Just nu har jag trasmattor på hjärnan. Har ärvt en del som jag samlat i källaren och har en idé om hur jag vill inreda med dem men har inte riktigt fått till det ännu. Mannen kom i alla fall hem med en ny i helgen som nu ligger perfekt framför sängen så kanske är jag på gång... återkommer med resultat. 

Vår dag har varit fullkomligt underbar med rena rama sommarvärmen så eftermiddagen tillbringades på altan med vattenlek och en lycklig 2-åring. Tro det eller ej men jag tror faktiskt jag fick lite solsting, ont i huvudet som jag har, och går nog och lägger mig snart. Natti natti!

blå trasmatta Hemtex samt bild unknown
johanna

Ja, trasmattor gör hemmet helt plötsligt så personligt och hemtrevligt! Superfint att sy ihop flera så man får en liten mönstermix och färgmix samtidigt :)

Johanna

Å så fint! Kanske nått för vår nya lya...

Lena

Jag älskar trasmattor. När vi renoverat klart är det såna som ska ut lite överallt. Mamma har en hel loge full med mattor i olika storlekar och färger. Ska bli så himal kul att rota runt efter de finaste där sen =)



Och blir spännande att se hur du inreder med dem.

Elin

Hej! Jag har länge varit sugen på att beställa leggingsen ifrån vintageonline. Har storlek 38/40 och medium på byxor och leggings. Tror du att dem passar mig?

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress