Medans vi åker på båtutflykt (!) får ni chansen att vinna ett härligt kit från Libero. Det ni vinner är en ryggsäck fylld med några av mina favoritprodukter som underlättar livet för oss föräldrar på språng + en extra treat till dig och något som du behöver lite egentid med;

- Ryggsäck
- 2 st Biobiljetter
- Libero Hand & Face Wipes
- Libero Wet Wipes
- Libero Waste Bags
- Libero Skötbordsunderlägg

Det du behöver göra för att ha chans att kamma hem priset är att berätta vem du vill ta med på bio samt svara på frågan- Vilken färg är "Liberos färg"? Lycka till kära ni!!

Psst! Visste ni att Libero har en webshop? Smart.

Tävlingen pågår till och med Måndagen den 21/5 2012 och vinnaren meddelas kort därefter här på bloggen samt via mail!
Frida R

Jag skulle ta med mig min fina man. Vi har inte varit "själva" sen vår son kom i januari. En restaurang middag och sedan ett mysigt biobesök känns som en lagom stund för första vuxentiden.



Liberos färg är lila.

Ann-Charlotte

Lila :):)

Linnéa

Jag vill ta med min sambo på bio! Vi ska ha barn i juli och jag är sjukskriven pga migrän och foglossning. Han får jobba, ta hand om hemmet och mig och gör det utan att klaga. Liberos färg är lila.

johanna

Jag skulle vilja ta med mina underbara mamma på bio som ställde upp när jag och killen verkligen behövde lite egen tid. Hon ställer alltid upp och nu skulle jag vilja ha lite egentid med finaste mamma, nu mer kallad mormor.

Liberos färg tror jag är mörk blå, lite lila. Om jag nu fattat rätt... :)

emilie

Deras färg är lila



Jag vill ta med mig min bästaste vän Louise. Vi bor idag i olika städer med våra familjer. När vi träffas är det härligt men ibland svårt att bara får sitta o vara, utan att någon liten kommer o vill vara med. Så 2 h lugn o ro i biomörkret med henne skulle vara underbart!

Fina Frun

Jag är med och tävlar!



Liberos färg är BLÅ och jag måste bara påpeka hur underbar deras "Spring Collection" reklamfilm är. Sååå söt med de romantiska småttingarna!!



Om jag vinner ska jag självklart ta med mig min treåriga systerdotter på hennes allra första biofilm. Jag kommer nog titta mer på hennes hänförda ansikte, än på filmen i och för sig...



Vinsten med väskan och wet-wipes kommer garanterat behövas under biovistelsen för att torka godiskladdiga händer och kinder. Skötbordsunderlägget kan lillebrorsan få. Som tröstpris.



Kram/Fina Frun

Anna-Maria Matala

Om jag vinner tar jag med min tålmodiga sambo Mattias på bio. Utan honom hade vår 36 timmars förlossning förra veckan varit en plåga.



Och Liberos färg måste väl ändå vara lila.



Kram!



Veronica

Åh, detta skulle jag verkligen vilja vinna. Jag som alltid (känns det som) är ute på språng, detta vore ju perfekt att få hem :)



Jag skulle ta med mig en av mina bästa vänner. Hon finns alltid här för mig och ställer alltid upp vad det än gäller. Har gått/går igenom en väldigt jobbig tid just nu och vad vore inte mer avkopplande och "slippa tänka på allt för en stund" än en biokväll med sin bästa vän?



Håller tummarna stenhårt för lite tur.

Veronica

Glömde svara på frågan kom jag på. Jag tror att Liberos färg är lila. :)

Solveig

Hallå!

Liberia färg är blå. Jag vill ta med min man på bio för vi behöver det nu efter en "hård" vecka i solen. Kitet behöver vi när vi är barnvakt åt våra två små gulliga barnbarn :).

Caroline

Deras välkända färg är lila (i mina ögon iallafall!)



Två biobiljetter skulle snälla mamma o pappa få som alltid ställer upp för oss, trots att vi är vuxna. De sliter och klagar aldrig och har alltid tid, kärlek och tröst till oss! Jag vill unna dem lite lyx fast än att min mammapeng gör det snålt.

Minna

Jag skulle ta med pappan till min dotter, helt klart, han är den bästa. Färgen är lila!

Diana

Liberos färg måste ju naturligtvis vara lila!

Jag hade tagit med mig min blivande man på bio! Det känns som att lite egen "tillsammanstid" hade suttit finfint då vi just nu i princip möter varandra i dörren varje dag! Två jobb, en liten lilleman och en vovve kan ibland vara svårt att få ihop!

Elin

Lila!



Jag vill ta med min kära vän Ellinor på bio. Hon har nu knappt två månader kvar av sin graviditet och behöver lite pepp. Hon hade dessutom hoppat högt (så högt som magen tillåter vill säga) över ett kit från Libero.



Kram

Sofia

Liberos färg är lila :)!



Jag hade bjudit med min bästa vän som alltid ställer upp för mig i vått och torrt, en riktig tjejfilm är vad vi behöver!

Cissi

Måste vara blå!

Jag skulle ta med min bästa vän Jenny som äntligen väntar sitt första barn. Knappt 3 veckor kvar, oj vad vi längtar!!!

Olivia

Jag tror att liberos färg är lila.



Jag skulle ta med mig en god vän på bio. Hon fyller år idag, och vi ska ha ett minikalas för henne imorgon, bara hon och jag och min dotter. Men jag har inte lyckats skaffa någon present. Men biobiljetter skulle ju vara toppen :)

Alexandra

Min älskade sambo skulle behöva ett biobesök och tid tillsammans bara vi två:)

Liberos färg är lila.

Ha det fint!

Sandra

Liberos färg är lila! som nybliven tvåbarnsmamma skulle jag ta en välbehövlig paus från blöjbyten och skrik och ta med mig min man på en härlig biodejt!

Lotta

Liberos färg är lila. Jag skulle ta med min fina syssling på bio. Hon är som min syster & bästa vän. Vi bor i olika länder och ses allt för sällan och skulle vara en underbar grej att göra när jag kmr över till sverige i sommar, bara hon & jag :)

Z

Ö

Lina Karlén

Jag vill ta med min mormor på bio. Trots att hon närmar sig 70 så hjälper hon alltid till. Hon älskar att passa min 4 månaders dotter, Oavsett hur gnällig hon är så är mormor lugn och positiv. Hon skulle dessutom bli glad över resekitet. Färgen är lila :)

EN MÖLNBOBOS LIV - MELVINS MAMMA

Jag är gärna med och tävlar.



Färgen är lila



Jag skulle gärna ta med min son på bio. Han är 5 år och pratar mycket om att gå och se en film (och då menar han inte knattebion som alltid visar Alfons eller Laban och Labolina). Vore så kul att premiärgå på någon animerad film med honom.



Har även tipsat här



http://molnboanna.blogg.se/2012/may/liberokit-215.html

madde

Färgen är lila.



Jag skulle vilja gå på bio med min finaste vän som jag träffar så sällan eftersom hon bor i Etuna och jag i Stockholm plus att vi båda har barn så det blir helt enkelt inte lika ofta som förr i tiden när man kunde umgås dagar i streck o göra allt o inget.

Det skulle va trevligt o få en stund att bara vara vi igen, utan barn och män.

Agnes, gravid V. 39

Åh välbehövligt kit! :)

Jag skulle ta med min pojkvän på bio, det behöver vi efter all bebisstress nu, vi har verkligen glömt bort att rå om varandra...



Liberos färg är lila såklart!



MVH

Agnes Åsberg

http://aggehh.blogg.se



Tipsade på bloggen också så fler kan delta: http://aggehh.blogg.se/tavlingstips/2012/may/vinn-libero-kit.html

Jennysen

Jag skulle vilja ta med min bästa vän som är tvåbarnsmamma till en 2-åring samt en på 6 månader. Jag är även Gudmor till hennes äldsta. Det vore så roligt att få ta med henne på nåt sånt här!



Färgen är lila! :D

Nicole kestola

Lila :)

Jag hade velat ta med min bästa vän , för hon är den bästa finaste bästa vännen man kan ha ! Hon finns alltid där för mig , hon stöttar alltid mig !! :)

jessam y

Deras färg är lila :)



Jag skulle ta med min sambo eller min dotter. Sambon för att få egentid annars dottern för hon pratar om att hon gärna vill gå på bio :)



Mvh [email protected]

Sara - Ensamstående mamma

Liberos färg är lila.



Jag skulle ta med en av mina bästa vänner som tyvärr har gått igenom varje förälders mardröm, att förlora sitt barn. Hon behöver komma ut lite och för en stund få tänka på annat än bara sorgen.

JoHaNNa - Alltid Ny Tävling På Måndagar!

jag skulle bjuda min älskade sambo på bio och sen efter bion skulle vi gå hem och göra smått ;)



jag tycker liberos färg är lilablå

Bella

Lila är liberos färg=)



Jag skulle ta med min sambo, en kväll utan barn är något vi behöver och bara vara!

SjungandeMamman

Hej hej!



Om jag vann skulle jag ta med min bästa vän, som har det tufft just nu p g a skilsmässa, och ge henne en riktigt mysig kväll. Hon förtjänar det verkligen och jag önskar så högt att hennes största dröm om att bilda familj ska slå in tidigare än hon anar...(så även hon får försöka vinna ett så här fint Libero-kit en dag =D)



Lila är deras färg!

Sanna

Jag skulle ta med min underbara pojkvän, han har bjutit mig så himla många gånger så nu är det dags att bjuda tillbaka!



Svar på frågan: Lila är liberos färg!



KRAM

Emma S

Vill gärna vara med :-)

Liberos färg är lila.

Om jag vann skulle jag ta med min pappa på bio. Under min uppväxt var det på de sättet vi fick lite tid att umgås bara jag och han, en biofilm och middag på stan innan. Vore himla kul att få gå tillbaka några år i tiden och bjuda ut min far på en biokväll :-)

Elin

Lila! Jag hade nog tatt med mannen, inte det lättaste att få ensamtid och få förhållandet att funka med två små då alla försök är tacksamma ;)

sarah

Färgen är lila. Jag skulle vilja ta med min sambo på bio eftersom vi under våra 5år tillsammans aldrig har kommit iväg på bio. Vi har pratat om det men mer har det inte blivit.

Sara S

Libero är lila.



Jag skulle ta med min man på en barnfri date. Vi träffades nästan exakt för 8 år sedan första gången på en biograf i stan. Jag var där med min kompis och hennes nya kille som försökte muntra upp mig efter min pappas hastiga bortgång när jag blev presenterad för en av killarna som jobbade där. Wow! Han var het! vi blev ganska snabbt ihoptussade på middag och var ju som gjorda för varandra och spenderade hela sommaren ihop på soliga gräsmattor, rockklubbar och...biografer.

Min man är en riktig cineast men sen vi fick vår äldsta dotter för fyra år sen har han nog bara varit på en el två gånger. Han är en helt fantastisk pappa till våra små tjejer och jag måste nog få en anledning att boka in barnvakt och bjuda igen för alla filmer han bjudit mig på.

Anna

Liberos färg är LILA!



Jag vill ta med min sambo på bio. Sist vi var iväg på date, blev vi hemringda mitt i filmen till ledsen liten Theo. Så nu tycker jag att det är dags för ett nytt försök!



Melinda

Liberos färg är lila.



Jag skulle ta med min allra bästa vän på bio. Efter att ha känt varandra i 20år, gått igenom enormt mycket tillsammans, Så skall vi nu båda två bli mammor för första gången inom de närmsta veckorna. Hon betyder enormt mycket för mig och vi har en fantastisk tid som nyblivna mammor framför oss, men Vi kommer säkerligen behöva ett litet brejk med bio en kväll framöver för att kliva ur mamma-rollen och tänka tillbaka på tiden som tonåringar igen:)

Nina

Hej Jennifer!



Om jag vann skulle jag ta med min mamma på bio.



Liberos färg är lila.



Tack för en fin blogg.



/Nina

Lina

Liberos färg är Lila.



Om jag vann skulle jag bjuda ut min man, vi firar snart 7 årig bröllopsdag det vore jätte roligt att överraska honom med bio och en fin middag ute på tuman hand. Med fyra små kids händer det inte så ofta.

Caroline - Mamma till Elias. Tävlingar i bloggen!

Jag skulle ta med mig sambon, vi behöver lite egentid tillsammans bara vi och göra något roligt, det har vi inte gjort det senaste året och det skulle verkligen behövas.



Svar: Lila.

Emilia - En ung mammas vardag.

Jag skulle vilja ta med mig min förälskelse haha.



sv; Lila!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress