24 maj 2012

IT´S A PLAN.

MODE



I höst sitter de här på mina fötter. Som plåster på såren för de Buffalo kängor jag var för sparsam (läs: snål) för att köpa 1998.

Jag minns det faktiskt väldigt väl, först suktade jag efter de alltför dyra skorna i flera månader- sneglade avundsjukt på tjejerna i 9:an som bar dem med det störst självförtroendet, sparade ihop födelsedags- och strykpengar (vem plattade inte lite kläder för några tior i tonåren?), för att sedan banga ur när jag väl sparat ihop den behövda summan och gick i stället till JC och köpte vårjacka, byxor och ett par mesplatåer från Din Sko för samma peng. Ekonomisk och nöjd, om än fortfarande lite avundsjuk på den äkta varan.

Men som sagt. 14 år (!!!??) senare- revanch!

platåer, Bullbox hos Heppo.se
johanna

Ha ha! Jag gjorde precis likadant som 14 år! Suktade och sparade men så blev de tillslut ett par mindre coola från dinsko...

Sara S

Det samma gäller mig! Sjukt sugen men det känns fel på ngt sätt. Mina vänner hade buffalo skor på högstadiet (om jag inte minns fel, kanske början på gymnasiet) vilket i så fall är 16 år sen. Jag med min 175cm var väääldigt känslig med längden därav blev det inga för mig. Men dessa är superfina. Har tagit igen detta senaste åren med diverse flatform. Ett mekka för mig just nu när det fullkomligt blomstrar av denna typ av sulor. Blir väl värre om 1-2 år när jag fortfarande vill ha men förmodligen är helt ute, kanske jag lyckats släppa denna tonårs must-have tills dess. Ser fram emot att se dig stylea dessa i höst. För övrigt hade jag både palladium och docs

Sara S

Det samma gäller mig! Sjukt sugen men det känns fel på ngt sätt. Mina vänner hade buffalo skor på högstadiet (om jag inte minns fel, kanske början på gymnasiet) vilket i så fall är 16 år sen. Jag med min 175cm var väääldigt känslig med längden därav blev det inga för mig. Men dessa är superfina. Har tagit igen detta senaste åren med diverse flatform. Ett mekka för mig just nu när det fullkomligt blomstrar av denna typ av sulor. Blir väl värre om 1-2 år när jag fortfarande vill ha men förmodligen är helt ute, kanske jag lyckats släppa denna tonårs must-have tills dess. Ser fram emot att se dig stylea dessa i höst. För övrigt hade jag både palladium och docs som man ångrar att man inte har kvar.

Petra

Hihi, samma sak här. Men jag köpte mig ett par Buffalos för två år sen, bara för att jag kunde!

Ellen i Colorado

Dom är såååå coola..jag har dom rosa/bruna/leopard:)

Alexandra

Samma här! Tog dock revansch i vintras och köpte ett par Moonspoon Saloon X Buffalo platåer! Jävligt oekonomiskt men i alla fall sjukt snyggare än old school modellen!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress