnet och växande intresse för hudvård och tror att naturliga ingredienser (som finns i Yvonnes produkter) är det som är absolut mest skonsamt för huden. Vore fantastiskt roligt att få skämma bort huden med dessa produkter såhär i höstmörkret!

ANNNAIZ

1 - Produkterna utvecklas här i Sverige.
2 - Jag vill vinna detta lyxiga kit från YR för att jag inte har hittat någon produkt som passar min hy och har testat massvis utav olika produkter. Men eftersom denna produkt är bra för dom med känslig hy så tror jag att den skulle passa perfekt till min hy, dock har jag inte möjlighet att köpa produkten själv så det skulle bli den perfekta julklappen till mig själv om jag vinner. Håller tummarna! :) Kram

Rebecka

Många av ingredienserna hämtas från skog och mark.
Jag har alltid haft en problemhy, vissa dagar är den utmärkt och andra dagar så är den katastrof. Har bara hört bra saker om YR produkterna så jag skulle mer än gärna vilja testa dessa produkter. Går på gymnasiet så det blir inte av att köpa produkter som kan hjälpa min hy. Vill även ge bort några av produkterna till min kära mamma som alltid har ställt ut för mig och gett mig saker och sätter mig framför sig själv.

Erica

Hudvårdsserien och produkterna är utvecklade i sverige, med svenska tillverkare.
Detta är precis något som skulle passa mig, jag har så sjuk känslig hud, och att köpa produkter till mig är som att hitta en nål i en höstack.. Skulle vara så himla roligt och underbart att vinna. Kram<3

Sarah

De utvecklas i Sverige.

Jag skulle vilja vinna den här till mig själv, som har tagit mig igenom den här hösten som har varit otroligt tuff både psykiskt och fysiskt. Ett förhållande som gått sönder, en nära vän som sagt upp kontakt, en mamma som blivit sjuk och skolan som gått utför då det har varit så mycket annat hela tiden.. Så det här skulle vara så uppskattat för mig själv.

Madeleine

1. I Sverige
2. Jag vill vinna för behöver en massa nytt av de som finns i denna vinsten. Skulle även vara kul och testa, för om de är bra kan man ju fortsätta med det och då köpa det själv. Mest för att det är kul och vinna eller skulle vara. //Kram

Emelie

Svar: Produkterna är utvecklade i SVERIGEEE!

Frågan Jadu vad finns det inte för anledningar till varför just Ja ska vinna dessa fantastiska skapelser, men kan dra några anledningar och hoppas på att du blir övertygad..
Jag har enda sedan jag varit liten haft otroligt många sjukdomar, de senaste åren har varit jobbigast tyvärr, men någonting som har blivit bättre med åren är min exsem, har haft mycket på kroppen men nu har det förflyttas till ansiktet, jag måste ständigt smörja mig med lite dyrare produkter för att inte förstöra huden totalt, där av är YR serien perfekt för mitt lilla problem. Och att vinna hela serien skulle hjälpa ekonomiskt och min hud.
Jag har nog aldirg vunnit något i hela mitt liv, vilket har gjort att jag fått kämpat oootrooooligt mycket i mitt liv, och jag vet inte om man kan göra detta men jag kämpar för att få tur i livet alltså måste man utsätta sig för turen för att vinna något.
Folk är ju så sjukt mycket mer värda detta kit än jag men just nu önskar just jag att jag kunde få turen.
May gad sicken lång text.
Kraaam

elin berglund

1. I Sverige
2. Jag har väldigt torr och känslig hy och har/har haft barneksem ända sedan jag var liten och det har varit ett väldigt stort problem för mig. Jag har väldigt svårt att hitta bra kroppsprodukter som passar just min hudtyp och det här kitet låter helt perfekt för mig! Det skulle göra mig så lycklig att få det och det skulle komma till stor användning vill jag lova!

Yohanna Svensson

1. SVERIGE!! :D

2. Jag vill vinna för att jag bara älskar färgen på deras produkter plus att min hy är väldigt fet och äcklig så det hade varit as nice att hitta produkter som passar min hy perfekt. Tänk om dessa är dem rätta för mig? Hur nice hade inte det varit? Vill få chansen verkligen <3

Emma S

1. Sverige
2. Jag vill vinna för att jag uppnått mitt mål! Att hålla hälsan, prestera bra i skolan och leva ett bra liv, jag har lyckats och bara det är underbart! Men det skulle vara underbarare om jag vann detta lyxiga paket som en "i made it" till mig själv. Håller tummarna.

Paulina Östling

1. Produkterna har utvecklats i Sverige! :)
2. Jag har en väldigt känslig och dålig hy.Den har svårt att bli bättre. Och nu till vintern så skulle de va extra kul om man kunde få testa och ta hand om huden med nya skönhetsprodukter. Visste inte ens att det här märket fanns. Men som sagt skulle det vara grymt kul att äntligen få testa något som verkar bra för min hud som är lite känslig och svår att reparera :) Kanske äntligen isåfall hittat en produkt som passar mig!

fannie karlsson

1. i Sverige.
2. Jag som student har inte så mycket pengar och skulle aldrig ha råd att köpa så bra produkter för mina egna pengar. Sedan har jag inte så bra hy så det vore så fantastiskt om min hy fick den äran att få detta kit så kanske min hy kan bli lite bättre :)

jennifer

YR's hudvårdsserie är utvecklad i Sverige
Och jag vill vinna för att jag behöver nya produkter; precis dom där som man kan vinna! Går i gymnasiet så kan inte köpa det där just nu eftersom jag inte har råd. Måste lägga pengarna på julklappar istället. Så det skulle vara underbart att vinna dom där produkterna!

Ebba

YR-produkterna är utvecklade i Sverige
Jag skulle ge bort mitt kit till mamma, eftersom att hon är riktigt värd det! Hon unnar sig aldrig något lyxigare, därför hade detta passat perfekt. Sen är det alltid roligt att hon får testa något nytt, just för att hon aldrig unnar sig något exklusivare!

Pernilla

1. Den är utvecklad i Sverige.
2. För att jag har torr och känslig hy som blivit ännu torrare nu i och med det kalla vädret. Har en kräm som jag använder men den börjar ta slut och så är den dyr. Skulle vara perfekt att vinna detta.

Petra

Svar på frågan: Produkterna är utvecklade här i Sverige.

Jag skulle bli så otroligt glad om jag fick möjligheten att vinna de här produkterna. Jag har länge letat efter hudvårdsprodukter som passar mig och min hy och jag tror att det här kan vara rätt för mig. Jag läste att dessa produkter passar bra till känslig hy och det är precis vad jag har.

Dessutom hade det betytt otroligt mycket eftersom att jag i min vardag fylld av stress verkligen skulle uppskatta vårdande produkter. Min hy har tagit stryk av all stress och jag skulle verkligen behöva det här. Jag har haft en ganska tuff höst och det skulle göra mig så glad om jag fick vinna :)

Fanny

Produkterna är utvecklade i Sverige.

Jag är långt ifrån nöjd med min hud. När en finne försvinner ploppar det upp en ny. Kanske använder jag fel produkter? Ja! Såklart skulle jag hemskt gärna vilja använda bra produkter men priset..
Med bättre hud skulle jag få ett bättre självförtroende och en bättre självkänsla, kan inte ens tänka mig hur skönt det skulle vara med stabilt självförtroende!

Ellinor

Serien är utvecklad i sverige
Jag har haft problem med min hud i ungefär 5 år nu och letar ständigt efter bra produkter som kan råda bot på det, så det vore kul att prova om de här är de rätta. Hoppas hoppas hoppas:)

Camilla Sandmark

Hej!
1. De är utvecklade i Sverige.
2. jag skulle vilja ge hela setet till min mamma
som är helt underbar och som sällan unnar sig själv något lyxigt utan alltid låter oss barn komma före.
De här skulle bli hennes alldeles egna.

Terese

Produkterna är utvecklade i Sverige!
Bara för att jag är så fantastiskt värd det! Studerar till socionom och ut på praktik nästa termin. Så samtidigt som jag håller på att söka mängder med praktikplatser och oroar mig för hur detta ska sluta, ska studier skötas, lägenheten packas ihop och vardagen gå runt. Detta kit hade verkligen varit en fantastiskt ljusglimt i den för tillfället mycket påfrestande vardagen! Håller tummar och tår!

Ellen

Produkterna är utvecklade i Sverige.
Jag skulle vilja vinna de här produkterna till min mamma. Hon är sjuk och utförsäkrad från försäkringskassan så hon får inga pengar, hon överlever på de pengar hon får från min pappa. Hon gör aldrig någonting för sig själv för hon har inte råd, så det skulle vara jätte kul att kunna ge henne detta kit som hon kan unna sig med. Hon är väldens bästa mamma och eftersom hon har så mycket motgångar så skulle jag så gärna vilja göra något fint för henne.
Kram!

emma

1. Produkterna är utvecklade i Sverige.

2. Jag skulle vilja vinna denna hudvårdserie för att ge den till min mamma. Hon förtjänar verkligen att få känna lite lyx med dessa produkter, efter allt hon gjort för mig. Att hon alltid finns där och stöttar mig. Hon är världens bästa, och jag skulle må så bra av att kunna ge henne detta och göra henne glad.

Louise

Produkterna är utvecklade i Sverige.

Jag skulle vilja vinna av två anledningar. Dels för att jag nu på hösten/vintern får mycket torr hud, och sedan för att jag varit sjukskriven för depression i fem månader och både är och ser trött och sliten ut.

Vore jättekul att vinna och det skulle pigga upp mig lite i alla fall.

Kram

Natalie

Produkterna är utvecklade i Sverige! :)

Skulle verkligen behöva ett kitt till mig själv - min hy mår inte bra efter all stress över väntande på cancerbesked. Skulle vara den perfekta julklappen till mig själv :)

Ida Nilsson

1. Sverige
2. Skulle helt enkelt bara vara skönt att så slappna av och använda sig av produkter plånboken är för smal för i vanliga fall.

Elvira

Åh vad kul!!
1. Elva stycken!

2. Min hy blir supertorr på vintern och jag är verkligen i behov av bättre hudvårdsprodukter än Apotekets billigaste som jag använder nu, men jag och min pojkvän ska köpa lägenhet i december och därför sparas varenda krona. Så sjukt tråkigt när hösten/vintern är så trist och grå och man inte ens får känna sig snygg! Vore helt underbart att få vinna detta lyxkit!:)

Lisa Lundgren

Svar på frågan : Prudukterna är utväcklade i sverige.

Jag skulle bli super glad om jag vanjag har en blogg, där jag tipsar människor om olika prudukter , skriver mycket om smink, tips m.m och jag skulle jätte gärna vilja vinna så jag kan testa och rekomendera om på bloggen. Pluss att jag blir så himla torr nu på vintern i ansiktet. Och jag har inte hittat någon prudukt jag riktigt passat för.
Och skulle så gärna vilja prova dessa prudukter.

Sofie

1. Produkterna är utvecklade här i Sverige.

2. Det skulle vara helt perfekt att vinna dessa produkter!
Har alltid haft torr och känslig hud, värst är det på vintern då det börjar bli kallt. Har testat ett flertal produkter men inte riktigt fastnat för någon. Antingen har de gjort min hy fet så jag behövt produkter anpassat för fet hy eller så har de bara irriterat och de torra finns kvar. En del pengar blir det i längden när man ska prova allt, så att vinna och testa detta hade varit helgrymt!

Erica Karlsson

1. I Sverige
2. Har aldrig riktigt hittat någon bra produkt för ansiktet då jag har ganska känslig hy och sedan september i år är jag student och att köpa nya produkter nu är inget jag riktigt har råd, så för tillfället tvättar jag ansiktet varje morgon och kväll med vanlig handtvål. Så snälla hjälp min tunna plånbok och min trasiga hy med en toppenpresent mitt i kylan!

Kattis

Åh vad rolig tävling!
1. I Sverige
2. För två veckor sedan inledde jag och min sambo ett nytt slags liv. Min pappa blev diagnosticerad med en fruktansvärd sjukdom som misstänks uppstå efter intag av olika sorters gifter. Numera köper vi alltid ekologiskt, i den mån det finns. Vi prenumererar på ekologisk matkasse och kompletterar med ekologiska varor för frukost. Detta för att undvika så många gifter som möjligt och för att vara snälla mot naturen. Det vore underbart att kunna göra en liknande insats när det gäller skönhetsprodukter, och inte "bara" med maten.

Sofia wamsler

1. Yvonne Ryding Sweden hudvård är utvecklad tillsammans med svenska laboratorier och med svenska tillverkare.

2. Jag hade blivit så glad om jag för en gångs skull kunde vinna. Min hy är väldigt känslig vilket har lett till att jag måste ha dyrare produkter. Är också väldigt torr på vintern.
Har varit med om väldigt mycket i mitt liv då min storebror gick bort för 3år sedan och jag har även vart mobbad en del utav mitt liv. Jag har sjukt lågt självförtroende vilket lett till en massa problem som jag äntringen börjar trssla mig upp ur. Min hy är en utav anledningarna till att jag mått dåligt.
Därför hade jag blivit väldigt tacksam över att vinna! :)
Kram!



Anonym

1. Produkterna är utvecklade i Sverige.
2. Jag har alltid haft dålig hud (acne), nu är det borta men min hud är långt ifrån perfekt.
Jag skulle behöva riktigt bra produkter för ansikte och kropp men har tyvärr inte råd då jag fick barn för 7 månader sedan :)
Har aldrig vunnit en tävling förut, detta vore roligt att vinna och få lite lyx i min nya stressiga vardag! :)

Angelica

1. Produkterna är utvecklade i Sverige.
2. Jag har alltid haft dålig hud (acne), nu är det borta men min hud är långt ifrån perfekt.
Jag skulle behöva riktigt bra produkter för ansikte och kropp men har tyvärr inte råd då jag fick barn för 7 månader sedan :)
Har aldrig vunnit en tävling förut, detta vore roligt att vinna och få lite lyx i min nya stressiga vardag! :)

Michelle

Produkterna är tillverkade i Sverige!

Jag är mitt i en pågående interferonbehandling pga min hepatit C, jag har mer än 6 långa månader kvar utav behandlingen och kroppen har tagit väldigt mycket stryk, främst hud och hår..
Riktigt bra hudvårds-produkter hade definitivt gett min hud bästa möjliga chans att ta sig tillbaka.. Tack för chansen och kul läsning. Med vänlig hälsning, Michelle

Linn

1. I SVERIGE!
2. Easy: Jag skulle vilja vinna det till min syster som alltid ställer upp, även nu när jag själv bor på andra sidan jordklotet! Hon finns alltid där för mig och har världens underbaraste skratt, hon är värd det bästa!

Ha en toppen dag!

Elise

1.utvecklades i Sverige
2.snart slut på min nuvarande kräm så då tänker jag att varför inte? Provar gärna nåt nytt:) tack på förhand!:)

elin

1. Sverige

2.Jag har alltid haft känslig hy och har inte vetat hur jag ska behandla den. Jag är också väldigt dålig på att ta tag i det och min hy har inte alls skötts bra.

Min hud är väldigt torr i allmänhet, speciellt nu när vintern börjar komma, men jag har också eksem vilket gör allting ännu värre, så därför tycker jag att detta borde passa mig perfekt!

Jag är också väldigt stressad just nu, går andra året i gymnasiet, och det har jag märkt påverkar min hy väldigt negativt. Detta skulle därför vara perfekt för att pigga upp min hy och jag skulle aldrig ha råd med detta själv.

Tanten

1 i Sverige
2 för att få lite vardagslyx efter ett år fyllt av tuffa förändringar vad gäller hälsa och familj.

Maria Mårtenson

Produkterna är utvecklade i Sverige! :)

Jag provar alltid de nya inom hudvård som kommer ut i butik. Men hudvård är dyrt, speciellt om man inte hittar något som passar. Det har inte jag gjort än - och jag har provat allt. Lindex egna märke till receptlagda krämer. Därför håller jag tummarna för att vinna detta kit, För att spara lite på ekonomin och hoppas på att bli av med den orena hyn någon gång :)

Hälsningar Maria

HJ

i sverige
jag vill gärna vinna för att muntras upp lite, jag lever med csn, är ensamstående med tre barn och det finns inga pengar över än till det allra nödvändigaste.

Tovis

Produkterna är utvecklad i Sverige. Jag vill vinna produkterna så jag kan ge dem till min mamma, hon har skilt sig och behöver stöd <3

Elina

Vilken underbar tävling, och den hade inte kunnat komma mer lägligt. Som småbarnsföräldrar är de inte ofta man hinner eller kan skämma bort sig själv, och nu har jag dessutom börjat tappa en MASSA hår (jag har liksom kala fläckar på huvudet) så det är inte direkt så att man känner sig fin och fräsch. Men med detta kit skulle jag faktiskt få en chans att göra det och det skulle vara både välbehövligt och lyxigt!

Svaret på frågan är förresten: Sverige
Nu håller jag tummar & tår!

Helena

1. De är utvecklade i Sverige
2. Jag vill vinna detta paket med produkter för att ge till min dotter som var med om en olycka där hon skadade ögat och miste synen på ett öga. Eftersom ögat är väldigt känsligt och ställer därför extra höga krav på vilka produkter man kan använda sig av. Det skulle var en sån uppmuntran och få ge henne

Rosanna

1. I Sverige! :)
2. Efter ett väldigt känslomässigt, omtumlande och jobbigt år har min hy sagt ifrån, specielllt nu också när det börjar bli kallt, så den behöver hjälp! Och som 18 årig tjej som studerar har jag inte riktigt råd att lägga pengar på exklusiva produkter som verkligen hjälper men även är snäll mot hyn. Så att vinna uppskattar verkligen och är vore så tacksamt. Tack!

Louise

1. Produkterna utvecklas i Sverige.
2. Jag vill vinna detta kit för att ge till min mamma. Hon har varit ensamstående ett långt tag, tillsammans har vi gått igenom väldigt jobbiga händelser, hon har alltid stöttat mej och funnits där. Min mamma är världens bästa mamma som alltid ställer upp och alltid tänker mer på andra än sej själv. Nu har hon precis blivit sjukskriven och kommer vara det i ett par månader framöver, därför vill jag ge henne det här för att visa min uppskattning för allt hon gjort för mej.

AnnaSmyckeform

1. Jag skulle vilja vinna för jag har insett hur lite pengar jag kommer ha om bara någon månad då jag blir mammaledig. Tyvärr är det skönhetsprodukter som jag kommer få skära ned på. Skönhetsprodukter för huden är verkligen något som jag uppskattar och känner lyxar till vardagen lite. Vill så gärna känna mig fin och fräsch som nybliven mamma. Det kommer absolut göra mig till en gladare mamma och fru :)
2. Sverige

Johanna

Prosukterna är utvecklade i Sverige

Jag skulle behöva lite vardagslyx eftersom jag har haft en myckt tuff höst med praktik på tetatern. Jag får heller inte betalt där utan jobbar gratis och därmed skulle jag aldrig ha råd att köpa den här serien själv

Angelica Jönsson Malmberg

Utvecklade i Sverige.

Min anledning är för att jag klarade det, jag tog verkligen tag i min kropp och själ och började träna. 3 tränings dagar minst i vecka + plankan utmaning på 30 dagar nu som går jättebra, men visst är det kämpigt ibland.
3 år som "gravid" har satt sina spår. Ja just det gym taggen är nu också införskaffad och det är dags att säga hej då gäddhäng.
Håller alla tummar och tår för denna fina vinst som belöning.

sandra

i sverige!

jag skulle jätte gärna vilja vara med och tävla! Det är så att jag idag hittade en liten knöl på min kanin idag på kinden.. Vi ska till veterinären imorgon och se vad det är. såklart så är jag jätte orolig om vad det kan vara, så mina tankar bara snurrar nu..Kommer hon att klara sig+, kommer det gå att operera bort?, är det något farligt? osv.. Så om jag vann skulle jag bli väldigt tacksam och glad, det skulle pigga upp mig!!
ps: jag har väldigt torr hy på vintern också, så det skulle passa perfekt.
Kram från Sandra

Lovisa

1. I Sverige!
2. Jag fyller snart 14 och har på senaste tiden fått mer och mer problem med min hy. Innan hade jag knappt fått någon finne till exempel och nu kommer det nya hela tiden. Jag har länge letat efter en bra produktserie men inte hittat någon till ett rimligt pris. Det skulle vara underbart om jag vann och fick testa dessa produkter då det verkar som att dem är superbra och det skulle nog hjälpa mig jättemycket!

Klara Nilsson

Hejsan! Gud vilken rolig tävling, många ungdomar som vill prova olika kit som det här! Men så dyrt riktigt kul att man här har chansen att vinna ett sånt här kit här! :)
1.Yvonne Rydings hudvårdserie är utvecklad i sverige.
2. Jag fyller 15 nu på måndag och har jätte känslig hy verkligen! får som utslag på kroppen när jag duschar för min hy är så känslig! Har även problem med finnar och pormaskar! Super jobbigt verkligen och får jätte lätt torr hud fast jag smörjer mig! Känns som det skulle vara bra att få testa ett sånt här kit och kanske med lite tur slipper jag alla dom här problemen! Är extremt känslig runt ögonen också. i det här kitet var det ju krämer för ögonen. Därför borde jag vinna. Är ju rätt ung och i den åldern man har hudbesvär så är viktigt att sköta om huden men jag lär själv stå för såna här saker och då har man verkligen inte råd med lyx grejer. Håller tummarna nu!
MVH Klara

Sandra

Dom är utvecklade i Sverige :)

jag har testat väldigt många olika produkter men har aldrig riktigt funnit något som passar mig. Jag skulle bli jätteglad om jag kunde få testa dessa produkter.

Tack på förhand :)

Moa carlsson

1. Sverige.

2. Känner att jag behöver YR mot min hy. Vill järna testa det och skulle vara häftigt. Vill se hur min hy reagerar mot YR. Har villat ha såna här produkter länge nu.

Anonym

Produkterna är utvecklade i Sverige!:)
Detta vore den absolut perfekta julklappen att ge bort till sin mamma! Som student har man inte den största plånboken och överraskningen skulle vara så rolig!

Josephine

Produkterna är utvecklade i Sverige!:)
Detta vore den absolut perfekta julklappen att ge bort till sin mamma! Som student har man inte den största plånboken och överraskningen skulle vara så rolig!

Natalie

1) Produkterna är utvecklade i Sverige.
2) Jag är en nybliven hästägare. Som jag vet kommer jag tillbringa många timmar ute i kylan i vinter o vet då att min hud kommer bli alldeles torr. Det blir den alltid på vintern för mig. Jag har aldrig hittat någon bra hudvårdsserie som är bra för min hud. Skulle vara kul att prova denna!

victoria

1) Sverige!!
2) Till en början var det ''I WANT!'' men sedan ångrade jag mig lite. Min kompis förtjänar detta. Hon har stöttat och muntrat upp mig i alla dessa år, hela tiden. 12 år har vi hållit ihop och jag hade verkligen velat ge henne en fin julklapp som denna.

Moa

1. I sverige!
2. Mina nuvarande produkter börjar precis ta slut och jag älskar att testa på nya saker. Jag har aldrig hört talas om märket innan jag hittade denna tävling men från vad jag läst verkar den ruskigt bra. Skulle vara superkul att få ge håret och huden lite lyxbehandling under dessa mörka månader.

Olle

1. Sverige
2. Jag vill överraska min flickvän med något riktigt fint! Vi har en fem månader gammal son som gärna håller oss vakna om nätterna. Min tjej drar ett tungt lass, hon är värd att skämmas bort lite!

Vendela Öst

1. I Sverige!

2. Jag skulle vilja vinna för att jag har alltid haft problem med huden och av alla saker jag testat så har inget fungerat. Sminkbortagningarna jag provat torkar bara ut ansiktet och jag hoppas på att detta ska kunna vara en vändning för alla orenheter i mitt ansikte.

Amanda

1.Produkterna utvecklas i Sverige.

2. Jag skulle vilja vinna detta kit för att jag aldrig har tid och gå till frisören och få bli ompysslad. Jag är även en fattig student och har då knappt råd att ens gå till frisören. Produkterna för ansiktet hade varit guld med tanke på att jag har så mycket orenheter i mitt ansikte och det ploppar upp nya plitar/finnar varje dag. Jag skäms mycket över det. Hittar aldrig några bra produkter och hade då vart superkul och testa detta då jag har läst att det ska vara riktigt bra.
Kramkram :)

Anna Gustavsson

1. I Sverige!
2. Jag har länge suktat efter en produktserie som passar min känsliga hud, men det kostar ju dessvärre med produkter som både är effektiva och skonsamma. Jag studerar och ekonomin tillåter tyvärr inte hud-lyx.. Flera vänner har tipsat om Yvonne Rydings produkter och det skulle vara helt underbart att vinna det här paketet! Håller tummarna :) Kram!

Sanna Sandberg

1. I Sverige!
2. Jag har länge funderat på vad jag ska ge min mamma i julklapp, hon önskar sig saker som till exempel strumpor, parfym och pjamas. Vilket hon har fått. Men i år vill jag skämma bort henne, jag vill ge henne lyx, det är det minsta jag kan ge henne efter allt hon gjort för mig, för utan min mamma skulle inte jag skriva detta just nu, min mamma är min hjälte. Just därför skulle det vara perfekt om jag vann detta till min mamma, hon klagar väldigt mycket över sin hy och har testat olika sorters med cremer och produkter, men inget som funkar. Jag kommer hålla mina tummar och tår tills dagen ni lottar ut vinnare, jag skulle bli världens lyckligaste dotter om jag vann, det finns inget som får mig så lycklig som när jag får se min mamma lycklig.

Milla

1. Sverige.
2. Gillar denna tävling väldigt mycket & hoppas jag har turen med mig och vinner detta underbara paket med alla produkter som verkar väldigt bra!

Rebecca

1) Produkterna är utvecklade i sverige

2). Jag fyller snart 14 och har på senaste tiden fått mer och mer problem med min hy. Innan hade jag knappt fått någon finne till exempel och nu kommer det nya hela tiden. Jag har länge letat efter en bra produktserie men inte hittat någon till ett rimligt pris. Det skulle vara underbart om jag vann och fick testa dessa produkter då det verkar som att dem är superbra och det skulle nog hjälpa mig jättemycket!

Angelica Danielsson

1: I Sverige.
2: Varför jag vill vinna, ja.. Jag älskar allt som har med skönhet och hälsa att göra, har alltid gjort. Jag har aldrig haft några grövre problem med min hy, utan liksom "normalt" egentligen, mest under mina yngre tonårstider. Men för två månader sedan inträffade en jobbig sak, min storebror som är 21 år gammal fick cancer. Jag själv är nitton år och väldigt nära min bror. Jag har alltid varit en person som påverkats väldigt negativt av stress, blir ofta sjuk under längre perioder, och man kan se det på mitt yttre. Men det är inte värst för mig. Min mamma har tagit väldigt hårt på det här med min bror, och redan sen innan hade hon problem med ekonomin osv, och i och med det här är det värre än någonsin, då vi knappt får någon hjälp från soc eller försäkringskassan. Min mamma har kämpat hela livet med allt, framförallt för att göra det så bra som möjligt för sina barn. Jag vill hemskt gärna vinna det här kitet för att kunna ge det till min mamma i julklapp. Hon förtjänar verkligen allt i världen och måste få skämma bort sig lite.

Anonym

1. :)

2. Det skulle vara helt underbart att få ge bort ett sådan här serie till min mormor då hon har en liten kärlek för hudprodukter.
Varje jul så brukar jag ge henne en body lotion eller en återfuktande ansiktskräm för en billig peng (då jag endast får mitt barnbidrag i "lön", jag är 15). Men att få ge bort denna hudvårds serie till henne skulle både gynna mig (på så sätt att jag kan ge henne något hon verkligen gillar) och henne. Hudkrämer för henne är som en "guldkant på vardagen" och får henne att känna sig lite extra bortskämd i dessa kalla vintertider!

Lycka till ni andra som har deltagit i detta!

❥ Daniella Järpenberg

1. Produkterna från Yvonne Ryding är utvecklade i Sverige.

2. Anledningen till att jag är med i denna tävling och såklart vill vinna detta kit är för att sedan ge det till min mamma i julklapp. Hon har känslig hy och letar hela tiden efter något som passar till hennes hy, utan att lyckas. Jag vet även att hon börjar hitta mer och mer komplex med sig själv då hon blir äldre och äldre, vilket leder till att jag väldigt gärna vill ge detta till henne, då jag vet att hon skulle vilja ha detta och verkligen uppskatta det.

My Hommerberg

Hejhej :)

1. Produkterna är utvecklade här i Sverige!
2. Jag har alltid haft en torr och känslig hy, men som blir ännu värre när det börjar bli vinter.. jag vill jättegärna vinna dessa produkter eftersom jag provar i princip allt som går för att få så fräsch och mjuk hy som möjligt.

Kram!

Jocke

Produkterna är utvecklade i Sverige.

Jag skulle vilja vinna det här paketet och ge det till min svärmor. Hon fick i juni reda på att hon hade cancer och genomgår nu en tuff cellgiftsbehandling. Precis när hon börjar må lite bättre slår det till igen med nästa behandling... Min svärmor är världens starkaste kvinna och allas vår hjälte men det här tar lite knäcken på oss alla. Hon har problem med sin hy, speciellt nu på vintern och då hade det varit roligt att kunna ge henne det här. Speciellt eftersom hon har tappat allt hår så kan det vara roligt för henne att få lyxa till det med härliga hudvårdsprodukter.

care69

Jag är gärna med!
Svar: I Sverige
Jag vill vinna till mig och min dotter, hon har tyvärr ärvt min känsliga och tidvis dåliga hy. Dessa produkter kan säkert göra "underverk" på oss.
Tipsat.
http://care69.blogspot.se/2013/11/25-nov-vinn-hudvardsserie-fran-yr.html

Julia Edvinsson

produkterna är tillverkade i Sverige.

Jag skulle vilja överraska mamma med detta kit. Min mamma har alltid ställt upp för mig i alla lägen och hon offrar verkligen allt för att jag ska må bra. Hon har genomgått mycket och jag tycker att det är på tiden att hon får lyxa till det lite. Bara känslan av att få se henne le gör mig så glad, och hoppas verkligen på att jag vinner detta :)

Nathalie Mattsson

1. Produkten är utvecklad i sverige
2. Jag skulle vilja vinna då detta känns som något som skulle passa mig och min hy perfekt. Har en extremt känslig hy och har ännu inte hittat något märke som passat mig. Och vem vill lägga ut en halv förmögenhet på att köpa en kollektion med hudtillbehör m.m om man inte är säker på att de funkar? För jag tror att de bästa är att hålla sig till samma märke inom allt.

Nu skulle jag ju få chansen att testa ett naturligt och vad jag uppfattar det som ett bra märke ordentligt. Förhoppningsvis skulle det göra lite under för mig och min problemhy. En liten uppmuntran här i höst och vintermörkret. :)

Monika Gagula

1. De är utvecklade i Sverige!
2. Jag har haft otroligt mycket problem med min torra hy och eksem sedan barnsben och det har resulterat i himla många vårdcentral besök och otroligt mycket pengar nedlagda på olika slags produkter. Än tycker jag inte att jag har lyckats hitta min ''mirakelprodukt'' för min hy och som 17åring har jag inte särskilt stor budget att kunna lägga ut pengar på BRA hudvårdsprodukter. Därför skulle det vara riktigt grymt att vara en utav vinnarna och få testa på dessa hudvårdsprodukter!! Kanske är detta mitt mirakel för min känsliga hy?:)

Cissi

I Sverige!

Jag har hittills inte hittat några produkter jag gillar så just nu tvättar jag mig bara med tvål och vatten och använder pojkvännens aniktskräm... behöver jag säga att jag behöver testa nya produkter? ;)

Cornelia

Produkterna är utvecklade i Sverige.
Jag lider av atopiska eksem vilket gör så att min hud kliar konstant, är torr, spricker upp och jag får stora utslag. Jag har lidit av denna sjukdom sedan jag föddes, och kommer att göra det för resten av livet.
Jag har evigt letat efter någon slags produkt som hjälpt mig mot min torra hud. Använder billigare produkter som inte alls fungerar så bra som de säger att de ska göra. Då jag smörjer in mig flera gånger, men huden känns bara kladdig, men fortfarande torr.
Jag har inte mycket pengar, så dyrare produkter är inte ett alternativ.
Att få pröva dessa produkter skulle vara en fröjd, och kanske då delvis kunna lindra dessa problem. Särskilt nu då vinterhalvåret kommit och lägger sina spår på huden.

Spacegirl

Svar: I Sverige

Har jag turen att vinna vill jag ha produkterna själv, jag är en torris och på vintern behöver min hud extra mycket omsorg och BRA produkter, så jag hoppas på turen.

Karolina K

Hej! :) Jag skulle vilja vara med och delta i tävlingen!
1. YR's serie är utvecklad i Sverige.
2. Jag ska snart fylla 15 år och har på senaste tiden fått fetare hy och fler finnar, vilket inte är så ovanligt för min ålder. Dock är detta något som jag besväras av mer och mer och är därför på ständig jakt efter bra hudvårdsprodukter. Vad jag har hört så är YR's produkter väldigt bra för känslig hud,
något som jag har, och därför skulle produkterna passa mig väldigt bra. Därför skulle jag vilja vinna dessa produkter. :)

Emma

1. De är utvecklade i Sverige
2. Jag är värd att vinna för det första måste jag sköta om min hud för jag har extrem torr hud. Och för det andra lyckades jag gå ner 10 kg från att jag bytte skola och tills att jag gick där i ca. ett halvår. För det sista och tredje har jag alltid viljat ha saker från detta märke men mina föräldrar tycker det är för dyrt + om jag vann skulle jag, mamma och mina tre syskon dela på det tillsammans

vera

Hej! Jag heter Vera och är en tjej på 14 vårar. Här kommer svaren på dina frågor:
1. produkterna är utvecklade i Sverige
2. Min absolut bästa kompis ska flytta till Nya Zeeland på jullovet och jag skulle vilja ge henne en fin present, men jag har inte råd och jag vill inte be mina föräldrar om pengar för då känns det inte som att presenten kommer från mig. Jag älskar att ge fina presenter till folk, när man var yngre blev man glad att få presenter, nu för tiden blir jag glad av att ge presenter :). Jag och Alice har en blogg tillsammans, checka gärna in: veraoalice.blogg.se.
Kram

Vera Asarnoj

Hej! Jag heter Vera och är en tjej på 14 vårar. Här kommer svaren på dina frågor:
1. produkterna är utvecklade i Sverige
2. Min absolut bästa kompis ska flytta till Nya Zeeland på jullovet och jag skulle vilja ge henne en fin present, men jag har inte råd och jag vill inte be mina föräldrar om pengar för då känns det inte som att presenten kommer från mig. Jag älskar att ge fina presenter till folk, när man var yngre blev man glad att få presenter, nu för tiden blir jag glad av att ge presenter :). Jag och Alice har en blogg tillsammans, checka gärna in: veraoalice.blogg.se.
Kram

vera

Hej! Jag heter Vera och är en tjej på 14 vårar. Här kommer svaren på dina frågor:
1. produkterna är utvecklade i Sverige
2. Min absolut bästa kompis ska flytta till Nya Zeeland på jullovet och jag skulle vilja ge henne en fin present, men jag har inte råd och jag vill inte be mina föräldrar om pengar för då känns det inte som att presenten kommer från mig. Jag älskar att ge fina presenter till folk, när man var yngre blev man glad att få presenter, nu för tiden blir jag glad av att ge presenter :). Jag och Alice har en blogg tillsammans, checka gärna in: veraoalice.blogg.se.
Kram

vera

Hej! Jag heter Vera och är en tjej på 14 vårar. Här kommer svaren på dina frågor:
1. produkterna är utvecklade i Sverige
2. Min absolut bästa kompis ska flytta till Nya Zeeland på jullovet och jag skulle vilja ge henne en fin present, men jag har inte råd och jag vill inte be mina föräldrar om pengar för då känns det inte som att presenten kommer från mig. Jag älskar att ge fina presenter till folk, när man var yngre blev man glad att få presenter, nu för tiden blir jag glad av att ge presenter :). Jag och Alice har en blogg tillsammans, checka gärna in: veraoalice.blogg.se.
Kram

Amanda F

1) I Sverige.

2) Eftersom jag är i jakt på ett nytt märke på hudvårdsprodukter, och detta vore roligt att prova på.

Anna Lundkvist

1. Sverige

2. Detta vill jag ge till mig själv. Unnar mig aldrig något eget utan tänker alltid på alla andra i första hand (vilket jag ju egentligen är stolt över). Detta hade varit helt fantastiskt att få ge mig och min hud så jag kan lysa i vintermörkret.

Anna Lundkvist

1. Sverige

2. Detta vill jag ge till mig själv. Unnar mig aldrig något eget utan tänker alltid på alla andra i första hand (vilket jag ju egentligen är stolt över). Detta hade varit helt fantastiskt att få ge mig och min hud så jag kan lysa i vintermörkret.

Amanda

1.Värdet av den här fantastiska serien är 1329 kr!
2. Min kära mamma har länge varit både nedstämd och arg på grund av sina hudproblem, så detta kit hade varit en alldeles perfekt gåva till henne! Hon skulle aldrig lägga så mycket pengar på sig själv och hon förtjänar verkligen det bästa! Tack för en bra tävling!

Emma L

1. I Sverige!
2. Jag skulle väldigt gärna vilja vinna de här produkterna eftersom de verkar vara riktigt bra, och skulle på riktgt kunna hjälpa mig/min hy. Känner man sig fin får man bättre självförtroende, något jag behöver, och ren och fin hy förknippar jag verkligen med skönhet! Naturlig skönhet är det bästa, när man inte har täckt sin hy med massa foundation och sånt.. Jag har känslig hud, ganska besvärlig hud, som inte riktgt passar ihop med smink. Därför borde jag istället lägga tid på min hy, och inte vad jag lägger på den. Det kan jag göra med de här produkterna!
+ vad snyggt att ställa de här rosa produkterna i badrumshyllan!

Amanda Jönsson

1. I Sverige!

2. Jag skulle verkligen vilja vinna denna tävling för jag har så svårt att hitta rätt produkter för min hud, jag letar överallt och testar en massa men ingenting verkar funka. Jag skulle verkligen tycka det var kul att få prova dessa också så kan jag äntligen får hitta dem jag behöver!

Lovisa

Produkterna är utvecklade i Sverige.
Jag skulle vinna det här paketet både till mig själv och till min kära mor som alltid ställer upp, speciellt att hon orkar med att köra mellan alla mina träningar, sitta både ute på kalla fotbollsplaner och i unkna hallar när jag har match och att hon förstår hur mycket det verkligen betyder för mig. Världen bästa mamma! <3

sonja

1. I sverige!
2. anledningen till att jag vill vara med och tävla är för att produkterna är ekologisaka och fria från alkoholer och parabener och jag behöver verkligen bra ansiktsprodukter. Inte för att jag har jättemycket problem med hyn nu men för att jag vill ha bra hy i äldre ålder. Vill inte bli en skrynklig som ett russin vid 40 för att jag inte skött om min hy nu. kram!

Ida

. Yvonne Ryding Sweden hudvård är utvecklad tillsammans med svenska tillverkare i Sverige

2. Anledningen varför just lilla jag skulle vilja vinna är för att jag har en sådan extremt dåligt hy. Allt från torr till akne och ja, you name it. Just nu tvättar jag med tvål och vatten som bara torkar ut ännu mer så visst skulle det sitta fint med bra produkter som jag dessutom inte behöver spara till. Håller tummarna!

Cecilia

1. Produkterna är utvecklade i Sverige!
2. Med så många produkter skulle det kunna bli flera julklappar till nära och kära i jul, som student har jag tyvärr inte råd att köpa så många fina produkter och det skulle vara kul att även själv testa något nytt!

Olivia

Produkterna utvecklas i Sverige. Bra !

Jag skulle vilja vinna produkterna till mig själv. I december tar min mammaledighet slut och det börjar ju bli dags att förbereda sig för att börja jobba igen. Men min hy skulle behöva en uppfräschning, som kanske kan få mig att komma ur de bekäma mammakläderna och fokusera på hur jag ser ut. Jag vill ju inte skrämma iväg kunderna när jag står i kassan. Och jag vill ju att mina gamla stamkunder ska välkomnas av mitt fräscha lyckliga två-barnsmamma-jag!

Amira

Hej,
Produkterna är utvecklade i Sverige,.
Här kommer min motivering som jag ska försöka hålla kort:

jag kommer från en familj (bara mamma och syskon) som inte tillhör den skaran som har pengar. Min mamma är sjukskriven sedan 9 månader tillbaka, vilket mamma har förklarat är anledningen till att vi måste leva på ett “snålt sätt”. Det betyder tex att vi inte kommer kunna fira jul i år då alla presenter och all mat hade kostat för mycket. Men också att mamma är trött och orkar inte. Det betyder också att jag och mina syskon måste klara oss på de garderober vi har och inte kan köpa nytt. Det har jag accepterat, även om det är ledsamt för jag älskar kläder och mode. Därför skulle sådana “onödiga köp” aldrig komma på tal i min familj. Jag tycker så synd om mamma som kämpar med hyror och allt att jag vågar inte be om något och när jag väl ber om någott (som jag verkligen behöver), så känner jag skuld. Jag hade blivit super super lycklig om jag fick vinna denna hudvårdsserien, då jag verkligen är i behov av ett bra hudvårdskit nu på vintern då min hud torkar ut jätte mycket. Förlåt för att detta blev så långt, hoppas att du orkade läsa kram, Amira

Ida

Hej!
1. Sverige
2. Jag har alltid haft problem med känslig hy och har länge letat efter en skonsam och prisvärd produkt som också använder sig av ett naturligt innehåll så långt det går, jag är därför väldigt nyfiken på att testa YR:s produkter.
Med vänlig hälsning, Ida

Camilla L

1) I Sverige
2) Jag vill vinna paketet för att kunna ge det i julklapp till min dotter.

liselotte

Jag är gärna med och tävlar
1, svaret är Sverige
2, vill gärna kunna ge detta härliga paket till min dotter som sliter dagarna i ända, ensamstående till en liten son, heltidsarbetande med långa resvägar till och från jobbet. Inte klagar hon för det, men hon är verkligen värd detta paket.
Mvh Liselotte

Bea

1. Produkterna är utvecklade i Sverige
2. Jag skulle vilja vinna detta för att kunna dela ett härligt gäng lyxiga produkter i fantastiska förpackningar tillsammans med min älskade mamma. För att pigga upp oss själva, och våra badrum, men något fint efter en späckad höst med roligt och spännande arbete/utbildning. En perfekt pre-Christmas/adventspresent att njuta av under vinters absolut mysigaste och mest kärleksfyllda månad!

Tack för en bra blogg, klickar gladeligen in dagligen!

Sandra

Produkterna är utvecklade i Sverige tillsammans med svenska laboratorier och svenska tillverkare.

Jag skulle vilja vinna detta då jag åkt på enormt dålig hy. Det har inte bara drabbat ansiktet utan även ryggen. Både ansikte och rygg gör så ont att jag gråter, jag har svårt att sova på rygg då det gör för ont och det är jobbigt att vistas ute dels pga att jag ser hemsk ut men också för att jag inte kan klä mig efter det kalla vädret då det gör alldeles för ont på ryggen att bära en varmare/tyngre jacka.
Jag har inte råd att köpa några produkter själv och har heller inte råd att gå till läkaren med detta.
Att vinna dessa produkter vore underbart och skulle förhoppningsvis hjälpa mig med problemet.

Maria Carlweitz

1. I Sverige.

2. Jag skulle vilja ge min tappra och modiga mamma detta fantastiska kit! Efter två stora ryggoperationer kämpar hon nu hårt med rehabiliteringen och trots smärta fortsätter hon träna och försöker vara positiv. Dessutom bryr hon sig fortfarande mer om andra än sig själv, därför tycker jag att hon verkligen är värd att skämma bort sig själv som omväxling med detta lyxiga hudvårdspaket!

Isabelle T

Produkterna är utvecklade i Sverige.


Som höggravid med 30 dagar kvar till BF känner jag mig allt annat än glammig och fräsch. I dagarna har vi även flyttat vilket inneburit att jag prioriterat allt annat än mig själv och min kropp det senaste på grund av den inre stress jag känt (och känner) över att vi måste komma i ordning - och det snart! Kroppen börjar även den att säga ifrån med foglossning och förvärkar. Att vinna kitet från Yvonne Ryding skulle göra mig så glad, och det skulle bli en påminnelse om att faktiskt ta det lugnt emellanåt och ta hand om mig själv och min kropp inför det stora äventyr som väntar.

Heléna

Dom är utvecklade i Sverige

Jag skulle gärna vinna för det känns som att jag behöver något lyxigt i vardan såhär i slutet av min graviditet, är otroligt dålig på att unna mig själv nånting.

Linda

1. I Sverige

2. Ligger just nu och nattammar och nattsurfar (för-andra-men-inte-sista-gången-i-natt).
Detta tar på kropp och knopp. Knoppen är nog en förlorad kamp för tillfället (hittade provivan i vitrinskåpet igår), men kroppen skulle behöva lite väl värd kärlek och omvårdnad.
Med andra ord är detta en trött, men lycklig nybliven mammas önskan om lite ytligt välmående.

Elina

1. I sverige. :))

2. För att jag använder bara tvål och vatten, när jag tvättar ansiktet. Plus min hy är så torr och sliten nu när det är kallt.. Blir nästan lite skrynklig. Och jag skulle gärna vilja vinna det här för jag har heller inte råd med några produkter alls.. Om jag skulle köpt allt själv, så hade jag nog aldrig använt dom. Men det känns mer värt när man får saker, tycker jag, för då använder man allt! Så jag håller tummarna! :))

Sofie Fredricsson

1. De är utvecklade i Sverige.
2. Jag har haft mycket problem med min hy, jag är 16 år och har haft mycket akne. Som tur är har jag nu använt en serie mot detta och det har verkligen hjälpt. Dock finns en negativ sida med serien: jag är en stor beautynörd och älskar att prova nya produkter, men medan jag använder denna serie får jag inte använda något annat i ansiktet. Det är jättetråkigt, men nu har jag bestämt att ta en paus från serien och unna mig att prova nya produkter, och jag tror att Rydings serie skulle vara något för mig, det skulle vara riktigt kul att testa!

Maja

produkterna är utvecklade här i Sverige! jag vill vinna för att jag är en fattig student som inte har råd att unna mig lyxiga hudvårdsprodukter och därför inte sköter om min hy som jag borde, vilket märks eftersom jag fått mer och mer finnar och rodnad i ansiktet. detta hudvårdspaket skulle därför vara perfekt!

Linda

Svaret är Sverige :)
min motivering: jag jobbar mycket och känner ofta att min vardagslyx försvinner när jag jobbar och jag tar hand om andra hela tiden och glömmer min egna hy, det skulle vara roligt med denna vinst så jag och min hy får tillbaka lite skönhet :)

Elin

1. I Sweden!

2. Min mamma ställer alltid upp för mig, så det är dags att ge tillbaka!

Sofia

1. Produkterna är utvecklade i Sverige.
2. Jag är 18-årig tjej som är sjukskriven pga av panikångest, kan alltså knappt gå utanför ytterdörren för tillfället. Ett sånt här kit skulle vara perfekt eftersom att jag har dålig hy plus att det skulle lysa upp dagen för mig och kanske få mig att må lite bättre och slippa tänka på panikångesten för en stund eftersom man alltid blir glad av att få hem nya produkter! :)

Queenie- Mamma till Isabella Reina

Svar: i Sverige :)

Sen jag blev mamma har jag slutat köpa grejer till mig själv. Och när man inte har mycket pengar så känner jag att jag hellre vill spendera varenda öre till min prinsessa istället. Det skulle va häftigt att vinna dessa underbara produkterna och få känna mig fräsch och fin igen som jag gjorde en gång i tiden. :)

Malin

1. Svaret är i Sverige.

2. Jag letar efter bra hudvårdsprodukter
som passar till torr och känslig hy,
har inte hittat några som hjälper
och detta hudvårdsmärke verkar väldigt bra.
Hade varit så kul och få prova dessa,
det hade verkligen varit härlig vardagslyx
och om de kan förbättra och återfukta
hyn på bästa sätt skulle jag bli överlycklig. :)
Hoppas på tur.

amanda

Sverige!!

För att jag har precis världens bästa mamma som alltid stöttar mig och finns vid min sida, därför skulle dessa hudvårdsprodukter vara perfekt att ge för att visa hur mycket hon betyder för mig, för att det är hon värd!! Dessutom är hon en stor djur och naturvän och använder endast produkter som är naturliga och vad passar då bättre än denna YR-serie?

Mikaela

1. Produkterna är utvecklade och tillverkade här i Sverige!

2. Jag är en tjej mitt i tonåren. Och vi alla vet att "mitt i tonåren" betyder finnar, pormaskar, fet hy, osv, osv! Ett kit i samma klass som detta är nästan som en dröm, haha! Jag tror att de allra flesta faktiskt bryr sig om sin hy rätt mycket. Ren hy får en människa att se fräschare ut, man får grymt mycket bättre självförtroende när man känner sig vacker och man blir helt klart gladare också! Att se sig själv i spegeln varje morgon och sedan stå och försöka täcka över de flesta små rackarna med smink är nog vad vi flesta gör. Krämer och ansiktstvätt på kvällen, och ansiktsmasker lite då och då... Men ibland känner man ju verkligen att oj, jag skulle verkligen vilja testa något effektivare, något som hjälper ÄNNU mer! Själv har jag testat rätt många olika produkter, och jag har även kikat lite på dessa någon gång då de fått bra omdömen. Jag tycker absolut inte att de produkterna jag redan använder mig av är dåliga eller inte funkar, men det skulle vara roligt att testa något helt nytt någon gång, och när jag såg detta inlägget tänkte jag - perfekt! Förresten så blir min hud väldigt känslig när det är så pass kallt ute som nu i slutet av november! Så som sagt - perfekt!

3. Superfin blogg förresten! ;)

sa

Det är utvecklat i Sverige. :)

Jag skulle vilja vinna detta till min mor så hon kan få en riktigt fin julklapp. Hon är extremt bra på att skämma bort alla andra men sällan sig själv så jag vet att hon skulle bli överlycklig av att få ett fint kit med hudvårdsprodukter! :)

Mikaela

1. De är utvecklade i Sverige!

2. Jag har väldigt känslig och aknebenägen hy, har brottats med det här sen sena tonåren och det påverkar min vardag väldigt mycket. Jag har provat det mesta i hudvårdsdjungeln, men många produkter är för starka vilket bara irriterar min stackars hy. Jag skulle därför bli jätteglad om jag fick prova Yvonne Rydings hudvårdsserie, den verkar väldigt naturlig och skonsam!

Emma Kraft

1. Produkterna är utvecklade i Sverige.

2. Anledningen till att just jag skulle vilja vinna är för att jag just nu har ett jobb som innebär att gå ut och gå varje dag, och nu så börjar det bli mycket kallare ute och detta märks direkt på min hy, det vill säga att jag blir en riktigt torris! Så jag tror absolut att detta skulle hjälpa min hy och skulle dessutom vara en trevlig och lite "lyxigare" julklapp att kunna unna sig med.

Mathilda

Serien är utvecklad i Sverige.
Jag skulle vilja vinna för att jag varenda jäkla vinter ända sen jag var liten blivit riktigt torr. Det har redan börjat och mina händer har redan spruckit upp ordentligt och börjar blöda så fort jag går ut utan vantar. Mitt ansikte, armar och ben är också förskräckligt torra och det är inte bara äckligt utan också jobbigt, och det gör ont. Skulle betyda jättemycket om jag vann detta för då skulle jag ÄNTLIGEN bli av med detta sjukt jobbiga problemet!

Asmirelda

1. De är utvecklade i Sverige.

2. Jag är en högskolestudent och är inne på mitt andra år, från kursstart så har det varit tufft, det har bidragit med sömnlösa nätter, man går runt hemma i mjukiskläder och tentapluggar, mjukiskläder och sminkfri 5/7 dagar alltså. (livslusten är inte hög).. Ekonomin ska vi inte ens tala om. Högskolelivet är allt annat än glamoröst.. Då ekonomin är rätt tight så är tyvärr inte spendering på ansiktsvård prio 1, så jag ser denna tävling som en stor chans att äntligen få skämma bort huden lite. Det förtjänar huden efter 20 år med vanlig tvål haha.

T

Produkterna är utvecklade i Sverige.

Jag studerar mitt sista gymnasieår och bor ensam i min fina men trånga etta. Hudvårdsprodukter hamnar tyvärr väldigt långt ned på prioriteringslistan och jag skulle verkligen behöva pigga upp min hy i stressiga och grå tider som dessa. Min ekonomi tillåter inte detta så jag får helt enkelt försöka ta andra vägar till att ta hand om min känsliga hy. Det vore fint att få använda sig av någonting annat än den obligatoriska olivoljan jag nu använder som ansiktskräm..

Tack för en bra blogg och tävling, håller båda mina tummar nu!

Sofie Altuntas

1. Svar: Produkterna är utvecklade i Sverige.

2. Motivering:
När studentlönen inte räcker till för hudvàrdsshopping,
ja, dà kan man tävla och ha en förhoppning,
med produkter fràn YR som avenymamman tävlar ut,
skulle hudtorrheten äntligen fà sig ett slut,
för visst skulle det göra gott en kall vinterdag,
att fà vàrda huden med kvalitetsprodukter ett tag,
det är tack vare avenymammans givmildhet,
som jag nu kan fräscha upp min skönhet
detta skulle bli en mycket uppskattad present,
till en fattig men lycklig högskolestudent


MVH Sofie
HOPPAS

Fashion Blogazine

1. Sverige
2. Jag vill vinna detta för att jag vill ta hand om min hud med men studerandes inkomst på 1050:- i månaden så går det tyvärr inte att prioritera hudvårdsprodukter i första hand. Dessutom är min hud så torr och grå denna årstid så detta pris skulle vara perfekt för mig.

Andrea Leijon

1. Sverige
2. Eftersom jag är en tjej på 16 år så har jag inte ens en ekonomi att nämna. Just nu använder jag tvål och vatten för att få bort smink , vilket inte är bra och inte är så skönt måste jag säga. Men det är ekonomiskt.
Att vinna något såhär skulle vara helt otroligt och underbart.

Olivia

1. Sverige
2. Jag vill vinna för att jag har känslig hy och jag hittar aldrig den perfekta produkten. Har provat massa olika men det blir inget bra resultat. Skulle vara jättespännande att vinna detta :) + att det skulle vara ett lyft nu med dessa rosa produkter i mitt badrumsskåp. Skulle lysa upp i höstmörkret :)

Josefine

1- i Sverige

2- I början av december flyttar jag till Sälen och jobbar i 5 månader ( utomhus) , där kommer det vara riktigt kallt de flesta dagarna och min hy kommer ta stryk. Den kommer bli torr och känslig så därför skulle detta vara väldigt roligt. Har inte hittat någon bra än så hoppas hoppas hopppas.

:)

Cassie

1. I Sverige.
2. Att ha dålig och oren hy, är usch och fy. Detta omtalade kit, tycks vara en riktig hit. Fri från parabener och alkohol, tusen gånger bättre än gammal tvål. Med ingredienser från skog och mark, skall den göra hyn min stark. Jag vinner jättegärna, man om hyn måste värna. Vill ju vara fräsch och fin, skulle därför vinna med ett stort flin.

Ha en fin dag!

Vilma

1.sverige :)

2. Jag har inte ekonomin för såhär bra produkter :( att vinna detta till mig själv eller till min mamma skulle vara helt underbart och jag skulle bli så glad att se min mamma glad och dessa saker gör ju faktist dagarna lite enklare och jag älskar hudvård :) kram

Julianna Fredriksson

1. I Sverige

2.Jag en medelålders kvinna är, min hy den känns grå och trist, ojämnheter lite här och där.
Hoppas nu få vinna detta underbara kitt från Yvonne Rydings. Då skulle min hy få tillbaka sin lyster och jag blir mitt glada jag igen.

Malin

1. Produkterna är utvecklade i Sverige.

2.Jag vill verkligen vinna denna tävling för att jag har väldigt länge önskat mig dom här produkterna. Jag har under senare tid fått mer problem med finnar och efter att ha hört mycket bra om dessa produkter vill jag nu testa dom för att se hur det resulterar på min hy. Skönhet är dessutom en utav mina stora passioner och jag älskar verkligen allt som berör hudvård och makeup. Men i och med att jag är student har jag inte alltid råd till att köpa dessa produkter osv. Därför hoppas jag verkligen på att jag vinner för det skulle betyda så mycket för mig.

Malin

1. Produkterna är utvecklade i Sverige.

2.Jag vill verkligen vinna denna tävling för att jag har väldigt länge önskat mig dom här produkterna. Jag har under senare tid fått mer problem med finnar och efter att ha hört mycket bra om dessa produkter vill jag nu testa dom för att se hur det resulterar på min hy. Skönhet är dessutom en utav mina stora passioner och jag älskar verkligen allt som berör hudvård och makeup. Men i och med att jag är student har jag inte alltid råd till att köpa dessa produkter osv. Därför hoppas jag verkligen på att jag vinner för det skulle betyda så mycket för mig.

Anonym

1. Produkterna är utvecklade i Sverige.

2.Jag vill verkligen vinna denna tävling för att jag har väldigt länge önskat mig dom här produkterna. Jag har under senare tid fått mer problem med finnar och efter att ha hört mycket bra om dessa produkter vill jag nu testa dom för att se hur det resulterar på min hy. Skönhet är dessutom en utav mina stora passioner och jag älskar verkligen allt som berör hudvård och makeup. Men i och med att jag är student har jag inte alltid råd till att köpa dessa produkter osv. Därför hoppas jag verkligen på att jag vinner för det skulle betyda så mycket för mig.

Emma

1. Jag är en 17-årig torris som har lagt alla pengar på gymmet och inte har råd att köpa bra produkter själv. Älskar färgen på burkarna, de är exemplariska när man vill känna sig tjejig och bortskämd nu i vinter. Skulle bli Karlstads lyckligaste tjej om jag fick dom
2. Produkterna är utvecklade i Sverige.

Elena

1: Sverige

2: Jag har tidigare testat två av Yvonne Rydings produkter och varit nöjd med resultatet. Skulle vara superkul att få testa fler av hennes produkter och se om jag blir lika nöjd med dem! Detta skulle bli en jättebra julklapp till mig då vi åker till Thailand över jul och nyår och därför inte firar "jul" med julklappar och allt!

Sara

Svar: I Sverige :)

Motivering: Jag har precis börjat studera till lärare vilket är min dröm! Att leva på CSN är dock inte sådär jätteroligt och det blir sällan att man skämmer bort sig med gott samvete eftersom man lever på "lånade pengar"... Att vinna dessa produkter skulle ju därför vara helt suveränt både för kropp och själ! :)

My

1. Sverige
2. Jag skulle så gärna vilja vinna deras produkter för det skulle verkligen sätta glans på min småbarnsmamma vardag. Det skulle definitivt hjälpa mig att känna mig fräsch och pigg!

Matilda Lundberg

1. i sverige!
2.Jag vill vinna det här eftersom att jag har hört såå mycket bra om YR produkterna och har alltid velat testa dem men aldrig haft råd. Jag har fått sämre hud på senaste tiden och känner att 50 kr produkter kanske inte hjälper speciellt mycket. Plus så tycker jag att jag förtjänar något litet extra efter en jobbig höst, med mycket stress. hoppas på det bästa nu!
kram

A L I C E L A R S D O T T E R ♥

1: Jag har ganska känslig hy så dessa lyxprodukter skulle passa perfekt till mig som även inte har så mycket pengar då jag går i skolan!

2: Sverige!

S A N D R A

1. Produkterna är alla utvecklade i Sverige! :D
2. Jag skulle hur gärna som helst vinna dessa produkter då jag en längre tid varit otroligt deppig över mig själv, mina kompisar och min träning.. Allt som gör livet värt för mig. Det känns riktigt pissigt just nu och jag mår bara blä. Jag skulle behöva lite självkänsla tror jag. För att komma tillbaka i spåren igen! Skulle bli som en kick också för att jag vunnit på en så stor och bra blogg, inte bara för att ja skulle få ett självförtroende som inte allt som händer kan påverka. Tack för att du läste om du orkade igenom hela<3

Elsa

Sedan länge har jag haft problem med min hy, har alltid haft väldigt torr hud och under nått års tid nu har det blivit värre och jag har Testat det mesta men inget värkar funka! Jag är bara 15 och skulle så gärna vilja hitta en prudukt som min hud börjar känna sig levande av igen ! Och slippa stå dom där 15 minuterna varje morgon bara för att täcka det värsta i ansiktet!

Elsa

Sedan länge har jag haft problem med min hy, har alltid haft väldigt torr hud och under nått års tid nu har det blivit värre och jag har Testat det mesta men inget värkar funka! Jag är bara 15 och skulle så gärna vilja hitta en prudukt som min hud börjar känna sig levande av igen ! Och slippa stå dom där 15 minuterna varje morgon bara för att täcka det värsta i ansiktet!

Alicia

Hej! Tävling wihoo!

1. Produkterna är utvecklade i Sverige!

2 Jag skulle vilja vinna för att min hy är rätt så dålig och det känns som att dom här produkterna är riktigt bra. Min mamma och jag skulle hemskt gärna vilja ha men vi har liksom inte dom pengarna att lägga på skönhets produkter. Skulle jag vinna det här skulle det vara en perfekt julklapp till både mig och mamma! :)

A.

1. Produkterna är utvecklade i Sverige.

2. Jag och sambon väntar vårt första barn - vilket är helt fantastiskt, såklart. Men jag måste säga att jag känt mig piggare och fräschare än vad jag gör såhär i början av graviditeten. Så att få möjligheten att vinna riktigt bra produkter skulle onekligen vara underbart för min graviditetsglåmiga hy (den där lystern alla pratar om, när kommer den???). Och att det är bra ingredienser som gör att jag inte behöver oroa mig för vad bebisen får i sig genom min hud, ja - det gör ju det hela än bättre :)

Mia

Produkterna är utvecklade i Sverige.
Jag skulle gärna vinna dessa produkter. Som den fattiga student jag är så skulle det vara perfekt att vinna detta så här mitt i julklappsshoppingen. Detta skulle vara en bra julklapp till mig själv eller till en vän.

Helena

1. I Sverige.
2. Gravid i månad 6 och känner mig allmänt dassig så detta hade varit guld värt. Smörjer på mig allt jag kommer över just nu!
Mvh Helena

Frida

Från skog och mark.
Jisses! Är detta sant?! Vet du hur svårt det är att hitta en sån här serie som just är från skog och mark? Denna tävlingen är gjord för mig. Detta är något jag verkligen behöver. Jag har aldrig, aldrig hittat en sådan naturlig serie som denna. Min hud är känslig mot många produkter också, så detta är två flugor i en smäll. Jag tror jag just funnit mitt livs mirakel! Produkterna är utvecklade i Sverige.

Towe

Sverige.
Jag behöver något som kan rädda min hud nu när vintern gör sitt intåg. Min hy fnasar sönder, blir röd och fjällar av detta torra klimat. Är detta min räddning?

Liza

Jag skulle så himla gärna vilja vinna! Har letat i flera år efter bra produkter till min hy! Denna hösten har varit (och är fortfarande) väldigt tung för mig och min fina familj (sambo, son och två bonussöner), så jag och min sambo försöker verkligen att ta vara på varje lite energikick. En vinst skulle vara just en energikick för mig :)
Produkterna görs i Sverige.
Kram Liza

Josefin salinder

1.produkten utvecklas och tillverkas i Sverige!
2.Jag skulle gärna vinna det fina kittet därför att jag nästa vecka börjar jobba efter 1,5 års mammaledighet och skulle behöva en energiboost inför detta. Skönhetsprodukter har fått stryka på foten ett tag, både för att annat ska prioriteras med även för att jag velat hitta bra naturliga produkter. Det skulle vara super härligt att få testa dessa produkter! Josefin i Göteborg

Sandra Petersson

De är utvecklade i Sverige

Hurra! Ropar hyn som just nu inte är nån "hit"
-vegetabiliska oljor och parabenfritt is the shit!
Att sen inga djur behöver plågas är pricken över i.
Tillsammans ger alla produkter min hud en perfekt harmoni.

Anna V

Sverige.
Vill vinna åt min syster som varit föräldraledig i tre års tid nu (två underbara små killar) och som efter nyår ska börja läsa på universitet. Hennes man har läst i fem års tid och har ett halvår kvar så de har inte kunnat unna sig något "extra" på flera år. Henne önskar jag detta lyxiga paket.

Sanna

1 sverige

2 jag skulle verkligen behöva muntras upp då jag haft och fortfarande har mörka år och ett evigt kämpande mot sjukvården och för att få må bra och dessutom kanske kunna få skaffa barn. Jag har kämpat och kämpat och gör det fortfarande , att få en sekund av lycka att vinna något skulle vara en skön pause i mörkret

Alice

1. I Sverige

2. Min lillasyster har sedan något år tillbaka kommit upp i puberteten. Hon motionerar och äter bra men ändå har hon problem med sin hy. Vår mamma har spenderat mycket pengar på olika hudvårdsprodukter till henne för att få bot på problemen men allt de gör är att torka ut hennes ansikte vilket gör det ännu värre! Jag tycker så synd om henne då jag själv knappt hade några problem med min hy i hennes ålder och jag tycker verkligen att hon förtjänar bättre. Om jag skulle vinna det här kittet och kunna ge det till henne i julklapp skulle göra både henne, mig och mammas plånbok så himla glada!

Jenny

Serien utvecklas i Sverige.

Jag skulle bli glad över en chans att få skämma bort mig själv lite. Både jag och min sambo är långtidssjukskrivna och med två låga inkomster blir det inte mycket pengar över till annat än det absolut nödvändiga. Det finns helt enkelt inte utrymme för lyxprodukter som dessa. Det skulle vara så skönt att få unna mig något utan att behöva ha dåligt samvete, utan att behöva tänka på vad vi tvingats avstå.

Mia

I Sverige.
Bra hudvård gör min hud glad! När jag läser om denna hudvårdsserie blir jag jättenyfiken då ingredienser låter fantastiska och effektiva, vill gärna införliva dessa produkter i min dagliga rutin, min hud skulle tacka mig och det skulle verkligen sätta guldkant på min vardag!

Alice

Svar: De är utvecklade i Sverige

Jag skulle vilja vinna denna serien för det är precis vad jag behöver. Jag är en 15 årig flicka med typisk "tonårshy", vissa perioder bra och "fläckfri" hy men andra då den nästan är kaos. Min hy är däremot ganska känslig och jag behöver en effektiv och skonsam rengöringsprodukt. Som 15 åring har jag inte den bästa ekonomin och jag pluggar för fullt för att få betygen jag vill för att kunna börja på det gymnasiet jag vill. Det är väldigt mycket stress vilket påverkar min, liksom många andras hy väldigt mycket. Själv skulle jag aldrig kunna betala för en hel serie från Yvonne Ryding men jag kan ju alltid hoppas på att jag vinner den. Kram!

Emma Angelica

1. Produkterna är utvecklade i Sverige

2. Jag skulle vilja vinna detta kit för att sedan ge det till min bästa vän som alltid ställer upp. För många år sedan led jag av anorexi och hon var ett stort stöd när jag mådde som sämst. Dessvärre bor vi inte längre i samma land och träffas allt mer sällan men när vi ses så känns det som om tiden stått stilla :) Därför är hon värd detta och vill tacka henne lite extra då jag vet att hon är överförtjust i Yvonne Rydings produkter!

Sofia

1. i sverige.
2. Jag har precis mentalt lyckats återhämta mig efter att för 8 veckor sedan genomgått en 25 timmar lång förlossning som slutade med kejsarsnitt och diverse komplikationer. Mitt inre är återigen på väg tillbaka och jag börjar sakta kunna njuta av att vara mammaledig, dock är mitt yttre långt ifrån återställt och speglar inte alls hur jag mår. Om jag vann skulle det vara en hjälp på vägen till att må ännu bättre, då hur jag ser ut på utsidan även påverkar hur jag mår. Man vill ju gärna vara på topp och kunna njuta fullt ut av att ha blivit mamma till världens underbaraste lilla tjej!

Elina

Rätt svar är: Sverige!

Då jag har börjat plugga går alla pengarna nu åt till skolmaterial och kurslitteratur och eftersom vintern kom i helgen, och mitt ansikte pga vädret torkade ut helt, vore det helt fantastiskt med nya bra produkter!

Elina

Rätt svar är: Sverige!

Då jag har börjat plugga går alla pengarna nu åt till skolmaterial och kurslitteratur och eftersom vintern kom i helgen, och mitt ansikte pga vädret torkade ut helt, vore det helt fantastiskt med nya bra produkter!

Josefin

Produkterna är utvecklade i Sverige.
Jag skulle vilja ge den här vinsten till min mamma för jag kan inte komma hem den här julen och det här vore en bra tröstjulklapp till henne

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress