God morgon fina ni. Så kom då den där dagen som jag visste var oundviklig men som jag på något sätt ändå har förträngt.

Sedan lillen kom till jorden har han styrt mycket i vår familj, hur konsekvent och bestämt jag som mor än försökt vara så har det allt för ofta slutat med att han fått sin vilja igenom. Jag tror det heter att han haft både mig och sin far lindad runt sitt finger. Hårt om än kärleksfullt så när som en punkt. Hans kläder. Outfits. Looks. You name it, där har han gått bet- JAG har bestämt och dessutom gjort det väldigt bra (enligt mig själv).

Denna morgon föll korthuset och det genom ett enkelt men tydligt NEJ, acompanjerat av en långsam huvudskakning. -Malvin töjja på! Och så vände min 2-åring på klacken och lämnade sin morgontrötta mamma kvar med två vägar att gå. Två valbara scenarion och ett sådant enkelt val sen då. Kanske en annan dag men denna morgon slåss jag inte för en pyjamaströja, fashionaddict eller ej.

Malvin är det, av honom själv, påhittade namnet på lillens favoritpyjamaströja just nu.  Strumporna är stickande färgglada men grymt bra mot halkande snabba fötter- köpta här. 
Sophie-En liten familj på 3♥

Jag fasar för dagen då min son vill ha Spiderman, Cars och allt annat tjaffs på sina kläder. Jag vet inte om jag kommer kunna gå med på de ;). Det är så tacky (enligt mig själv). Huvva. Hemska tanke.

Solveig

Klart han ska ha favorit tishan hela dagen. Ingen ser att det är natteöjan:)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress