Än är inte riktigt temperaturen där men snart så är det gummistövlar som gäller för hela slanten. Jag är glad att pojkarna inte växt ur sina Gardner and the gang-stövlar sedan i höstas och lillen har redan börjat smyganvända sina.
 
Stolt har min 3-åring också insett att det inte är några svårigheter att sticka ner fötterna i stövlarna själv också- Kanske lite sent, vad vet jag (mitt första barn hallå!) men kanske inser jag nu att det är dax att sluta klä på och av barnet när han i princip ber om att få göra det själva eller vad tror ni? Hmm. Hur gör ni därhemma? Klädcurling eller tålamodsprövning i hallen på morgonen?
 
andrea

Om han visar intresse för att klä sig själv så låt honom öva på det säger jag! :) Man kan ju, för sin egen skull, försöka undvika att barnet ska göra det när man har bråttom, särskilt i början. Vår son är 2,5 år och just nu övar vi på att han ska få klä sig själv. Hur stövlarna ska på greppade han ganska tidigt, likaså det här med att klä av sig (gärna när kläderna ska PÅ :p), men just nu är det byxor som är grejen, ofta lyckas han få båda benen i samma hål, men när han väl lyckas få på dom ordentligt är han mäkta stolt :) tröjor och jackor däremot tror jag kommer ta ett tag, det är ju lite knepigare trots allt. Låt de ta den tid det tar, brukar jag säga. Och prata med förskolan så att han får öva på samma sak där också :)

Linda

Mina barn älskar dom där stövlarna. Är det för kallt ute ska de springa m dom inne!! :) 3-åringen får mer än gärna klä sig själv, försöker få honom att vilja göra det själv också...

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress