26 september 2012

BLOPPIS!

AVENYMAMMA´S BLOPPIS

 
LINDEX Denim topp, strl S (dock oversized) Fint skick! Säljes för 80kr+ Frakt!
 
 
 
HM DRAGON TATTOO COLLECTION, Strl 36. Det är med sorg i hjärtat jag tvingats erkänna för mig själv att den underbara skinnjackan är för liten för mig. Endast använt ett par gånger och i nyskick! Säljes för 1200kr inklusive Frakt!
 
 
 
SWEDISH HASBEENS, strl 38. Använda men i jättefint skick (sulan är nästintill ny).Säljes för 1500kr (nypris 2995) inklusive frakt!
 
 
 
LINNE strl XS. Coolt linne i vintagestuk, dock oanvänt pga det tyvärr är för litet för mig. Supersnyggt att matcha med slitna jeans och under en stor stickad tröja. Säljes för 80kr+ Frakt!
 
 
 
WHYRED modell: Green, strl 37. Jag har tyvärr växt ur mina älskade kängor (tack mina söner!) och säljer därmed dem. Omsulade och i fint skick om än använda. Säljes för 800kr+ frakt (nypris 3200kr)! SÅLDA!
 
Maila mig på [email protected] vid intresse så är det först till kvarn som gäller. Jag samfraktar självklart om det är fler än en produkt ni gillar. Tjing!
Ida

Bara nyfiken, varför säljer du dina fina swedish hasbeens? Kan passa på säga att du har en superfin och inspirerande blogg! Har följt dig länge men är tyvärr dålig på att kommentera. Tummen upp för dig i alla fall!

Svar: Hej! Å jag gillar dem mycket med just nu är de lite överflödiga i min garderob och jag har lovat mig själv att rensa mer på en gång och inte låta oanvända plagg/skor lbli liggande. Tack för feedbacken och kul att du gillar det jag gör, värmer att höra! Kram J
Jennifer Benisty

andrea

Blev kär i kängorna men skulle nog tyvärr behöva kapa av mina tår för att kunna bära dom. Hoppas du hittar en lycklig köpare :)

Elin

Hojta när du vill sälja den randiga tröjan!! =)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress