19 januari 2013

DIY: PYSSELLÅDOR

INREDNING

 
Världens enklaste men ändå, löser kaoset i garderoben/hyllorna/under soffan (ja, där har faktiskt våra pysselgrejjor legat ett tag) och ganska fint vare sig ni förvarar dem synligt eller ej. Papplådorna kostar 5kr/stycket på IKEA och bokstäver samt stämpeldyna hittas bland annat på Granit.
 
Ovan är typ det ändå produktiva vi har fått till denna gnäll-Lördag, det var helt enkelt "one of these days" men med två nu sussande barn har jag redan hopp om att morgondagen kommer bli bättre. Nu ska vi njuta av tysnaden och eventuellt gå in och pussa på våra kärlekar- tur för dom att kärleken är evig.
 
kartonger IKEA
Sara S

Sover redan? det var tidigt, då får ni passa på att ha det riktigt mysigt ikväll.

Svar: Ja men det är vi värda efter en dag fylld av gnäll pga en för trött 3-åring =)
Jennifer Benisty

Marie

Ha ha - åh I know the feeling. Vi har en super-obstinat 2,5-åring + en 10 månaders bebis som drar i ALLT...!
Utmattad är bara förnamnet.

Svar: hehe inte bästa kombon men det går över det gör de ju som tur är. Min minsta (1,5år) börjar äntligen kunna låta vissa saker vara så jag börjar se ljuset =)
Jennifer Benisty

LADY THIRTY

Pyssellådor är väldigt bra, fast jag kommer att få barnanpassa pyssellådorna inom en snar framtid då de för tillfället är pyssellådor för mig :)

jennie

Hej Jennifer, jag kommenterar nästan aldrig här men vill gärna tala om att jag tycker hemskt mycket om din blogg. Blandningen mellan mode, shopping, inredning och familjeliv är väl avvägd och jag tycker om hur du får familjelivet och barnen att bli en så naturlig del av det du skriver om så att det liksom blir allt i ett. Jag tycker också om att du skriver både högt och lågt, ena sekunden deklarerar du din villkorslösa kärlek och nästa talar du om att det inte bara är rosa fluff hela tiden utan även tuffare dagar ibland.
Jag klickar mig in här med glädje varje dag, vill bara att du ska veta det! Kram!

Svar: Om du bara visste hur sjuuukt glad jag blir för din kommentar. Jag läste igår när jag efter en lite kämpig eftermiddag glidit ner i soffan och kände direkt att energin fylldes på. Din ord betyder mycket så tack tack tack!
Jennifer Benisty

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress