I dag och under morgondagen (oops! fel på dagarna/jag är på semester) ger Lekmer sina kunder 20% rabatt på hela sortimentet
för att fira att de fått utmärkelsen "Sveriges bästa barnbutik på nätet 2012". Använd er av koden "6GgA6KC89" för att få rabatten avdragen i kassan!
 
Ni får också hålla utkik nästa vecka för då kommer det bli tävlingsdax på temat igen, denna gång något ypperligt smart för alla små mörkrädda!
 
Jenny

Tack för tipset:) Om du orkar å har tid å lust, skulle de va himla skoj med lite höstkläder tips, ska shoppa på mig höstgarderob till lill grabben, en djungel på ytterkläder, men är sååå sugen på palladiums, men frågan är, är de bra höstskor? Eller är de som tex converse, tunna tygskor?

kram på bästa bloggerskan

Svar: Hej! Jag rekommenderar absolut Palladiums, funkar fint i lekpark (inte när det regnar/har regnat dock) och på stan/utflykter men till förskolan kommer jag ha andra till lillen faktiskt. Mest för att jag vill ha några där till honom som är mer vattentäta, typ Goretex från Timberland som vi hade förra året, grymma! Ska återkomma med mer tips på bloggen på ytterplagg/Höstgarderob! Kram kram //Avenymamma
Jennifer Benisty

Aggie

Får inte koden att fungera :-(

Jenny

Tack så mycket, ska slå till på ett par såna:) kram

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress