24 september 2012

GÅRDAGENS

OUTFITS

 
 
Så lyckad kväll och full av energi blir det nu hotellfrukost. Och ni, en IPad, skulle lätt göra mig till en lyckligare bloggerska. Efter att ha testad den här på Blogger's Inn så fattar jag nu äntligen grejen. Vad tycker ni som är läsplatteusers (grymt ord eller hur?) och vad använder ni dem till?
 
stickat Zara, kjol Lindex (ny), sjal från Indien & clutch Vintageonline.se
Petra

Jag bloggar bara från den, inget annat. Redigerar bilderna och skriver ihop allt! Fantastiskt smidigt!

Andrea

Jag skriver från min nu, så jag använder den till nästan exakt allt utom att plugga, eller jag använder den till att läsa artiklar på, men inte att skriva uppsatser. Betala räkningar, läsa bloggar, nätshoppa, spel etc. Dessutom är tvååringen löjligt förtjust i Toca boca-spelen också så den är välanvänd här hemma ;) jag trodde inte att jag skulle gilla den så mkt som jag faktiskt gör.

Sofia Ekström

jag vill också ha en, skulle använt den till det mesta utom att plugga/skriva längre bilder samt redigera bilder, eller, kan man gimpa i den? Vill iaf ha en.

Aggie

Till allt!!!

Tre åriga onen lånar den till att spela/använda appar. Har därmed ett väldigt stött tåligt fodral. Tappar han den i golvet, dämpas fallet. Super smart! Vi själva använder den till precis allt, ser film, räkningar, slösurfande, ja, allt!

Bästa någonsin! Vi var också lite tveksamma till vad vi skulle ha den till (maken fick den från jobbet) . Men nu skulle vi inte kunna va utan iPad!!! Det är den vi har med oss på resor och så vidare.

Så spring och köp!!!

Kram!

Rövarmamman

bloggar, läser bloggar och så pysslar barnen med den.
Finns massor med pedagogiska spel som prinsessan här hemma pysslar med Emellan åt. :) kram Finis

Sofia

Va fin du är! Älskar din hårfärg. Jag har ju mitt gamla vanliga råttfärgade ofärgade hår. Funderar såå på att göra lite slingor för första gången på typ tio år. Va har du för slingor?

En iPad är ett måste. Jag använder vår när jag kvällssurfar i sängen & kollar på svt play. Ophelia spelar spel & kollar SVT Play.

Viola blir mest förbannad på den än så länge. Hetsar mest med den, men snart så hoppas jag hon uppskattar den lite mer...

Allt för egentid liksom!

Kram S

Svar: Å jag som älskar ditt naturliga hår men är för lat för att spara ut min då jag har haft samma typ av ljusa slingor i hundra år :) Jag bleker folieslingor i halva året samt typ varannan gång lägger jag i nyansering (typ toning) för att få bort lite av de gula pigmenten då mitt hår har en förmåga att "gulna" till sig ganska lätt.
Det får nog bli en Ipad, har drömt om den sedan jag använde den i helgen haha Å lite är det ju för barnen skull (heheh) eller hur?
Jennifer Benisty

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress