Mitt 2012 började med många vakna nätter och därmed en trött mamma. Men när det nya året invigdes så tog jag mig lite egentid på stan och fick också till kanske årets bästa lugg. En typisk "frisk" dag gick vi till förskolan, drack latte på Ica och lekte på vardagsrumsgolvet accompanjerat av våriga Tulpaner och väldoftande ljus..
 
 
Februari var ganska mycket "about sömn" eller ska vi säga; ingen sömn alls? Jag stolpar ner våra kvällar och nätter i punkter och när jag läser detta i dag så minns jag det knappt. Tänk hur fort man glömmer även sådant som känns outhärdligt just då? Kanske av självbevarelsedrift så radar jag även upp sommargarderobens must haves, spana gärna in igen för det känns återigen aktuellt!

 
Under Mars så hade vi mycket roligt för oss. Liten och jag gick på Fresh Fish mässan, vi fick besök av både pojkarnas mormor och moster också påskpysslade vi för fullt. Av bilderna att döma så sken solen dessutom mycket, kanske var det de som inspirerade mig till årets vårskor; bootsen från Swedish Hasbeens.
 
 
April månad bjöd på mycket bloggrelaterat i form av olika Events (där jag träffade på Ingrid bla) samt det stora Bloggminglet i Stockholm. Moa och jag hoppade på tåget upp och njöt av att få träffa människor, äta och gott men framförallt; få sooova o störd! Modemässigt så knallade lillen och jag runt i bekväma looks med fokus på vaaarma tröjor. Längtar redan tills vi får kasta jackorna igen!
 
 
I Maj drog vi på till Turkiet med hela min familj. Den blev en fantastisk vecka som vi aldrig kommer glömma och lagom till vi kom hem slog dessutom sommaren till hemma. Afterworks, BLOGGFORUM, butiksinvigningar och solsken på altanen alternativ i lekparkerna upptog våra dagar. Underbart att se tillbaka på, älskar sol! Och just det, en dag på bussen så upptäckte jag att Vintageonline.se fått sin första publicering. Mäkta stolt känsla!
 

 
Juni fyller på sommarminnena med världens bästa tjejhelg på Yasuragi, pressvisning av Trendenser och Scandics Bloggrum, Midsommar & så självklart även en vanlig dålig-mamma-bekännelse. Så kul att läsa dessa så här i efterhand, när distansen är där så kan man faktiskt skratta åt det med kärlek i magen.
 
To be Continued.....
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress