Okej, jag bara måste dela med mig av en inspirationsbild som en beskrivning på min riktiga stora ångestcraving på lite flärd just nu. Supermysigt med snö och pulkor och overaller som trilskas och skottning och fram och tillbaka men snälla! Ge mig en kväll ute på stan, låt mig få dutta på lite mascara och få ta en svängom liksom. Känner ni så i bland därute eller är ni bara så där gossigt rosafluff-mammanöjda hela tiden?
 
Psst! Är det sjukt att sörja att man aldrig har tillfälle till ett par riktigt smashiga hotpants? Funderar allvarligt på att bära dem på Julafton, om inte annat så kan de ju hänga på under one-piecen som troligtvis kommer användas flitigt över julhelgen även detta år.
 
pics; asos magazine
andrea

Haha, nej, jag är ingen rosafluff-mamma. Visst är jag nöjd med tillvaron och lycklig över min familj, men egentid med mina vänner är fortfarande viktigt, även om det blir mer sällan nu än tidigare. På fredag har jag bokat in en helkväll med två av mina bästa vänner och jag längtar verkligen! Nu måste jag bara hitta något roligt att ha på mig! :)

Svar: Å vad härligt det låter. Dagens projekt för mig är att styra upp något liknande framöver ;)
Jennifer Benisty

Petra

jag känner precis igen mig i känslan. jag vill bara klä upp mig dricka lite vin och njuta av att inte bylsa in barnet i overaller....

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress