19 december 2012

THE SALE IS ON...

MODE

 
Som majoriteten av alla kedjor, webshopar osv har reat, erbjudigt och dylikt hela november så är det inte förvånande att många nu har valt att starta sina säsongsreor redan nu innan julhelgen. Kundens marknad kan man tycka och självklart är det lätt att göra klipp här och där men jag vet inte jag. I takt med att den nya "reducerat-pris-trenden" växer sig starkare så ändras ju mitt köpbeteende som konsument och jag gissar att jag inte är ensam. Vill jag ens betala fullpris, dvs ordinarie, längre? Väntar jag alltid in en kupong och hur lurad känner jag mig egentligen när den ännu större rean skyltas ut en vecka efter mitt köp?
 
Det ÄR riktigt tufft i detaljhandeln just nu och självklart gör alla företag så gott de kan för att klara sig bland konkurrenterna. MEN. När köpbeteenden ändras och kedjor tvingas köra erbjudanden på erbjudanden så ska man komma i håg att självklart hämtas pengarna hem någonstanns ändå (annars skulle det inte gå runt). Och var då kan man undra? Jo på ordinariepriserna. Hej Ekorrejhul!
 
Blir ni ändå sugen på rea (precis som jag) spana in Asos som börjat samt Heppo. Lycka till!
 
 
 
Anna

Hej! Min inspiration är helt borta, behöver hjälp! I januari ska jag på James Bond-fest. Men hur sjutton klär jag mig för att vara en Bondbrud utan att behöva gå omkring i en baddräkt likt Hale Barry?

Marie

Lustigt! Jag var en sväng på H&M på hamngatan idag och där var det rena rama REA-frenzyn. Nästan hela MM-kollektionen såldes ut för 400,- och det var inte allt, väskor,skor, kläder, accessoarer för rena vrakpriser. Det är lätt att ryckas med men jag höll mig och när jag väl gått därifrån kände jag mig nästa illamående av allt varuöverflöd. Då slog mig också tanken: Handlar någon verkligen till fullpris nu för tiden och på vems bekostnad (det vet man ju, på vems bekostnad, men man väljer kanske helst att blunda).

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress