Så är det Fredag igen, älskar´t.

Även om denna vecka har varit än av de bättre för mig och pojkarna så är det något visst med helger när hela familjen är lediga íhop. Det handlar liksom inte vad man gör utan att stanna upp, känna och vara tacksam för det man har i varandra. Att ta för givet eller ej* är inte det viktiga utan att ha perspektiv på livet och njuta av det som gör en lycklig. Så ofta man kan!

Nu beger vi oss snart ut på äventyr i värmen- syns senare fina ni!

* att ta för givet behöver inte vara i negativ mening som det ofta framställs. Jag tycker det kan vara härligt att ta för givet om man tänker att bakgrunden till känslan är en avslappnad trygghet. Hur tänker ni?

kärlek

Sofia Ekström

jag håller med dig, stor del i lyckan av att vara två (eller i ert fall, fyra) är de vardagliga sakerna, självklarheten i att äta frukost tillsammans.

Anna

Jag tänker på att "ta för givet" som något mindre positivt, att det finns en risk till att sluta vara tacksam och arbeta för det man har. Jag frösöker att inte ta något för givet i mitt liv utan arbetar hårt för att behålla det jag har.

Vivi Eklund

Det så underbart att höra goda "insikter" då faktiskt kärlek är det finaste man kan känna och att ge. Och att vara glad i det lilla! Att känna tacksamhet ger så mkt tillbaks. Rika själar blir alltid väl belönade ;) Önskar er en riktig fin helg!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress