Att resa med barn är supermysigt men kräver en del planering.
Med lillen har det mesta gått smidigt (läs tidigare guider här) men nu är det snart dags för oss att inviga liten i detta med resor och det är lite nytt att tänka på. Tex. så har vi funderat på det här med vagn/vagnar. Vi har ju hitills missbrukat Donkey´n så gott som varje dag sedan vi blev med två barn men nu tänker vi köra på två seperata vagnar då vi tänker att vi vill ha möjlighet att "sära" på barnen under veckan (typ om mostrarna vill ta med en av pojkarna till vattenrutchbanan *blink blink*).

Vi tänker ta med oss Chicco Lite Way´s paraplyvagn på resan och tänkte därmed dessutom utvärdera den åt er, kanske går ni i tankar på vilken vagn ni ska införskaffa till eventuell resa? Vad tycker ni förresten är viktigt med en "resevagn", ge mig några punkter så utgår från dem i mitt "test"?

Ps. Vår vagn finns till kampanjpris hos lekmer just nu, fri frakt dessutom!

lillen och jag för vad som känns som hundra år sedan
Sara S

Har funderat på just detta men vår lilla är 7 månader när vi ska iväg. Nåt som tänkt på är att jag skulle vilja ha en sån där speciell äska som man även kan fylla med annat. Har ni väska till chiccon? Vill heller inte lägga galet mycket pengar.

Petra

Sara, vi har köpt en väska till vår vagn, den var dyr, men eftersom flygbolagen tillåter transportväska till vagnen, kan du precis som du säger packa annat än vagn. Otroligt fiffigt, med tanke på att det är viktbegränsning på de flesta lågprisbolagen.

Saras, Tuvas och lilla Isaks liv

Som resevagn så vill man ju att den ska vara lätt, lätt att fälla ihop och så fullt liggläge det bara går.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress