I dag är ingen vanlig dag för i dag är min födelsedag och det firas med en tävling i samarbete med Texstyle.se. Texstyle.se säljer hemtextilier och hemaccessoarer och i prispotten ligger ett presentkort på 1000kr att disponera fritt i deras sortiment!
 
Allt ni behöver göra för att ha chans att vinna är att lämna en kommentar där ni uppger er mailadress men ni får gärna också berätta vilken som är er favoritprodukt i shopen.... min nya favvo är pläden från Kosta Linnewäfveri som nu är en ny vän till kvällsmyset på terassen. Så skön!
 
tävlingen pågår tom Måndag den 16/7 2012 och vinnaren presenteras kort därefter här på bloggen samt via mail. Genom att delta godkänner ni samtidigt att ta emot eventuella nyhetsbrev och erbjudanden från texstyle.se
Caroline

Grattis!

Diana

Stort grattis på födelsedagen! Va roligt att du firar den med tävling! Jag va inne och kikade lite snabbt, but I will fill you in with my favorite later! Hoppas du får en fantastisk dag med dina nära och kära!

Monia - mamma till Tuvalie

Oj så mycket fint det fanns! Svårt att välja endast en favorit, men jag fastnade lite extra för dessa handdukar: http://www.texstyle.se/gripsholm-handduk-galax-50x70cm-p-800.html

De skulle passa fint i vårat nyrustade badrum :)
Håller alla mina tummar och tår!

[email protected]

Monia - mamma till Tuvalie

och grattis på födelsedagen såklart! :D Hoppas dagen blir superbra.

Ann-Charlotte

Grattis på födelsedagen. Min favorit är Örtkrukan från Sagaform. Den hade passat perfekt in i vårt kök som ska få sig en rejäl makeover under semestern. Min mailadress är: [email protected]
Ha en fin dag!

Helena P

Grattis! Bor du förresten i Hovås?

Marie Enarson

Hej

Min favorit är definitivt Gripsholm påslakan soliden.

Hälsn från en helt nybliven läsare som kommer att stanna kvar på din fina blogg!

Marielle

Grattis på födelsedagen. Min favorit är Gripsholm Påslakan Soliden, det skulle bli så fint i vårat sovrum.

lady thirty

Hurra hurra på din födelsedag! Hoppas att du får en fin dag!

Min favorit är nog det här påslakanet http://www.texstyle.se/gripsholm-pslakan-emil-dels-150x210cm-mrkgrvit-p-821.html

det finns mycket fint :)

min mailadress: [email protected]

Vanilla - mamma till Lilla hjärtat ♥

Grattis på födelsedagen! Vilken rolig tävling! :-)

Jag skulle bl.a. köpa det här fina bäddsetet till min dotter, Gripsholm har så fin kvalitet på sina sängkläder! :-)

http://www.texstyle.se/gripsholm-barnpslakan-pauline-dels-115x130cm-p-827.html

Håller tummarna! :-)

Kram från Vanilla
[email protected]

Maria

Stort grattis på din dag! Åh jag är verkligen i behov av ett överkast till sängen nu när mina två vilddjur älskar att hoppa runt i den, men har haft stora problem med att hitta något snyggt till ett ok pris. Fastnade direkt för ett hos textyle.se som heter "Gripsholm Överkast Stina ", så det skulle jag köpa direkt om jag vann.
Min mailadress är: [email protected]

Sofia Ekström

grattis på födelsedagen!

Jag vill vara med och tävla, och jag tror att mina favoriter är de båda plädarna från Kosta Linnewäfveri.

Elisabet

Grattisgrattis! :) Jag skulle välja en pläd och sedan ge den till min underbara mamma som gillar allt stilrent och modernt och gärna vill ha saker till vår nybyggda sommarstuga :)

Linda Persson

Eftersom jag bor i lägenhet skulle denna lilla grill vara perfekt att ha när jag ska grilla i parken. Engångs grillar är ju inte så bra för miljön.
http://www.texstyle.se/queen-anne-kylvska-grill-p-789.html

Sara S

Grattis!! Hoppas du har en fin dag. Av din instagram att avläsa verkar du ha det precis som man ska på sin födelsedag.

Elise

Hej! Himla kul med en tävling igen:) har aldrig varit inne på texstyle hemsida förut så åh! Vad fina saker jag hittar. Och jag skulle verkligen behöva pimpa lite hemma hos mej. Jag fastnade direkt för alla prylar med stjärnor på. Pläden är jättefin och kuddarna. Jättetrevlig blogg oxå. :)Grattis igen!

Elise

Hej! Roligt med en tävling igen. Jag har aldrig varit inne på texstyle hemsida förut men oj vilka fina saker. Pläden med stjärnor är min favorit men alla saker med stjärnor är fina. Jag behöver verkligen pimpa mitt hem lite så jag hoppas att jag har en chans. Grattis till dig och vill passa på att säga att jag gillar din blogg:)

Sara S

Jag skulle välja nya sängkläder (pauline barnpåslakan från gripsholm var superfina) och ett enkelt överkast från gripsholm till dotterns nya rum. Då vi fick en vattenläcka (på exakt samma ställe/samma renovering som för tre år sen pga att hyresvärden snålrenoverade) i två rum så fick vi slänga gamla madrassen/kudden/etc och har nu i 3-4 månader levt med två rum och ett himla massa spring. Imorn åker vi till Frankrike en vecka och när vi kommer hem ska det vara klart. Lycka. Långt utlägg kanske blir bara så upprörd och lättad att det är över när jag tänker på det.

Vivi Eklund

Grattis idag! Hoppas din dag har varit fylld med kärlek och värme! En finfin shop med många förälskelser ;) gillar hjärtans mkt kategori "utomhus" då det faktiskt är familjens utmaning i sommar. Trädgård står högst upp på listan. Vi har kämpat på bra och resultet är mer än vad vi kunde drömma om! Men lite av pläd samt sittdyner skulle vara pricken över i:et ;) då skulle vår oas bli fullkomlig<3

Emma S

Jag vill gärna vara med.
Jag och sambon är påväg att flytta och vi skulle verkligen behöva nya och fräscha handdukar och badlakan i vårt nya badrum (jag skulle gärna ha alla i samma färg också och inte bara olika reklamhanddukar).
Dessa fina handukar och badlakan var en klar favorit för mig http://www.texstyle.se/lord-nelson-frottset-rabbalshede-p-948.html

Marie

[email protected]

Grattis på födelsedagen!

kai

Grattis på födelsedagen! Jag skulle välja gjutjärnsgrytan om jag vann presentkortet. Jag tycker om att baka bröd och jag har ett recept där man bakar brödet i ugnen med degen i en gjutjärnsgryta som jag gärna skulle vilja testa. Ha en trevlig dag!

Andrea

Min favorit är den blåvita fleecepläden från Queen Anne, skulle passa perfekt under sommarkvällarna utomhus eller under inne-myskvällarna i höst :) Dessutom vet jag att min mamma är väldigt förtjust i ljuslyktorna från samma märke, så hade jag vunnit kanske det kunde bli en spontanpresent till henne bara för att hon är helt fantastisk!

Elin

Åh, grattis i efterskott, hoppas du hade en himla fin dag =) Min favorit är helt klart påslakanet från Gripsholm! (http://www.texstyle.se/gripsholm-pslakan-soliden-kingsize-dels-220x210cm-p-813.html)

Emilie

Oj vad mycket fint det fanns. Hade inte varit inne på den sidan tidigare men får nu allt ta o ögna igenom sortimentet ordentligt

bitte

Grattis i efterskott=)

Min favorit var http://www.texstyle.se/kosta-linnewfveri-paradise-bddset-vitsvart-p-755.html. Hade passat in perfekt i vår vita blivande säng. Pojkvännen hade nämnligen sönder våran gamla säng i helgen!

Johanna

Åhh, jag skulle frossa i knallgula badtextiler. När solen lyser med sin frånvaro måste man ju skapa en solig känsla på annat sätt.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress