Nästa helg, den 22-24 Februari, är det dax för Baby & Barn mässan här i Göteborg. Jag brukar försöka hinna dit och så även i år och kanske är ni är flera som tänkt komma? I alla fall så har jag 4st entrébiljetter som jag tänkte ge bort till några av er.  Kommentera det här inlägget med namn och e-post (syns endast för mig)  innan Måndag kl 15.00 så kanske ni blir de tursamma. Lycka till & förhoppningsvis ses vi där!
 
Ps! Mässan är en öppen tillställning och riktar sig till alla som har, planerar eller bara tycker det är kul med baby & barn, 0-6år. Biljetterna ni eventuellt får är värda 140kr/st och ger er gratisinträde till hela mässområdet.
 
spana gärna in Baby & Barn på Facebook!
Helena

Hoppas vi ses där!

Maria Gottlind

Hoppas på en vinst! :D

Ulrika Glingborn

Jag vill gärna vinna en biljett eller två :)

Laura Hansson

Klart man vill vara med å tävla om biljetter hos dig med:)

Sandra

å det hade vart skoj!

Mimi

Ååh, jag har försökt komma iväg till den här mässan sen min stora kille låg i magen (för 5 år sen...), men det har alltid kommit nåt i vägen :(
I år har jag ställt mig in på att äntligen lyckas! Så jag är gärna med och tävlar om en biljett :)

Micke & Frida.

Vi väntar vårt första barn i april o vill gärna gå!

Olivia

Åh hade älskat att komma iväg dit en hel dag och lämna båda barnen hemma med pappan. Har precis slutat amma, så det kanske blir mitt första äventyr utan ett barn på bröstet ;) hoppas!

Sandra

Hej! Skulle så jättegärna vilja gå på barnmässan då jag blev mamma för fyra månader sedan. Och det är ju en helt ny värld med helt nya shoppingmöjligheter! Mässor brukar vara perfekta stället att hitta saker man inte visste att man behöver. Kommer man in gratis har man ju dessutom mer pengar att spendera därinne ;):)
Håller tummarna för att jag blir en av de lyckliga!
Kram

Cecilia

Det vore kul att gå! Trevlig kväll!

Jenny

Åh, det hade varit jättekul att vinna! Hade varit ett kul helgäventyr! Tack för en bra blogg!

Lotta Eliasson

Vilken härlig blogg! Vill naturligtvis vara med i denna utlottningen. Hade varit roligt att kunna bjuda min gravida kompis på denna mässa!

Ida

Hej! Är gärna med och tävlar om en biljett! Väntar första barnet i juni och skulle bli så glad om jag fick pigga upp mitt trötta februarijag med baby och barnmässan. Tack för en toppenblogg!

anja

Det vore ju väldigt roligt, skulle ta med min kamrat som fick barn för 6 månader sedan. Mina är lite större (8 & 4) men det är ju kul ändå.

Lisa

Åh ja!

Madelene

Ååå vad jag vill vinna. Ha en härlig helg.

Ulrica

Tingeling

Ja vill gå på fredagen för min 5mån ska döpas på lördagen hade varit perfekt att kunna hitta några schyssta presenter :)

Hoppas vi ses på mässan ;)
Ting ulrica

Lena Larsson

I april ska vi få vår första lilla baby så en baby- och barnmässa skulle sitta fint.
Kram

Dirisen

Jag vill, jag vill :)

Diana

Ååå! Jag vill vinna! Hade varit superdunder kuligt att åka in å strosa runt lite! ;) Pappan här i familjen fyller år den helgen också sådet hade ju varit perfekt inför det som komma skall senare på kvällen!

Ann-Charlotte

Jag och min dotter vill gärna vinna. Hoppas vi syns där!

Thea

jag och min sambo vill väldigt gärna gå!

Frida

Hänger gärna runt på mässan till helgen! :-)

Susanne zäll

Brukar ta med mina 2 pojkar varje år och de är jätte sugna i år igen. Kram

Melinda

Jag vill gärna ha en gratis biljett :)

M.S

Hoppas, hoppas (Håller tummar å tår) :)

ida boylan

Här tre små killar, 4år, 2.5 år och minsting på 9 månader - skulle vara guld värt att få lite mammatid på mässan!

Anonym

Det vore kul med mässa! När dottern låg i magen för två år sedan var vi på Baby- och barnmässan och blev förvirrade av alla prylar som de små verkade "behöva"... Så nu skulle det vara roligt att gå dit med lite andra ögon och erfarenheter :-)

Nina H

Åh jag vill gärna vinna, älskar den mässan, man kan ju göra massa fina fynd där :)

Emelie

Åh jag vill gärna gå pch hitta inspiration till mina tvillingkillar Carl och Christian som nyss fyllt 1 år :) Hann tyvärr inte gå förea året då det spenderades tid på neonatal. Hade gärna gått i år :) Tack för en bra och inspirationsrik blogg :)

Anna

Vore superkul att gå!!

Frida Svensson

Jag har tänkt åka i flera år men alltid är det nåt som kommit mellan. MEN nu jäklar ska det bli av:) Det hade såklart varit jättekul att vinna:)!!!

Carolina

Åhh, så skoj! Jag vill såklart vara med och tävla. :-)

Matilda

Hej Jennifer! Jag och min kompis har tänkt att gå på mässan, med våra bebisar, så hade varit lämpligt att vinna biljetter :)! Kram Matilda

Isa

åh! Hade gärna vunnit. Vi ska gå med våra nygravida vänner och det hade varit kul att kunna bjuda. ;) Vi själva var där förra året, då var jag gravid i 7 månaden och vi hade behövt någon med oss som kunde förklara allt och ge tips.

Isa

åh! Hade gärna vunnit. Vi ska gå med våra nygravida vänner och det hade varit kul att kunna bjuda. ;) Vi själva var där förra året, då var jag gravid i 7 månaden och vi hade behövt någon med oss som kunde förklara allt och ge tips.

Tanja

Skulle jättegärna gå på Mässan!

Jennie Sjöstrand

Det hade varit himla kul att vinna sig en biljett, hoppas på lite tur!

Angelica

Hade inte vart helt fel :) Ska dit med min tjejkompisar på lördagen, och det hade ju varit kul att få "bjuda" dom! Hoppas på många bra erbjudanden då jag i juni ska bli tvåbarnsmamma :) Håller tummarna! <3

Sara

Som nybliven tvåbarnsmamma hade det vart superkul att få orientera runt bland alla barnprylar som man är sugen på att införskaffa!

Alexandra

Å det skulle vara fantastiskt att få gå på babymässa och titta på babygrejjer. Enda chansen att jag skulle få med mig sambon hade nog vart om jag snyggt trollade fram en biljett och sa; kom nu går vi!

Petra Andersson

Som både student och mamma skulle det vara kanon att få hjälp att komma till mässan, tack!

Ida

Årets bästa tradition är denna underbara mässa! Både vi och barnen längtar.

Josefine

Å vill så gärna gå med min dotter!!!

Emelie

Jag hade också blivit himla glad om jag vann en biljett eller två :-)

anette

vill gärna gå på mässan på fredag!! hade varit super att få biljett :)
tack för all inspiration du glädjer oss med varje dag, kram

Elisabeth

Åh hade blivit så himla glad om jag och lilltösen fick gå på mässan! Hoppas och håller tummarna helt enkelt ;-)

Elisabeth

Åh hade blivit så himla glad om jag och lilltösen fick gå på mässan! Hoppas och håller tummarna helt enkelt ;-)

FanaTica

Vill gärna dit med mina 2 pojkar och spana in lite ståbrädor och få testa så att dom verkligen passar vagnen...

Väl mött/ Ingela A. Gelotte

Miss i

Jag vill! Och behöver! Och förtjänar! ;)

Ullis

Skulle bli JÄTTEGLAD om jag vann, så man kan gå på mässan.Fick vårt 4:e underverk för 2 månader sen. Så tänk vad kul att gå med hela familjen. Barnen och vi skulle bli SUPERGLADA :)

susanna

Åhhhh va kul, är hemskt gärna med och tävlar :) hade gärna gått.på mässan med min dotter på fyra år och haft lite egentid med henne . Hon blev storasyster i augusti och har inte fått någon egentid med mamma så nu håller vi tumnar och tår att turen blir vår :)

susanna

Åhhhh va kul, är hemskt gärna med och tävlar :) hade gärna gått.på mässan med min dotter på fyra år och haft lite egentid med henne . Hon blev storasyster i augusti och har inte fått någon egentid med mamma så nu håller vi tumnar och tår att turen blir vår :)

Emelie Lagerqvist

Jag önskar verkligen att få vinna! Min sambo åker till Ryssland imorgon och blir borta i 6-8 veckor så det vore kul att ha något roligt att göra för mig och min 8 månaders tjej. Kram!

Emeli

Åh, jag är gärna med och tävlar om en biljett! Hade varit otroligt roligt att få gå i år!

Martina

Jag ska dit med min bästa vännina och hennes lilla dotter.Så va så roligt om jag vann så jag kunde ge henne en biljett

Åsa Larsson

Åh detta vore ju jätte kul, håller mina tummar stenhårt =)

Annika - drömmen om 11 barn

Jag vill jätte, jättegärna bli vid en av biljetterna <3 Vore kul att få en biljett att ge vännen som planerat att följa med mig, hon skulle verkligen bli superglad och det skulle ju kunna göra att även hon planerar att stanna i göteborg över natten :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress