14 april 2013

DAGENS

OUTFITS

 
I helgen fick jag en himla fin present av min mor. Linnet ovan är framtaget av fyra gymnasietjejer som startat UF-företaget 4four4 som vill bidra till barncancerforskningen. Som ni också säkert sett på tv:n tidigare så botas tre av fyra barn som drabbats av cancer men dessa tjejer har vision att få även det fjärde barnets hjärta att fortsätta slå. Starkt budskap och ett innovativt sätt att bidra med en design som tilltalar troligtvis en ny målgrupp av bidragsgivare och för varje sålt plagg skänkes 10kr direkt till deras insamling hos barncancerfonden.
 
Gud vad jag imponeras av unga driftiga människor som gör något fullt ut- You go Girls!
 
linnet från 4FOUR4 kan ni köpa här
 
Maria

Köper gärna ett linne för att stötta, superfint initiativ av tjejerna. Vilken storlek har du på ditt?, jag gillar när det är lite oversized och inte för tight!

Maria

Köper gärna ett linne för att stötta, superfint initiativ av tjejerna. Vilken storlek har du på ditt?, jag gillar när det är lite oversized och inte för tight!

Svar: Hej Maria! Jag har Large för jag ville också att det skulle sitta lite löst. Provade dock M och de är ganska lika över bysten men storleksskillnaden sitter över magen å längd. Lycka till!
Jennifer Benisty

Diana

Blir varm i hjärtat vid tanken på att dessa såpass unga tjejer vill göra skillnad! Jag har precis köpt två linnen! Ett till mig själv och ett till min syster som snart fyller år! Perfekt present då vi har cancer i släkten och förlorat både vår mormor och morfar i det som vi kallar "helvetessjukdomen!" Stort tack för tipset!!

Svar: Hej Diana! Tråkigt att höra om dina närstående. Tyvärr så delar jag det tragiska med dig och kallar det precis som du, en helvetes sjukdom. Att ens nudda vid tanken på ett barns insjuknande gör för ont så i stället så engagerar jag mig gärna i den här typen av grymma initiativ, det glädjer mig att höra att fler hänger på!! :)
Jennifer Benisty

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress