Nu är det dax att packa ihop julklappssäcken och få klart alla presenter inför jul och därför tänkte jag och Vintageonline.se och Gardner and The Gang får hjälpa till lite med den mjuka klappen till en liten i din närhet. Lämna en kommentar härnedan om vem du vill ge ett par Love Skull Leggings från Gardner and the Gang så här du chansen att vinna just dessa lagom tills tomten knackar på dörren. "Gilla" gärna Vintageonline.se på Facebook, Instagramma tävlingen med #avenymamma, #gardnerandthegang & #Vintageonline eller twittra så blir vi superglada!
 
Psst! Vinner du får du välja storlek (finns i strl 9mån-4år) samt om du vill ha ett par i färgen honey eller grey, värdet är 265kr!
 
tävlingen pågår tom nu på fredag den 14/12 2012 och vinnaren utses av G&G:s designer Kristin Nilsson!
Veronica

Skulle vilja ha de gråa till min son :) Så fina!
Gillar Vintageonline på facebook sedan förut.

evelina

Jag har det mest bedorande lilla gudbarn på snart 1 år. Hon är helt FANTASTISK. Inte nog med att hon är landets sötaste prinsessa så är hon otroligt glädje givande och får alla som kommer i kontakt med henne att känna kärlek

Hennes mamma är ensamstående student som älskar att klä sin tös i de finaste kläderna

Min största sorg är att jag jobbar och bor i Norge, ca 12 timmar bort. Detta gör det svårt för mig att överösa mitt hjärta med.kärlek, pussar och gåvor. Jag vill att allt hon får ska vara unikt och vad är mer unikt än era super viola kläder.

Jag och Alice tackar på förhand och önskar er en riktigt god jul:)


andrea

Jag gillar Vintageonline på fb sedan tidigare :) Om jag fick äran att vinna så skulle det bli ett par till min tvååriga rocker. Byxorna ser så himla sköna ut och är det något vi har brist på här hemma så är det just snygga, lekvänliga byxor! Dessutom är jag bombsäker på att lillen hade gillat dom minst lika mycket som jag gör (ROSA skulls!).

Solveig

Jag skulle ge leggingsen till min dotters bästa kompis Jenny som precis fått barn. Det är så roligt att ge till en nyfödd:)

Liza

Jag skulle vilja ge ett par gråa till min son! Han och hans två storebrorsor skulle tycka att dom är såååå coola :) Gillar Vintageonline på fb!
Tack för en inspirerande blogg! Kram Liza

Nayoung

Jag skulle gärna ge de gråa till min 2-åriga son som precis börjat dagis! :D
Mjuka och bekväma byxor som dessa leggings är absolut favorit när man busar på dagis! :D

Úlfhildur

Jag skulle ge dom till min dotter som är 2,5. Hun älskar kläder! Jag tror att hun skulle tycka om rosa skulls.

Jessica- mamma till Joanna

Jag har aldrig fått tummen ur att beställa dessa underbara byxor som ser så sköna ut så därför skulle det ju passa perfekt om min lilla tjej skulle få ett par såna i tomtesäcken i år ;)

(gillar sen länge på FB)
Kram

Anna . P

Här vill man ju så klart vara med & tävla! :-)

Jag skulle vilja vinna ett par gråa till den lille nephewn! Han är en glad lite kille på snart två år som springer runt och nickar till svar så fort man frågar honom något! Mjuka sköna plagg är något jag själv älskar, så därför borde alla få gå runt i det!

Gillat på FB har jag gjort sedan sidan kom till! ;-)

Trevlig start på veckan!

Fanny

Om jag vann så skulle jag välja ett par till min fyraåriga brutta, så kunde lilltjejen som är 15 månader ärva dom sen. Två flugor i en smäll :-)

Emilie

Dessa kalastuffa och samtidigt lekvänliga byxor vill jag ge till min snart 2-åriga dotter, som också väldigt snart ska bli storasyster och tänk om det blir en lillebror så kan ju även han ärva dem sedan;-)
Gillat på FB är gjort sedan läääänge!

Ann-Charlotte

Ett par gråa byxor hade passat min dotters garderob perfekt. Det kan bryta av allt rosa, fluffigt och gulligt på ett snyggt sätt. Nu för tiden har man ju inte så mycket att säga till om i klädval, min dotter är 2,5 år. :):) Det ska börjas i tid. Gillar såklart på FB och he gjort det ett tag.

Therese

Jag tror min lilla skrutt skulle bli väldans söt i ett par gråa! :)

Marie Enarson

Jag gillar sidan och skulle ge dem till min fina kompis lilla dotter som är sex månader gammal.

Sandra

Gillar på fb och hoppas på att vinna ett par fina gråa till min 2-åriga tjej som lillebror sen kan ärva :)

Tack för en härlig blogg!
/Sandra

Elin

Jag gillar vintageonline på facebook sen tidigare. Jag skulle ge byxorna till min guddotter Nova som fyller 4 år i januari! :)

Anette

Skulle gärna vilja kunna ge dessa coola leggings till min stora tjej (snart fyra) i julklapp. Just nu ligger både hon och lillebror nedbäddade i vattkoppor, så de hade behövt muntras upp med snygga byxor.

Tack för en inspirerande blogg och snygga inlägg på instagram! I like a lot!

Sandra

Efter jul lämnar jag (med blandade känslor) över föräldraledigheten till min man och jag börjar jobba igen. Tänk så tuff vår dotter skulle bli i dessa brallor när hon och pappa softar hemma i det nya året!
kram!

Diana

Jag skulle utan tvekan vilja ge ett par till min fina vän som just fått sitt andra barn. Dock inte till den nyfödde utan till hennes storebror som så tålmodigt och snällt sitter och tittar nyfiket med sina stooora blå medans lillsyrran får massa paket! Det hade varit guld värt att kunna ge honom ett paket för omväxlings skull just nu. Det är han värd!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress