24 oktober 2012

APOTEKETS SJÄVTEST

 
Som ni kanske sett på reklamen som rullar på tv:n erbjuder nu Apoteket ett antal självtest som du lätt gör hemma, skickar in och får svar på inom några dagar. Det som känns mest relevant för mig som småbarnsförälder är ju självklart Vinterkräksjuketestet. Och nej, det är inte för att testa om man drabbas utan i stället i förbyggande syfte då det kan visa om man är immun mot just detta. Det i sin tur skulle ju betyda att man slipper oroa sig om någon i familjen skulle drabbas och kanså kan man svabba gold, byta sängkläder osv bäst man vill (hemska tanke!).
 
Hur tänker ni kring självtest? Jag kan tycka att vissa tester känns lite onödiga men tex klamydiatest till speciellt ungdomar som kanske inte skulle våga gå och testa sig annars, laktostestet (tar någon läkare laktosintolerans på allvar?) och alla de graviditetsrelaterade testen känns viktiga.
 
Läs mer om Apotekets självtest här, Vinterkräksjuketestet hittar ni här!
 
avenymamma i samarbete med Apoteket/Apotekets Bloggpanel
Mamsen

Jag tycker att man ska sluta att oroa sej. Man ska koncentrera sig på att leva. Ha kul.tänka att det som kommer det kommer oavsett om man vet eller inte,så gå inte och oroa er för en massa. Använd den tiden till att ha kul istället!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress