Den glammiga dagen till ära tänkte jag att ni ska få chansen att vinna ett Make Up-kit från Max Factor.
Kiten innehåller foundation, ett rött läppstift med tillhörande läppenna i den nya färgen Ruby Tuesday & ett guldigt nagellack- perfekt till kommande julfester och andra trevliga tillställningar. Det ni behöver göra är att svara på följande frågor i kommentatorsfältet:

1. Hur många nyanser finns Max Factor Colour Elixir Lipstift i? (tips kolla in Max Factors hemsida)
2. Om just du vinner, när kommer du glamma till din vardag med det nya kitet?

Tävlingen pågår till och med Söndagen den 20/11 och vinnaren meddelas här på bloggen kort därefter. Lycka till nu fina ni!

avenymamma i samarbete med Max Factor
Fannie Löf

1. Max Factor Colour Elixir Läppstift finns i 14 nyanser.



2. Om jag vinner kommer jag sminka mig toksnygg den 3 december, då har gubben och jag barnvakt och bio + middag är planerat!



Ha så kul ikväll på mama-galan!

Johanna t

1. Läppstiftet finns i 14 nyanser.



2. Om jag vinner kommer produkterna att göra mig till den snyggaste mamman på BB:)



Lycka till på galan!

Nina

Hej! kul tävling nu i höstrusket :)



1. Max Factor Colour Elixir Lipstift finns i 14 olika nyanser!

2. Om ja skulle ha turen att vinna skulle ja glamma till det de morgonar ja känner mig riktigt trött och less på detta höstmörker och väder. för oj va dagen känns roligare om man känner sig lite finareän vanligt (inte för att utseendet är allt, men kul är det!) :) För mig låter det oxå som om denna sminkning & speciellt nagellacket kan passa på jul och nyår! :D



Så nu håller ja tummarna!!

emilie

14 olika nyanser!



Om jag hade turen att vinna skulle jag inviga produkterna när jag fyller år (slutet av november) ska fira på "riktigt" (utan barn) för första gången på 2 år(!) ;)



Håller tummarna! :)

Sara

1. 14 nyanser

2. Om jag vinner kommer jag bli skitsnygg varje tråkig måndagsmorgon när jag måste upp tidigt för att vara på föreläsning!

nettan

1.Det finns 14 st nyanser enligt hemsidan.

2.Kommer att ha det den 1 dec då jag skall gå på gratifikationsmiddag här i Göteborg.

Ingrid

1. 14 olika nyanser



2. Fantiserar redan om att lacka naglarna i den härliga guldiga färgen. Blir verkligen perfekt under julen, min systerson lär bli impad av mosters guldiga naglar.



Hoppas galan blir trevlig :)

Diana

1.Den finns i 14 nyanser.

2. Jag ska fira nyår i London hos en vän, där vi är bjudna på en rolig hemmafest med tema Red Carpet, så det gäller att införskaffa sitt första läppstift tills dess.

Bella

1. 14 nyanser!

2. Varje dag! I vinterrusket gäller det att pigga upp, och hur gör man det bäst om inte med lite nya sminkningar? Just ett rött läppstift är jag ute efter och en matchande läpppenna är dubbelt så bra!

Elin K

1. Det finns 14 nyanser.

2. Jag skulle använda sminket för att pigga upp de dagar då man känner sig lite extra... Ja, då allt inte känns på topp. Som en liten härlig boost på morgonen så resten av dagen känns lite härligare!

Lisa Jacobs

Hej!



Rolig tävling!

Elixir lipstift finns i fjorton nyanser.



Jag är just nu så himla förälskad i en securitasvakt som vaktar på mitt jobb. Jag skulle behöva piffa till mig till jobbet, och göra det där lilla extra för att få hans blickar att falla på lilla mig.



Maria

Kul!



1. Läppstiftet verkar finnas i 14 färger

2. Jag använder nästan aldrig täckande smink, men nu när hösten kryper på börjar jag känna mig rätt så.. glåmig. Hoppas på vinst för att pigga upp mig i höstrusket!

Emma Isabell Sellén

Läppstiftet finns i 14 färger.



Jag kommer de dagar jag känner mig extra grå och blek, kleta på lite färg på läpparna och drömma mig iväg till en stor fest där jag kände mig som snyggast - och vips så är ett leende på mina färgrika läppar - och jag vet ju att ett leende möter andra leenden så därmed är alla tråkiga vinterdagar borta!

Emilie

1, finns i 14 nyanser

2, lite röda läppar skulle pigga upp i höst (vinter) mörkret där det mest färgglada man förtillfället bär är reflexer.

Queen Sis

1. Max Factor Colour Elixir Lipstift finns i 14 nyanser.

2.

Min vardag behöver en kick,

då jag precis slutat mitt vik.

Dags att leta jobb och lyssna efter tips,

då kan man behöva ett par röda lips.

Har alltid jobbat inom modefacket,

och i den branschen gillas det guldiga lacket.

Om jag nu detta vann,

så skulle min söka-jobb-vardag bli så himla grann!

Pyttianna

1. Läppstiftet finns i 14 nyanser.



2. Jag skulle absolut glamma till jul och nyår med detta härliga sminkset! :)



ElinAdina

14 nyanser finns det.



Jag älskar läppstift. Alltså ÄLSKAR! Så just det skulle jag använda så ofta jag kann. När jag ska gå ut med soporna, när vi leker med sonens bilbana, kanske när vi ska till öf, eller rätt & slätt en dag jag vill känna mig lite extra piffig.

Fanny

1. Räknade till 14 nyanser.

2. Jag skulle använda det för att dölja den nyblivna2-barnsmorsa glåmigheten, och så skulle jag nog slå på mig lite läppstift när jag lämnar stora på dagis, så hon kan få ett pussmärke på kinden när jag går.

Anna

14!



Som nybliven tvåbarns mamma, en underbar 14 månaders tjej och nu en urgo månadsgammal grabb, är jag faktiskt ganska oglammig. Garderoben har lidit efter två års graviditet och sminket har fastnat i samma spår. Ett nytt kitt hade skjutit in lite välbehövd inspiration, visst kan man ha röda läppar på öppnis!

emmy

1. 14 nyanser

2. Jag skulle behöva glamma till mig med ett rött läppstift. Efter att illamåendent äääntligen verkar släppa i min andra graviditet så känner jag mig lite urlakad. Ett rött läppstift och ett glammigt nagellack skulle göra att jag kanske skulle hitta tillbaka till den där vanliga chicka tjejen igen!

Josefine

1. Max Factor Colour Elixir Lipstick finns i 14 olika nyanser.

2. Om jag skulle vinna, skulle jag använda kitet när jag går på fester och vid jul och nyår. Rött passar så bra i den kommande (nuvarande?) årstiden!

Ellens tankar om mode

1. 14 nyanser

2. Till jul och nyar förstas - röda läppar till jul och pa nyar även guldiga naglar :)

Nilla

Svaret är 14 olika nyanser.



Har alltid velat pröva ett rött läppstift, sett vänner ha det och tänker alltid att någon gång ska jag köpa ett. Men dåligt självförtroende och kritiska stunder framför spegeln har fått mig att gå ifrån kön i affären varje gång. Men vinner jag det här kitet tänker jag skita i det och ha på läppstiftet ute med mina vänner!

Alice

1. Det finns i 14 nyanser

2. Jag kommer att ge hela min vardag en air av glamour genom att bära fint smink så ofta som tillfälle ges. Kan vara allt från en tråkig morgonföreläsning till en fin middag. Rött läppstift passar alltid!

Anna-Karin

1. Läppstiftet finns i 14 nyanser.



2. Jag gillar att göra mig fin till såväl vardag som till fest, men är lite av en Maria Montazami och använder mest nudefärgade stift. Till julens och nyårets alla fester skulle jag däremot behöva glamma till det lite. Jag ser framför mig en makeup och styling i hollywood vintagestil med ljussotad ögonmakeup med rejält med eyeliner och mascara och som kronan på verket djupt röda läppar. Detta kombinerar jag med lösa halvuppsatta lockar, en vintageklänning och höga klackar.

PS

1. Nio nyanser

2. När jag och mitt hjärta åker till Paris för att förlova oss i kärlekens huvudstad!

Diana

I fjorton nyanser finns läppstiftet!



Om jag skulle ha den otroliga turen att vinna så skulle jag lyxa till min vardag med ett par läckra röda läppar! Speciellt i dessa tider med mörka och trista dagar.. Som mamma till en nio månaders liten pojk så blir det tyvärr inte så jätte ofta man "piffar" till sig och gör just det där lilla extra som förut. Ett par röda läppar är perfekta!! Sen närmar ju sig både jul och nyår med stora steg och vad passar inte bättre då än en snygg make och gulmålade naglar då?!

Elina

1. Läppstiftet finns i fjorton nyanser.

2. Jag kommer att testa sminket så fort jag får det. Jag är en som om måste testa allt jag får på en gång! Jag älskar paket även om jag vet vad som finns i dom! Om jag skulle få en bok så skulle jag bläddra i den på en gång, men nu så får jag smink om jag vinner och då testar jag det på en gång!

Jennie

1. Läppstiftet finns i 14 st nyanser.



2. Vinner jag kitet tänker jag göra mig extra snygg så fort jag bara kan, och liva upp gråa och kalla dagar.

Emma

1. 14 olika nyanser



2. Om det lyxiga paketet dimper ner i just min brevlåda så kommer jag piffa till mig lite extra till vår julsittning i mitten av december och förhoppningsvis glittra lite extra för han som är så sjukt gullig. Cheesy I know, men inför kärleken är man aldrig äldre än 14!

Sofia

Hejsan!

Läppstiften finns i fjorton olika stilrena nyanser!



Och om jag skulle vinna skulle jag särskillt använda det på lucia dagen då min skola har julkonsert i annexet! Sen kan ju extra snyggt smink alltid lysa upp en grå måndags morgon!

Ha en bra dag!

Bokälskarinnan

Läppstiftet finns i 14 olika nyanser och om jag hade vunnit detta kitet så skulle jag glamma till mig på en måndagsmorgon för att känna mig lite extra snygg för just nu blir jag bara nertryckt av vissa i min klass (går på folkhögskola) så då känner jag mig inte riktigt snygg längre.

Kristin

Hej! Vilken rolig tävling.



1. 14 olika nyanser



2. Om det händer att det är jag som vinner så ska jag glamma till mig på min födelsedag,julafton och så klart på nyårsafton !!!

Ella

1. Jag fick det iallafall till 14 nyanser.. :D



2. Om jag nu vann, skulle jag först bli otroligt glad! Smink är ju aldrig fel, speciellt inte nu i höstmörkret då man vill känna sig lite finare när sommaren är över. Plus att läppstift är aldrig fel att ha för ''detdär lilla extra''. Man vill ju alltid se fin ut för sin pojke ! :)

martina

1. 14 härliga nyanser

2. Då kommer jag använda det på sambons kommande 25 års fest för att vara extra snygg!

LouiseMonica

Jag är med!

1. 14 olika nyanser.

2. Om detta underbara kit blir mitt kommer jag att använda det på nyår för extra glitter och glamour. Allt är to die for. Love it. ♥

hilda

1. Det fina läppstiftet har 14 olika nyanser!

2. Jag kommer lyxa till det med glamouröst smink när jag vaknar upp, tittar mig i spegeln och ser ett fågelbo på huvudet. Och när jag ser att mascaran från igår har kletat ut sig över halva ansiktet (i med att jag vart för trött för att tvätta bort den dagen innan) Och de dagar jag vaknar upp och känner "Idag är jag snygg!" för att jag har Max Factor MakeUp Kit som står på sminkhyllan och väntar på att jag ska slänga på mig det!

Nikita

Läppstiftet finns i 14 nyanser

om jag vinner detta så kommer jag nog ha de på mig så mycket som möjligt och göra mig extra fin till fester och för killen jag älskar ska falla för mig ännu mer än vad han redan gör! puss<3

Sofia Andersson

1. 14 olika nyanser



2. Vinner jag kitet skulle jag glamma till min vardag direkt jag känner att det är för mörkt och trist. Lite färger gör mer än vad man tror!

Erica

1. 14 nyanser

2. Jag kommer att sätta en extra härlig guldkant på alla härliga vardagar i det mysiga december, i samband med väntan på julen. :-)

Ida

1. läppstiftet finns i 14 olika nyanser

2. jag skulle göra mig snyggast på fredagen för att fira att det är helg.

Håller tummarna :)

Solin ♥

1. Max Factor Colour Elixir Läppstift finns i 14 nyanser.



2. Om jag vinner kommer jag sminka mig toksnygg alla speciella dagar, som julafton, fester osv!♥

Lina

1. 14 olika nyanser.



2. I december så ska jag åka till England för en sångtävling. Då vill jag glänsa uppe på scen.

Skulle vara fantastiskt!



Kram!

Rebecka

1. 14 olika nyanser.



2. Om jag vinner skulle jag använda sminket nu när juletiden närmar sig. Bara tänk så fin man kan vara på glögg-festligheter, julskyltningar, lucia-firande, the big day Julafton och årets sista dag. För till skillnad från förra året känner jag för att verkligen stråla! Föra året var jag liten grå och trasig. När jag jag hel, lycklig och levande!

Malin

1. Det finns 14 olika nyanser.



2. Om jag skulle ha den otroliga turen att vinna kitet skulle jag testa dem direkt! Jag skulle behöva lite lyx nu i höst/vinter mörkret.

Sen skulle det såklart användas för kommande julfester & middagar..!

Cicci

1, Läppstiftet finns i 14 vackra färger



2, Det kommer göra min vardag lite mer fin. Kommer att använda läppstiftet till vardag när jag har sådan tid på morgonen. Har kollat på läppstiftet några gånger det är verkligen vackert! :)

~ M I C H A E L A

1. 14 olika nyanser =)



2. Jag skulle nog göra det på julafton :D

Malin

1. Läppstiftet finns i 14 olika nyanser.

2. Om jag skulle vinna kittet så skull jag piffa upp mig varje dag, varför inte sätta lite glitter och glam till mammaledighets vardagen =)

jennie / dressyrfocus.blogg.se

1. Läppstiftet finns i 14 olika nyanser

2. Jag kommer att vara riktigt julfin på julafton! :D

iisaacson

1. läppstiftet finns i 14 olika nyanser!



2. Om jag skulle vinna kittet så skulle jag nog att piffa upp mig med det när jag ska på någon fest när jag vill vara lite extra fin eller varför inte göra mig läcker varje dag? ;)

Sen så kommer ju julen och nyår snart också, så skulle jag verkligen använda det!



kram!

iisaacson

1. läppstiftet finns i 14 olika nyanser!



2. Om jag skulle vinna kittet så skulle jag nog att piffa upp mig med det när jag ska på någon fest när jag vill vara lite extra fin eller varför inte göra mig läcker varje dag? ;)

Sen så kommer ju julen och nyår snart också, så skulle jag verkligen använda det!



(jag glömde att lämna min mail i förra kommentaren!)

Mayra

1. Max Factor Colour Elixir Lipstift finns i 14 nyanser.

2. Om jag skulle vinna skulle jag använda det till vardags men den skulle passa perfekt till julshowen som vi ska ha i december där jag både dansar och är med i en pjäs. Då man behöver vara extra fin.

Lovisa

1. 14 nyanser :)

2. Jag skulle använda det på grötlunchen vi har som julavslutning på skolan:)

Carola L

1: 14

2:Ett ansiktslyft skulle jag behöva - när jag bland människor ska omkring ströva.

Men det är inget alternativ att tvingas ta till kniv

Så för att få en look så fin och skön sällar jag mig nu till tävlingskön



Länk: http://mammamuh.blogg.se/tavla/2011/november/make-up-kit-fran-max-factor-elixir.html

Ewelina Jungmarker

1.14!

2. Skulle använda sminket till vardags, då jag nu använder h&ms produkter som inte är så speciellt bra, och känner inte för att lägga ner så mycket pengar på smink. så hoppas på en vinst, men ja skulle använda mig av sminket mest på de gråa och trista dagarna! :)

Anna

svar på frågorna:

1. Max factor Colour elixir läppstift finns i 14 olika nyanser

2. Om jag skulle vinna skulle jag använda kittet de där dagarna man känner sig så trist och tråkig, jag skulle använda det för att snygga upp mig inför min pojkvän, jag skulle känna mig som en prinsessa!

Jenny

1. Läppstiftet finns i 14 nyanser

2. Nybliven mamma och snart 30...jag insåg nyss att jag börjat få rynkor och faktiskt börjar bli gammal :O Efter att inte haft tid att sminka mig på väldigt länge har jag nu börjat sminka mig igen och det va väl då jag såg raset jag råkat ut för. Snart är det några tillfällen då jag vill göra mig extra fin; Luciafirandet, julpyssel på öppna förskolan och givetvis julafton då vi för första gången får fira med ett barn hemma efter att förra julen va hemsk då vi precis mist vårt första barn och nu blir det istället en lycklig jul igen...då vill jag att det ska synas på mig att jag mår bra igen.

Emelie Berntsson

Det finns 14 st olika nyanser :)

Jag kommer använda det på nyår när man ska fira med vänner och familj så vill man vara lite extra fin :)

Kram!

J E N N I F E R

1. det finns 14 olika nyanser!

2. Jag skulle göra det på julafton! Då jag & min mamma ska iväg till ett par kompisar jag inte träffat på flera år! Skulle vara kul att va lite extra fin då!

Carina

1. Det finns 14 nyanser.



2. Om jag vinner kommer jag att anväda det under min vistels i Thailand då jag ska bjuda min gubbe på en underbar middag och en juvlig promenad på stranden.

alexsandra

1. Finns i 14 olika nyanser.

2. Om jag skulle vunnit så skulle jag ha använt det nästa vecka då jag ska på dejt för första gången i mitt liv. Att vara fin på första dejten är viktigt enligt mig.

Den där Elin

Fjorton Nyanser (:



Skulle nog vilja piffa upp varje dag med det här kitet, iallfall foundationen (foundationen? heter det så..). Och det röda på läpparna blir nog supersnyggt till julafton o nyår (och ett par hemmakvällar med vuxenmys(; )

Emma

1. 14 nyanser!

2. Jag skulle piffa upp mig extra inför julshoppingen, för hur snyggt är det inte att traska runt i en vinterstad med röda läppar och glittriga naglar? Alla blickar kommer vila på dig! :)

Rakhi

1. 14 nyanser

2. Om jag vinner kitet ska jag lyxa till det lite extra med produkterna under december månads alla mysiga tillställningar som luciafirande, julafton och nyårsafton!

Nilla

1. Den finns i 14 olika nyanser.



2. Jag ska glamma på kommande julfester.

thea

1. 14 nyanser

2. om jag skulle bli den lycklige vinnaren skulle jag använda sminket till att uppgradera mitt utseende på nyårsafton, som i år även är avskedsfest för min bästa vän som åker till irland som au pair den 3/1-2012.



kram!

Frida

1. 14 olika nyanser

2. Jag skulle använda det när jag ska ut och fira min bästa kompis som fyller år i december! :)

Ida

1. Läppstiftet finns i 14 nyanser.

2. Ju gråare det blir ute dästa färggladare måste det bli inne för att jag inte ska deppa ihop totalt, så jag kommer använda det så ofta jag bara orkar!



Lissy

Svar:

1, 14st olika :)

2, Jag kommer att ge mig själv en riktig spa dag någon fredag, först basta och göra inpackning i håret, ha en ansiktsmask och ha en bra olja för huden som verkligen tränger in i huden och gör den mjuk. Sen skulle jag torka håret och klä på mig och måla min naglar omsorgsfult med det guldiga nagellacket och ha på mig fundation och sen fixa ett par perfekta röda läppar , sen skulle jag vara redo för en mysig middag på stan eller att gå ut med mina kompisar!!

June

1. 14 nyanser.

2. Jag skulle använda det tisdagen den 6 december. Varför just då? Ingen speciell anledning. En helt vanlig tisdag, förmodligen ledig från jobbet så jag kommer kanske ta en sväng på stan eller bara se en film i soffan. Men det är lite så jag gör med allt mitt smink. Behandlar det med kärlek, anser inte att någonting är för fint eller för dyrt för att användas en vanlig tråkig tisdag.

Elin Berg

Hej!



1. Max Factor Colour Elixir Lipstift finns i 14 olika nyanser.

2. Jag skulle använda kitet på julafton eller på nyår. Jag är oftast en person som föredrar att gå utan smink. Man vet aldrig hur bra sminket är och hur länge det håller sig. Men med riktiga produkter som Max Factor´s vågar man prova på och dessutom lägger sig ett skonsamt smink natruligt på huden, vilket detta kit gör! Att få känna sig natrulig men endå lite upppiffad gör mycket!

Honi

1. 14 olika nyanser!

2. Jag glammar till vardagslivet mest hela tiden, men kanske på Julfesten med vännerna!

Maria

1. 14 olika nyanser.

2. Jag skulle göra mig riktigt snygg i min nya make-up och matcha det med min nya "lilla svarta" (min förra som var min favorit blev sönderbränd av en väns ciggarett). Sen skulle jag ta med mig mina vänner som jag bor med ut på en helkväll/natt i min nya stad - Oslo.

kikki

1: 14 olika nyanser

2: jag skulle använda detta kittet på julafton för att vara extra fin :)

sandra

1. Max Factor Colour Elixir Läppstift finns i 14 nyanser.

2. Om jag vinner så tänker jag mig att jag kommer ha den snyggaste sminkningen på nyårsfesten! men även de kalla vinterdagarna bland allt vitt så kommer en snygg sminkning till vardags att få mig att lysa upp dagarna både för mig själv och andra :D

josefin

1. Finns i 14 olika och skitsnygga nyanser!

2. Måste man bara välja en dag? Jag skulle glamma till mig så ofta jag bara kunde! Men om jag ska välja ut en väldigt specifik dag så skulle det vara när jag, min kompis som pluggar till läkare i Polen för tillfället (men som kommer hem över jullovet) och ett helt gäng andra kompisar (gamla gymnasiekompisar bl.a) ska ha en julfest/återträff mellan jul och nyår! :)

Lindaalicious

Hej!

1. Colour Elixir finns i 14 nyanser

2. Jag skulle nog använda det på julafton och nyår faktiskt, läckert! Skulle använda det förövrigt också :)

Maria

1. 14 Nyanser

2. Som småbarnsmamma går jag ofta omkring i mjukis & tröja

Rufsigt hår & trötta ögon när jag byter blöja

Detta kit skulle göra mig behagen

En liten kick i vardagen!



o självklart vore de super att göra sig lite snygg inför sambon som jobbar hår.. ;)

Erika

1. Det finns i 14 olika nyanser.

2. Om jag vinner så kommer jag använda det när jag påbörjar min praktik på kommunikationsavdelningen på ett internationellt företag. :)

Therese Karlsson

1. Läppstiftet finns i 14 olika nyanser!

2. Om jag blev den lyckliga vinnaren skulle jag glamma till det så ofta jag bara kan! Varje dag är värd att fira och jag har alltid velat köpa mig ett rött läppstift som passar på röda mattan!

Om jag ska välja ett bästa tillfälle väljer jag helt klart nyår!! Det är första vintern som vi spenderar tillsammans i vår lägenhet jag och min sambo och vi ska troligtvis bjuda över vänner och festa till det! Och självklart bör en perfekt värd ha ett perfekt läppstift. Glittrande naglar låter inte heller helt fel! ;) Tänk vad detta kitet skulle göra varje mörk vinterdag mycket ljusare och roligare!

sara

Hej!



1: max factor elixir lipstick finns i 14 nyanser.

2: skulle jag vinna hade jag satsat allt en dejt i höstmörkret med min älskling. det är lätt att man blir bekväm, men jag vill visa att jag inte bara är vacker utan smink, utan med dessa fina sminkprylar blir man ett med sminket som lyfter fram ens fina sidor! han kommer bli kär på nytt!

Cattis

1.finns i 14 st fäger.



2. Då jag precis har klippt av mitt långa hår i hopp om att det skulle bli lite mera alá 50 tal (älskar 50 talet och dess stil)vilket det kanske inte riktigt blev, och jag känner mig nu lite nere pga det, kanske mest är ovant, men men ett blodrött läppstift från Colour elexir så skulle jag nog få till det där lilla extra för att få det lite mera pinup ala 50 tal, har lixom inte råd att köpa något just nu efter den dyra klippningen.Så att få vinna detta kitt skulle få mej känna mig mera piffig och mera trygg i mitt nya utseende :)

Elin

1. Det finns i fjorton olika nyanser.

2. Om jag skulle vinna så skulle jag använt det nästan varje dag, men hade nog mest använt det på Jul och Nyårsafton:)

caroline

Max Factor Colour Elixir Lipstick finns i 14 olika nyanse, så detså=)



jag skulle använda det specielt till när vi ska fira av mina två vänner som ska resa tillasien i 3 månader.. och samma kväll blir den första gången efter min graviditet som jag går ut , då morsorna ska få dansa llite!

Vanessa

1. Läppstiftet finns i 14 nyanser.

2. Om jag skulle bli utsedd till den lyckliga vinnaren så skulle jag använda mig utav det när vi i slutet av denna tuffa termin ska få ha en avslutningsfest som arrangeras av en lokal advokatbyrå, så att man kan sticka ut lite ur mängden och glänsa lite extra den kvällen! :)

Sandra holmbom

1. Läppstiftet finns i 14 olika nyanser.



2. Om jag skulle vinna skulle jag glamma till mig på Julafton. Innehållet är ju som gjort för den dagen:)

Ulrika

1. Colour Elexir finns i 14 olika nyanser.

2. Om jag vinner kommer jag glamma till mig så fort jag får kitet, då jag inte kommer kunna hålla mina fingrar borta! Annars så är ett speciellt tillfälle dagen innan julafton, när vi åker runt och lämnar alla klappar för att senare samlas och provsmaka skinkan, dricka glögg och ha det trevligt.

emmelie

1: Den finns i 14 olika nyanser

2: Jag skulle glama till min vardag när jag känner att jag behöver lite uppmuntran. De dagar då man inte känner sig snygg eller bra. Då är det perfekt att ha lite extra fint smink som gör att självförtroende höjs igen.

Elanor Jones

1. Lipstiften 14 nyanser

2. Jag skulle överaska mina vänner med en fräsh och glammig vinterlook nu när man har en hel del dystra skoldagar, fyllda med plugg och annat "mysigt", framför sig! Min vardag skulle kunna behöva lite etxra förgyllning..

Nyansen på läppstiftet är dessutom utomordentligt vacker!

Maria

1. Läppstiftet finns i 14 nyanser



2. Varje dag när jag känner för att vara snygg !!!

Sandra

1. Läppstiftet finns i 14 olika nyanser.

2. Som sjukskriven är ordet glam knappast något som existerar i min vardag. Eko i plånboken gör att saker som smink och kläder måste prioriteras bort. Det är synd för man känner sig ju trots allt både piggare och gladare om man får möjligheten att piffa till sig lite. Därför skulle jag ta varje möjlighet jag fick att glamma till mig lite extra om jag vann det här ursnygga kitet! :D

- Frida ♥

1. Läppstiftet finns i 14 nyanser.

2. Jag skulle nog glamma till det riktigt på julafton och möjligtvis dagarna efter då vi alltid träffar släkten då :)

Malin A. Fridh

1. Det finns i 14 olika nyanser.

2. Om jag nu skulle få äran att vinna så hade jag faktiskt planerat att ge bort detta kit till min kära syster som är helt galen i allt gällande mode, smink, smycken. Hon är en underbar person och jag skulle mer än gärna vilja ge henne något fint i julklapp för en gångs skull. Hon är en stor inspirationskälla för mig, då hon varje dag gör sig i ordning innan skolan och kommer ut från sitt rum hur fräsch som helst med stil och klass. På förmiddagen sliter hon i skolan med enastående resultat och på eftermiddagen kommer hon hem och pluggar, men lyckas på något sätt fortfarande behålla det fräscha medan jag snubblar runt i morgonrocken. På helgerna när hon försvinner på fest kan jag sitta på hennes rum när hon gör sig i ordning och bara se på henne. Hon får något i blicken när det kommer till styling och jag bara älskar att se hur glad hon är när hon glider fram.

Det här kitet skulle vara guld värt för henne och det skulle glädja mig något enormt att få vinna och ge henne något riktigt fint som hon förtjänar. Att hon kan få möjligheten att fixa sig mer än vanligt och känna sig riktigt snygg skulle sannerligen ligga varmt om hennes hjärta.

jenny

1: Läppstiftet finns i 14 olika nyanser !



2: Om jag blev den som vann skulle jag nog använda det nästan varje dag, älskar och sminka mig. Plus så skulle jag använda det den 4 december då hela klassen ska på fest, så det skulle bli grymt !



Lycka till på galan, Kram !

jenny

1: Läppstiftet finns i 14 olika nyanser !



2: Om jag blev den som vann skulle jag nog använda det nästan varje dag, älskar och sminka mig. Plus så skulle jag använda det den 4 december då hela klassen ska på fest, så det skulle bli grymt !



Lycka till på galan, Kram !

nelly segerqvist

1: 14 olicka nyanser!!:)



2: Jag skulle nog försöka glamma till det så ofta jag kan, ja nästan varje dag! För man vet ju aldrig vad som händer nästa dag... Man ska njuta och fixa till sig så ofta man hinner, visst man behöver inte göra iordning sig som om man ska på fest varje dag, men i allafall läga på lite puder och täcka över oyhyror, varje dag, tycker jag!:)!



Fin blogg btw!<3

emelia

Det finns 14 nyanser!



Om jag vinner sa skulle jag definitift anvanda det till jul, Prom och nar jag drar pa matcher i skolan och vi klar ut oss (ar utbyesstudent i USA sa japp, high school spirit finns)

Hanna

Max Factor Colour Elixir Lipstift finns i 14 olika underbara nyanser!

Om jag skulle koras till vinnare så skulle jag använda det så ofta jag bara kan för att sätta lite färg på denna mörka årstid. t.ex. piffa upp vardagen, extra julig på julafton eller glänsa mest av alla på nyårs.

emma

1. Max Factor Colour Elixir Lipstift finns i 14 olika nyanser.

2. Jag skulle nog använda det nästan i alla mina vardagar men krydda på det lite extra på nyårsafton. För då ska jag vara med alla mina vänner och min kille och då vill man se extra vacker ut!

Malin

1.Läppstiftet finns i 14 olika nyanser!



2. Jag skulle andvända kitet dom dagarna jag skulle vilja känna mig lite extra snygg, och det skulle vara varje dag! Det röda läppstiftet är som gjort för mig, skulle lysa upp dom mörka kvällarna. Men om jag är tvungen att bara välja en dag skulle jag ta julafton, röd är min favoritfärg och läppstiftet skulle matcha med allt annat rött. och foundationen skulle jämna ut huden jätte fint, och nagelackat skulle piffa upp det hela! /kram

Elisia

Max Factor Colour Elixir Lipstift finns i 14 olika nyanser! Om jag blev en lycklig vinnare skulle jag glamma till mig varje dag faktiskt! För att man vill ju se snygg ut! Och så kommer jag åka till Libanon och festa, fira jul & nyår så jag kommer behöva glamma upp mig med smink, perfekta läppar & naglar och så vill man ju lysa upp stället! Tack så hemskt mycket i förhand, det skulle vara super kul om jag blev en lycklig vinnare! ♥

Elisabet

1. Läppstiftet finns i 14 olika nyanser.

2. Jag hade använt det så ofta jag kunnat, till alla julfester och kalas man ska på och på nyår hade det varit perfekt! :)

Sanne

1. Hur många nyanser finns Max Factor Colour Elixir Lipstift i?



14 sjukt snygga olika nyanser!



2. Om just du vinner, när kommer du glamma till din vardag med det nya kitet?



Så fort jag får hem kitet så kommer jag slita upp det och pröva alla saker direkt!



Sedan kommer jag använda det i samband med att jag utvecklas inom Makeup yrket, eftersom min STÖRSTA dröm i livet är att bli makeup-artist.



Att få chansen att pröva Max Factor's nya kit skulle vara som julafton för mig



Marika

1. Finns i 14 nyanser.

2. Skulle sätta färg på varje vardag och bli glammigast på Högskolan! :) Framförallt skulle jag göra mig galet snygg den 28e december när jag fyller 25!

Anna

1. 14



2. På min makes 40-årskalas (som han inte ens vet om själv kommer bli av=)

Thilde

1. !4 nyanser.



2. På min sambos julfest. Då vi skall äta julbord på en kändis restaurang. =) Så man inte ser helt tappad ut bland alla snygga människor..

isabella

1: 14

2: direkt, så jag är Xtra fin tills sambon kommer hem ifrån jobbet :)

•ANGELiCA;BARWiCH•

1. det finns 14 nyanser :)

3. Jag kommer använda det till att piffa upp min vardag, jag kommer att göra min vardag till en snyggare vardag!

Mischa

1. Det finns 14 nyanser

2. Jag kommer piffa upp mig till julafton med släkten, för nyårsfesten och när jag fyller 18 och ska ut på stan och festa för första gången

Anita

1, det finns 14 st.

2, Varje dag, eller varje gång jag ska ut, ska till skolan, en sväng på stan, hänga med mina väninnor och självklart glamma upp mig ännu mer när jag ska träffa min underbara pojkvän.

j

1: 14 nyanser

2: Nu när snön snart faller och det är mörkt hela tiden, skulle jag sätta på mig det här läppstiftet och bli min egen rudolf som lyser upp vintermörkret! Sen att jag skulle bli en otroligt hip rudolf är en annan femma!

Louise

1. 14 nyanser

2. Inte skolan kanske, men när jag ska ut om kvällerna och ha kul! Har letat efter en bra nyans så den här tävlingen passar bra! :)

SHOAKAN





1. Max Factor Colour Elixir Lipstift finns i 14 nyanser.



2. Om jag vinner den glammiga kitet, kommer jag att använda den på juldagen, nyår och min födelsedag som är 5 januari, och alla andra speciella och vanliga dagar! :D

Lina

1. 14 stycken härliga nysnser :)



2. Jag tycker om att känna mig lite extra fin egentligen när som hälst, men någon gång när det verkligen skulle behövas är alla de där jobbiga pms-morgnarna då man vaknar och känner sig fulare än grannens gamla övergödda tax. DÅ Hade det suttit PERFEKT! ;D

ebba

1. Hur många nyanser finns Max Factor Colour Elixir Lipstift i? svar: det finns 14 nyanser!

2. Om just du vinner, när kommer du glamma till din vardag med det nya kitet? svar: jag skulle använda detta fantastiska smink för att få liv och färg i min tråkiga vardag. Detta skulle medföra att jag skulle känna mig snygg och trivas med mig själv!

Alex

Det finns 14 nyanser och jag skulle använda det till när jag äntligen får träffa min pojkvän. Vi har inte setts på sju år pga långt avstånd men nu ska vi äntligen ses! det skulle kännas awesome att vara lite glammmig då :)

elin hallman

14 nyanser finns det!



Guldiga nagellack tycker jag är jättefint och passar perfekt vid jul, så jag skulle piffat till naglarna med det nu när det närmar sig och man börjar få julkänsla i kroppen. På avslutningsdagen kanske man kan piffa till sig själv lite extra med läpppennan/läppstiftet också :)

SHORTY

svar: Det finns 14 :)

Jag hade använt det både till vardags och fest, främst nyår :)

Madeleine Tran

Det finns 14 nyanser.



Om jag vann skulle jag använt det till julen när man vill göra sig extra fin. Jag har inte så bra självförtroende heller eftersom jag har så många finnar... Men jag skulle också använt till vardagen också! :)

nikki

1. Det finns 14 nyanser.



2. Brukar först använda en matt primer från lumene sen över den lägger jag på min matta foundation från maxfactor, lägger på lite guldaktig rouge längs kindbenet.

Målar sedan kajal från lancome i övre och nedre ögonvrån, lägger ännu en primer från lumene fast för ögonskugga på ögonlocken, målar beige glittrig ögonskugga på hela ögonlocket, målar en guldglittrig ovanpå men bara längst ut, målar sedan med en svart glittrig ögonskugga längs fransraden, avslutar med mascara från lancome

Ema

1. Finns i 14 st olika nyanser :)

2. Det här kitet skulle nog glamma upp julfesten ordentligt så där kommer jag att använda mitt! Även om jag troligtvis kommer börja använda foundationen så fort jag får den, om jag skulle vinna.

V I V I A N N

1. Läppstiftet finns i 14 stycken nyanser



2. Om jag vinner så tänker jag använda sminket under vardagen eftersom att man vill ju se bra ut och dessa nyanser passar bra!

martina!

1. Den har 14 olika söta men ändå riktigt snygga nyanser!



2. Jag är bara 13 år, men jag vill ändå vara lite speciell, sticka ut lite. Jag älskar läppstift, och jag skulle mest använda det till vardags, till allt möjligt! När det passar sig helt enkelt. Och matcha det till någon snygg höst-frisyr.

JEGGO

Hejsan jag räknade det till 14 nyanser! Och god damn it vad snygga!



Och jag skulle använda kitet nästan varje helg Haha! Så förbaskat snyggt så att man blir kär!



kram

chaiima

1. 14 stycken nysnser

2. min pojkvän har bokat en romantisk weekend under nyår så skulle passa perfekt att ha denna kiten med i resan. skulle även använda under vissa vardagar då man känner för att sticka ut lite extra från mängden utan att lägga 20 lager smink. rött läppstift gör det hela :D

Amanda

1. Den finns i 14 olika nyanser!



2. Jag skulle lätt använda den till alla juliga event!

Som student kommer det mycket sånt nu både innan och efter jul som ex, julmiddag och massa olika firanden. Det skulle sitta helt PERFEKT med lite röda och juliga detaljer för att både känna sig snygg och fin,, och eftersom jag inte alls har något smink eller accessoarer i rött så passar denna tävlingen perfekt!



HÅLLER TUMMARNA!!

ida

1. 14 st



2. Snygga till en outfit och julafton och andra speciella tillfällen :)

albana

1. 14 olika nyanser finns det :)

2. Läppstift och kajal. Jag har ganska brun hy naturligt vilket gör att jag inte behöver använda foundation, men med kajal och fin färgade läppar ser jag ut som om jag har ton med smink :)

Louise

1. Det finns i 14 olika nyanser.

2. Jag skulle glamma till mig med riktigt snyggt smink. En schyst bas och en snygg nyans på läppstiftet. Sen skulle jag bege mig ut på stan för en riktigt glammig shoppingtur.

amanda

1. Läppstiftet finns i 14 fina färger!

2.Om jag vinner skulle jag glamma till det både i vardagen, julafton och på andra festligheter. Foundationen skulle jag förmodligen börja använda på direkten. Läppennan, läppstiftet och nagellacket skulle jag nog använda på festligheterna som kommer och eftersom jag inte har något rött läppstift men tycker det är sjukt snyggt med röda läppar så skulle jag bli väldans gla' om jag vann!

Linda

Hej!



1. Det finns 14 nyanser!

2. Jag skulle använda kitet nästa gång jag och mina tjejkompisar har en helg för oss själva som sker nu i början av december. Sedan passar det här kitet även till jul så då skulle jag använda det flitigt till juldagarna och dem dagarna jag vill känna mig extra snygg!

Julia

1. 14 riktigt snygga nyanser :D

2. När min vardag känns riktigt jobbig och jag känner sig ful, tråkig och ruggig, då kommer jag använda mig av kitet. Men även på jul&nyårs-festerna kommer det att passa perfekt :D

Linda

1. Den finns i 14 läckra nyanser!

2. Jag älskar röda läppar, och skulle använda det både till fest och till vardags när jag t.ex. ska fika med mina underbara vänner!

emma

1. Det finns i 14 olika nyanser.

2. Jag har inte vågat köpa mig ett rött läppstift men vill, tyvärr blir det aldrig av. Vinner jag kommer jag bära upp det stolt dom dagar då jag behöver känna mig lite extra fint. resten av sminket är perfekt till vardags för att känna sig vardagsfin.

Sara

1. Det finns 14 st olika nyanser.

2. Jag skulle använda kitet på julfesten, julafton, nyår. Låter riktigt snyggt!

Wilma- Foto och Ridning

1.Det finns 14 olika nyanser!

2.Jag skulle göra mig extra fin när jag ska till stockholm och till jul och nyår! :) Sen skulle jag nog använda det varje dag :)

Amazingme

Fråga 1: Det finns 14 nyanser

Fråga 2: På morgonen, särskilt när jag bär nytt plagg eller nytt smink!

Michelle

1. Läppstiftet finns i 14 olika nyanser ! :)

2. Jag har skulle nog glamma i det direkt när jag får det, och sedan till jul och nyår :)!

tove

1. Max Factor Colour Elixir Lipstift finns i 14 olika nyanser.



2. Jag skulle premiäranvända det på min pappas födelsedag nu i november, och sedan ha det till vardags när det passar! :)

Lina

1. 14 nyanser.

2. Jag skulle blir den snyggaste tjejen på skolan och så skulle jag göra mig riktigt snygg när jag åker och hälsar på min pojkvän som bor 20 mil bort. Självklart skulle jag också använda det till fest, speciellt nagellacket som är gudomligt!

Agnes

1. Svar: Den finns faktiskt i 14 nyanser!

2. Svar: Jag tror att jag faktiskt kommer satsa på att sticka ut i det gråa vintermörkret, en färgklick. Köra järnet en mörk måndag i början av december, det låter väl som en bra idé? :)

Lina Hidling

Den finns i 14 olika nyanser!



Jag skulle antagligen använda det vardagligen jag gillar att vara glamourös lite varje dag:)!

Lotta Bratland

1. Läppstiftet finns i 14 olika nyanser



2. Jag skulle bära sminket alla roliga utekvällar jag ska ha när jag fyller 18 år nu i november!

Mikaela

1, det finns i 14 nyanser



2, om jag vann skulle jag använda sminket de dagar som jag känner sig nere eller mindre värd. Livet är inte alltid lätt, faktiskt så är det för det mesta svårt och då kan man behöva lite extra roligt smink att lysa upp vardagen med!

Therese Hedberg

1. Läppstiftet finns i 14 olika nyanser

2. Varje dag :)

Victoria Pettersson

1.Det finns 14 st nyanser

2.Skulle använda det varje dag!. Fixa och trixa med färger så det passar till allt!

CAROFLINA.SE ♥ LYXIGA VARDAGAR ♥

1. 14 olika nyanser.



2. Jag skulle glamma som sören på julafton. I jul är jag helt ledig från jobb och studier, så då har jag tid att sitta där och bara se allmänt fabolous ut. Något man inte kan göra inom vårdyrket annars, tyvärr. Smink och dylikt är inte så uppskattat där, och det är trist för jag älskar glamour.

Emma

1. läppstiftet har 14 nyanser



2. Piffa till vardagen skulle jag göra med läppstift every day! För det är utan tvekan det bästa som finns! Och så himla snygg är man i det! Och en foundation skulle vara bra eftersom jag för tillfället bara lyxar till mig med puder.. Dessutom så älskar jag nagellack (vilket jag måste använda konstant nuförtiden eftersom mina naglar är missfärgade av för mycket nagellackanvändning...)

Isabelle

1, Den finns i 14 galet snygga nyanser!

2, Jag skulle använda det ofta,men främst till att göra mig extra snygg på julafton i år! :)



/Isabelle

Josefine

1. Det finns 14 nyanser.

2. Hmm, jag är helt galen i nagellack och har alltid naglarna målade. Guld är en färg som jag faktiskt inte har, så det skulle jag nog använda mycket om jag vann.

Foundation är någonting som jag använder varje dag, så det skulle också komma väl till pass.

Läppstift gör ju även den tråkigaste looken lite roligare, så det skulle jag nog använda både till vardag och fest.

Sofie

1. Den finns i 14 nyanser.

2. Om jag vann skulle jag nog använda kitten på jul- & nyråsafton och bara när man allmänt vill piffa till sig lite, om man te.x ska ut och äta med pojkvännen eller liknande.



Nu håller jag tummarna! :D Kram

Hanna Svedvall

14 nyanser.

Jag skulle måla läpparna härligt röda alla de kalla vintermorgonar när dagen behöver ett litet ansiktslyft, känner man sig fin brukar dagen alltid gå lite bättre ;) !

ANGELICA.BLOGG.SE ♥

1. Den finns i 14 nyanser.

2. Om jag vann skulle jag använda kittet på julafton och nyårsafton då jag endast sminkar mig på högtider. Och då vill jag vara extra fin! :)

Ellen

1. Det finns 14 nyanser av Max Factor Colour Elixir Lipstift.

2. Jag skulle göra min vardag lite glammigare varje dag men speciellt på helger och speciella tillfällen.

Sanna

1. Den finns i 14 olika nyanser.



2. Om jag vann skulle jag nog använda kitet till att piffa upp min vardag med lite extra stark färg och rocka skolan! Jag bara älskar röda målade läppar och älskar att VÅGA använda rött i skolan. (inte många som gör det) Kanske även om man fångar upp en killes intresse nu 8 månader sedan efter ett uppbrott man haft med en kille. Man vill ju ha någon att mysa med under denna kalla period som inväntar ;-)

amanda

1. 14, helt klart balla nyanser!

2. jul och nyår, sedan lite då och då till vardags, det är väll inget fel med att vara fin nästan hela tiden? ;)

Isabella Axelsson

1. i 14 nyanser

2. jag älskar läppstift, det är snyggt till alla möjliga kläder, både till vardag och fest, så det skulle nog allt bli använt ofta!

Elin

ååå gud så rolig tävling!

1. det finns 14 olika nyanser.

2. först å främst ska jag använda det här lyxiga kittet när jag ska på idol finalen i globen, å så kul att kanske äntligen få prova röda läppar har aldrig riktigt vågat liksom! sen så blir det nog vid lucia, julbord och på julafton! :D



KRAM<3

Liuza

1. 14 nyanser

2. så fort jag får hem den, låt glammandet börja :)

Evelina

14 nyanser finns läppstiftet i.



Om jag skulle vinna skulle jag använda detta kit på en utekväll tillsammans med mina vänner! Snyggast i rummet? Kanske med det här kitet :D



Nicki

Vilken härlig tävling!



1. Det finns 14 nyanser.

2. Om jag vann skulle jag se till att piffa till mig lite extra och äntligen gå ut på middag med min underbara pojkvän.

sarah

1. Det finns i 14 olika nyanser! :)



Jag kommer bli såglad att så fort jag öppnar det kommer jag direkt testa det! :D

Jag är lite ny inom smink, så kan nt så mkt om det. Men de här smink sakerna låter helt fantastiska! :D

Elin

1. Max Factor's Colour Elexir Lipstift finns i fjorton fina nyanser.



2. Att glamma till sig är något alla bör få chansen att göra i vardagen, vare sig det rör sig om en extra snygg tröja eller ett läppstift i den perfekta nyansen. Skulle jag vinna kittet skulle jag glamma till mig lite extra alla de där dagarna då man känner sig låg och oinspirerad, lite glam kan få vilken dag som helst att kännas som en fest.

Emelie

1. 14 nyanser finns på hemsidan.

2. Nyansen är spännande och kommer definitivt Vara första prio när jag ska ut.! Snart är det utgång här och jag ska fira kittet med, första kvällen som singel!

Hanna

1. 14 nyanser

2. Sminket skulle användas flitigt till vardagarna och helgerna och ett rött läppstift hade passat perfekt nu till julen.

Ebba

1. 14 olika nyanser!

2. Eftersom jag har ett sånt underbart jobb (klädbutik) där vi jobbar i festliga outfits tors-lör skulle jag såklart glamma till mig då! Och eftersom helgen inte är över på lördagkväll när man slutar jobba, skulle jag bättra på stiftet och glamma vidare.. ;)

Linn

Det finns 14 nyanser.



Jag kommer använda det då vi ska ha vernissage på skolan, de blir ett perfekt tillfälle att inviga sminket på :D

Lina

1. 14 olika nyanser!

2. om jag vinner kitet tänker jag använda det varje dag.. because everyday would be my glam day :)



kommer såklart användas flitigt vid partytillfällen också :)

Madelene

1 14 olika nyanser !

2 Självklart blir det till Nyår ! :)

Anonym

Hej!



1. I 14 olika nyanser!



2.Om jag hade vunnit så hade jag använt sminket tillsammans med min kompis på våra Fredagar när vi går ut på klubbar och har det super roligt, men man måste helt klart vara snygg, lite snyggt smink med en glittrig tröja och höga klackar så kör vi!!! :D



Tack! :D

Caroline

Hej!



1. I 14 olika nyanser!



2.Om jag hade vunnit så hade jag använt sminket tillsammans med min kompis på våra Fredagar när vi går ut på klubbar och har det super roligt, men man måste helt klart vara snygg, lite snyggt smink med en glittrig tröja och höga klackar så kör vi!!! :D



Tack! :D

Maya Fassihi

1. Det finns 14 olika nyanser!

2. Läppstiftet kommer jag använda till speciella tillfällen, typ nyår, jul, fester osv. Annars fondationen och nagellacket kommer jag såklart använda till vardags!

Nathalie

1. 14 nyanser.

2. Galet snygg makeup som väcker ansiktet till liv. Svagt till vardags och brassa på med klarrött till fest. Och vad passar inte bäst om den röda nyansen till de sista festerna innan årets slut? Maxfactors makeup får ansiktet att glamma, oavsätt tidpunkt!

Lovisa Andersson

1. 14 olika nyanser

2. Till julfesten med 2 av mina bästa vänner. Kanske kan även de glammas upp av kitet innan vi går ut och äter!

Julia

1. Max Factor Colour Elixir Läppstift finns i 14 olika nyanser.



2. Om jag skulle vinna skulle jag använda foundationen till vardags, och det ur snygga läppstiftet skulle komma till användning under jul och nyår! Är helt förälskad i nagellacket, så det kommer bli svårt att komma på när jag inte ska använda de, det kommer pryda mina fingrar hela tiden tills det tar slut!

frida;)

1. det finns 14 färger :)

2. jag skulle ha det på julafton för att vara extra fin :)

Carro

1. 14 olika underbara nyanser! ;)

2. Om jag vinner tänker jag glamma till min vardag! Speciellt nu i höst-/vintermörkret kommer det kännas extra uppiggande med vacker make-up. För att inte tala om jul- och nyårsfesterna som man mer än gärna vill se ut som en skönhet på! Fast, trots allt, är det väl ändå så att skönhet kommer från insidan... Make-up frå maxfactors gör så att man känner sig självsäkrare och vågar ta fram den där inre skönheten! :)

alma

1. De finns i 14 st nyanser

2. Det går alltid att pimpa looken med dessa tre produkter, men visst blir allting lite snyggare med en härligt snygg hy, galet snygga läppar och naglas som stjäl all uppmärksamhet med sin snygga färg.

Jag skulle helt enkelt använda allting, men mest av allt på typiska "fuldagar" och festtillfällen!

ellinor

1. den har 14 nyanser

2. jag skulle ha brunt puder med röttläppstift och en snygg röd lite julig blus, så att det kommer in lite julkänsla. Men ha en fin ögonskugga till det med och en bra mascara. Jag gillar maxfaktor särskilt deras mascara åh orkar inte gå ner kolla va den heter men typ 200 något haha :)

sofie

1. 14 nyanser

2. Jag kommer framhäva sminket på ett mycket snygg sätt & jag kommer festa till det med en underbar make-up på nyårsafton då jag ska på bröllop!!

Clara

14 nyanser finns det att frossa mellan!

Fondationen kommer jag använda till vardags, lätt! Nagelacket också, och resten av hela paketet kommer jag använda så fort som möjligt, på nästa kommande fest som är min pojkväns 20 års dag!

Så om jag vinner kittet så kommer jag lätt glänsa sönder på festen! Åh gud jag längtar så! :)

amanda

1. det finns i 14 nyanser

2. Jag skulle använda detta snygga läppstift när första snön kommer. då kommer jag en blond tjej lysa upp hela staden med dessa läppar! och det andra passar bra till alla tillfällen men ett guldigt naglack piffar jag gärna till med när jag har på mig något tråkigt svart plagg.

Anonym

1. det finns i 14 nyanser

2. Jag skulle använda detta snygga läppstift när första snön kommer. då kommer jag en blond tjej lysa upp hela staden med dessa läppar! och det andra passar bra till alla tillfällen men ett guldigt naglack piffar jag gärna till med när jag har på mig något tråkigt svart plagg.

Kimberly Utas

1. Max Factor Colour Elixir Läppstift finns i 14 nyanser.



2. ååå jag kommer använda det typ varje dag, för jag älskar att sminka mig och vara fin!

Alexandra

1. 14 nyanser.



2. Jag önskar innerligt att jag vinner. Om 2 veckor firar jag och min pojkvän 6månader tillsammans, då skulle kitet vara helt perfekt!

Pillojn

Är gärna med i tävlingen!



Svar på första frågan: 14 olika nyanser utav Max Factor Colour Elixir Lipstift!



Svar på den andra frågan..: Blir perfekt nu när det närmar sig vintern och lucia, julbord, och såklart NYÅR! och i mellan dessa festligheter tänker jag använda produkterna till vardags men med en diskretare stil!

ADARAS.se - din bloggtidning på nätet!

1. Max Factor Colour Elixir Läppstift finns i 14 nyanser.



2. Jag skulle glamma till mig varje dag! :D Dessutom fyller jag år i december, min lillebror och några kompisar likaså, det är julafton, nyår och massa annat! Därför skulle det passa perfekt om jag kunde vara fin varje dag!

Erica

1. 14 nyanser

2. Om jag vinner så kommer jag använda denna underbara röda färg när vardagen känns riktigt grå och tråkig. När jag vill känna mig vacker och kanske med hjälp av det våga vägra höst- och vinter-deperationen!



Trevlig helg!

MyzaaN

1, finns i 14 olika nyanser

2. om jag skulle vinna skulle ja vardalslyxa varenda jobb dag. Mina jobbdagar är för tillfället monotoma och bleka... skulle piffa upp hella min arbetsplats med de här kitet :D

suss

Just den serien finns i 14 nyanser.

Jag skulle utan tvekan välja en onsdag och den efterföljande torsdagen i december! Just den speciella onsdagen firar jag och maken 10-årig bröllopsdag, och dagen efter firar vi min jämna födelsedag! Dessutom gör vi det långt härifrån, där vattnet är varmt och turkosblått, sanden är vit och mjuk och termometern visar betydligt fler plusgrader än här! Då skulle det verkligen var kul att göra sig extra fin!

= )

Emely

Åhh, jag är gärna med!



* Den finns i 14 nyanser



* Jag hade glammat till den 2 Dec, då är det Julfest med jobbet :) ha det bra!

Mollie Carlsson

14 härligt nyanser.



På fest såklart! Men jag tror jag kommer älska detta kit, så det är inte omöjligt att jag även kommer använda det i skolan.



Här har jag bloggat om tävlingen: http://molliecarlsson.blogg.se/2011/november/maxfactor.html

Anneli

1. Det finns i 14 nyanser!

2. Jag skulle lyxa till det och vara lite glammig för att gå ut på middag med min älskling. Han gnäller på att jag nästan aldrig sminkar mig och det vore så sjukt kul att överraska honom med en snygg makeup och ett riktigt eldigt rött läppstift!



Ha en trevlig helg!

Aggie

Läppstiftet Max Factor Colour Elixir finns i 14 underbara färger!



Jag skulle som nybliven tvåbarnsmor, den 13/11-09, glamma till mig i vardagen.



Varför inte piffa till sig lite extra och ta en sväng till öppna förskolan med efterföljande fika i en galleria?



Lite smink piff livar ju upp ett trött mamma ansikte massor! Man känner sig sååå mycket piggare och snyggare med lite snyggt smink på sig!



Kramar!

Fanny

1. 14 olika

2. Jag skulle definitivt använda sminket på årets julfester!

julia

1 Det finns 14 nya nyanser!

2. jag skulle lyxat till det och använt det på nyårafton. Sista dagen på året och piffa till sig lite!



Louise

1. Max Factor Colour Elixir Lipstick finns i 14 olika nyanser!

2. Min snyggaste höst smink-tips är att bara köra på lite mineralpuder och sen svagt grå sotade ögon och ett mörkare läppstift till, tex. Max Factor Colour Elixir Lipstick Ruby Tuesday skulle passa utmärkt!

moa

Jag är gärna med i denna tävling, och hoppas på vinst! :)



Först och främst, så finns det 14 nyanser.

Och när jag skulle använda sminket är på julafton! Förra julen låg jag över spyhinken, utan släkt eller julmat, med en handduk över pannan och önskade att julen skulle vara över. Inte roligt alls.



Den här gången är jag taggad och vill gärna klä upp mig, och var den bästa versionen av mig själv. Och den här vinsten skulle vara en bra hjälp på vägen.

JENNUBJÖRKLUND

Svar på fråga ett: Det finns fjorton olika nyanser på läppstiftet.

Svar på fråga två: Åh, självklart skulle jag använda sminket till olika julfester! Men vem säger att man inte kan få vara fin lite närsom helst? Om jag vann skulle sminket helt klart åka på när jag är på bra humör.



Kramisar!

marina

Det finns i 14 olika nyanser.

Jag skulle nog använda det den första helgen i december då jag ska ut med mina bäste vänner och ha det skoj. :) Sen är det ju julafton också ;)

tina

1. 14 olika nyanser.

2. Kommer användas till julfester och födelsedagar.

emelie

1. 14 nyanser!

2. Jag skulle verkligen ha det på nyår och jul, och alla små fester där imellan!

Diana

1.Läppstiftet Max Factor Colour Elixir finns i 14 underbara färger!

2. Om jag skulle vinna så skulle jag använda det till jul, fester, när jag träffar min älskade och för att visa att jag är fin med och utan smink :D!

Öka självförtroendet!

Pernilla

Stiftet finns i 14 härliga nyanser!

Om jag vann skulle jag ge bort det till min underbara syster som kämpar både med högskolestudier och arbete. Hon hinner inte titta på produkter, men detta kan hjälpa henne på vägen i djungeln av makeup

Pernilla

Stiftet finns i 14 härliga nyanser!

Om jag vann skulle jag ge bort det till min underbara syster som kämpar både med högskolestudier och arbete. Hon hinner inte titta på produkter, men detta kan hjälpa henne på vägen i djungeln av makeup

angelica

1. Max Factor Colour Elixir Lipstift finns i 14 olika nyanser!

2. Om jag vann skulle jag låta min underbara mamma, som alltid tänker på andra före sig själv, låta glamma till sig lite extra vid finare tillfällen med dessa produkter från max factor (som jag vet är ett favoritmärke vad gäller smink hos henne!) Det skulle bli en fin julklapp som hon nog skulle uppskatta extra mycket vid nyår!

Nathalie

I. Läppstiftet finns i 14 olika nyanser.

2. jag skulle vilja ha det på julafton och nyår! skulle bli skithäftigt och jag skulle sticka ut o känna mig fin :)

josefin

1. Läppstiftet finns i 14 fina färger!

2. Jag kommer faktiskt inte använda det själv utan ge det till min mamma som är i en svacka just nu och jag tycker hon behöver en kick i dessa tiden :)

Rövarmamman

Så fin tävling:)



1.svar: 14 nyanser



2. Det är ett lätt svar, på julafton och till nyår, lite smink kan Lyxa till vilken outfit som helst, å speciellt om man planerar o ha svart klänning denna jul med ;)



Håller min lilla tumme! Ha en fin dag! Kram!

Emmi

1. Läppstiftet har 14 bedårande färger.

2. Jag skulle använda det på nya jobbet och känna mig som en ny människa, underbara färger!

Lina

1. Det finns i 14 olika nyanser!



2. Jag skulle använda kittet, främst nu till jul och nyår! Men även vid andra tillfällen. Och varför inte lyxa till vardagen med ett rött supersnyggt läppstift och guldigt nagellack, då skulle man ju känna sig riktigt fin!



Kramar!

Su

1.Max Factor Colour Elixir finns i 14 sexiga nyanser

2. Om jag vinner denna underbara make-up kit, ska jag sminka mig till den underbaraste inför min miljö projekt presentation :)

coco

1 De finns i 14 nyanser!! :))



2 om jag vinner skulle jag använt sminket till vardagen :D



Elin

1. Max Factor Colour Elixir finns i 14 olika nyanser.

2. Om jag vinner detta kitet, så kommer jag använda det på min systers julkonsert. Det är första gången hon uppträder och jag vill stötta henne till tusen. Hon älskar när jag sminkar mig så det blir helt rätt tillfälle.

malin

1. Den finns i 14 härliga nyanser

2. När det kommer till användning så är jag nyfiken på foundationen för den kommer ju då att användas flitigt varje dag. Röda läppar och guldiga naglar, ja, jag blir då i alla fall och tänka på julafton!

Håller tummarna!

Isabelle

1. 14 nyanser

2: om jag vinner detta make-up kit så ska jag göra en snygg jul make-up inför ett litet första advent firande som vi ska ha hemma :)



Kram :)

IMAGONS - Hobbyfotograf

1. Det finns 14 nyanser :)

2. Jag skulle ha det på min födelsedag och julafton + massor av andra roliga tillfällen för mig :D

Anonym

1. I fjorton olika nyanser

2. varje dag är en fest! men ja skulle även använda det till speciella tillfällen som t.ex ska till Sälen, hade varit perfekt och ha med sig det och plocka fram det fram åt kvällskvisten! :)

Manuela

1. 14 olika nyanser finns det.

2. Ja nu kommer de ju flera högtider och andra partyn som man vill känna sig fräsch och fin inför så kittet skulle redigt användas inför varje tillfälle! :)

Olivia

1. det finns 14 dö snygga nyanser.

2. Jag skulle använda kittet lite varje dag! Sen är det ju inte helt fel att lyxa till det lite extra till jul och nyår!

Clara

Läppstiftet finns i fjorton fantastiska nyanser :)

Om jag vann kitet skulle jag använda det på festligare tillfällen, vare sig om det är till vardags eller på helger. Foundation är ett måste, vare sig om man ska till skolan eller festen. Rött läppstift passar till decembers fester, så som advent, jul och nyår. Och sedan får man inte glömma det guldiga lacket, som jag skulle använda hela tiden då det lyfter upp ens outfit mycket mer än man tror!

Skulle bli riktigt glad om jag vann :D

Kram!

beatrice

1. i 14 nyanser!

2. jag skulle använda det till nyårets härliga bravader! :)det skulle dessutom ge en liten knuff åt självförtroendet!

Alice Asplund

1. 14 st

2. Jag skulle använda det varje gång jag ska på middag hos mina kompisar. Det är alltid så roligt, så varför inte glama upp sig lite? ;)

Daniella

1. Det finns i 14 olika nyanser.

2. Jag har inte så mycket smink som har god kvalité, utan jag har mest bara "skit-smink" så om jag skulle vinna detta så skulle jag bli superglad och på så sett skulle jag enkelt kunna piffa upp min vardag genom att tillexempel bära det fina läppstiftet :)

Julia Billing - Foto

1. Det finns i 14 nyanser.

2. Jag skulle glamma till det varje gång jag ska gå ut med min fina pojkvän, även när man ska iväg på middag med vänner så är det alltid kul att göra sig extra fin! :)

Julia (Fotoblogg)

1. Läppstiftet finns i 14 olika nyanser.

2. Jag älskar att lyxa till vardagen, även om man bara ska en liten runda på stan, eller till skolan så känner man sig mycket gladare och självförtroendet är på topp när man går ut genom dörren med naturligt fint smink och satt på sig sina favoritplagg från garderoben :) Så jag vill vinna detta kitet för att sätta guldkant på min vardag, framhäva mina läppar med ett vackert läppstift eller täcka rodnader med en bra foundation - åh så bra det låter! Glam me up :) Jag tror även dessa produkter inte bara komma passa till vardag utan till riktiga partaj. Lycka till allihopa, inklusive mig själv!

Cattie - everything changes as you like it or not

1. 14 olika nyanser.

2. Jag lär faktiskt ge bort det i julklapp till min mamma, även ifall det är skitnsyggt och jag gärna hade använt det själv!

Zeinab jaber

1. 14 olika nyanser!

2. Om jag vinner så kommer jag glamma till min vardag i princip varje dag, för varför välja just en dag när man kan vara vacker alla dagar i veckan? Lite läpptstift gör dig mycket snyggare, mer än så behövs det inte!

Linda

1.14 olika nyanser!

2. Jag skulle pigga upp de där tråkiga måndagarna, och såklart vara fin till julafton! :)

Fanny

1. Max Factor Colour Elixir Lipstift finns i 14 olika nyanser.

2. Om jag vinner ska jag verkligen piffa upp min annars ganska gråa vardag. Speciellt nu i höst och vinter mörkret. Det kommer passa perfekt till mig eftersom jag inte äger så mycket "bra" smink av hög kvalitet.

viki

Max Factor Colour Elixir Lipstift finns i 14 olika nyanser! :)



Jag skulle piffa upp mig själv på fester/middagar :) men jag kan även piffa upp mig själv på en vanligskoldag, skulle vara perfekt om jag vann har inte så mycket bra smink! Har mera bara H&M's egna märken och sånt där.. Kram :)

Ami

Hej :)



1. lättstiftet finns i 14 olika nyanser



2. Jag skulle använda det den 13 december då jag och min pojkvän firar 2 år och då vi också ska till kyrkan för att lägga ljus/blommor vid vår väns grav som då kommer att ha gått bort för exakt ett halv år sedan. Om hon såg mig med det sminket skulle hon skrika av lycka. Hennes dröm var att få bli make-up artist och att få på mig läppstift(litet internskämt kring läppstift vi hade).



Kram<3

Emmy

Hej vilken toppen idé av tävling!

1. Det finns 14 nyanser.

2. Det värsta jag vet är att köpa smink, men de underbaraste är när man köpt och får sminka sig sådär underbart vackert. Jag tänker absolut använda detta smink under vardagarna, men vad vore inte en party look när jag fyller 18år om en månad. Med röda läppar och sotade ögon och täcka min acne med er foundation. Lycka kallas det! :)

Veronica - var dig själv, för alla andra finns redan

1. Det finns i 14 olika nyanser.

2. Jag har bara "skitsmink" så det skulle glädja mig ngt enormt om jag hade turen att vinna. Fixa till sig snyggt i höstmörkret helt enkelt (:

Sofia

1 Det finns i 14 nyanser !

2 Foundation använder jag varje dag, och just den här har jag velat ha ända sen den kom ut ! Så jag lär piffa upp mig inför jul/nyår och även vardag med läppstiftet och använda foundatinen varje dag !

Jenny

1. 14 olika nyanser

2. Nytt exklusivt smink i smink väskan hade inte varit fel, speciellt inte nu till vintern när lite smink behövs för att lysa upp sig själv i vinter mörkret.

Sofie

1. Max Factor Colour Elixir finns i 14 olika nyanser!



2. Jag skulle använda det varje dag för att få min trötta hösthy att stråla :)

Bee

Hejsan vad kul med tävling! ^^



1; Max Factor Colour Elixir existerar i 14 olika fantastiskt fina nyanser.



2; Detta Makeup kit är perfekt för att piffa till sig under jul och nyårshelgen. Då jag har extremt torr hud under vintern har jag velat testa denna foundation ett tag då den ska ha återfuktande effekt! Läppstiftet är i helt rätt färg för den kalla vintern och piggar upp. Nagellacket i guld e ju bara såå snyggt!!! kommer ha det varje dag tills det tar slut! XD

Helen

1. Det finns ju 14 stycker ursnygga nyanser!



2. Jag skulle börja sminka mog dagligen. Just nu har jag kommit i en svacka där jag inte ha mycket smink som jag känner mig sådär speciell i så detta skulle passa perfekt. Dessutom så firar jag och min älskling 10 år den 28 december så varför inte hitta den perfekta sminkningen tills dess...!

amanda

1. Finns i 14 olika nyanser :)

2. Jag kommer att glamma till det på min 18-årsdag som jag längtar till så mkt!

kram

Ida

Max Factor Colour Elixir Lipstick finns i 19 olika nyanser. Dock är fem slut så alltså 14 just nu.



[email protected]

www.yourdreammydailylife.devote.se

Tova

1. Max Factor Colour Elixir Lipstift finns i 14 olika nyanser. =)

2. Jag har alltid haft ganska dåligt självförtroende men om jag skulle få turen att vinna så skulle det ge en riktig självförtroendeboost! =) Det jag kan komma på nu att jag skulle använda det till är nog dels den 18:e December då jag ska står på scen inför flera hundra människor (nervöst!) och dels den 30:e November då min nya lillebror ska döpas!



Kram!

Karolina Elvin

Jag är en riktig brottarmamma:) Min kille och mina barn brottas och jag hinner inte med mig själv! Vore superkul att få känna sig lite kvinnlig nu när jag fyller 30 och allt:) det finns 14 nyanser av läppstiftet!! Kram kram

Karolina

1. Det finns i 14 nyanser!



2. Jag skulle använda sminket under jul och nyår när man vill vara lite extra fin, men också när man kanske inte känner sig på topp och behöver lite lyx i vardagen :)

Christine

1. 14 olika nyanser!

2. Jag kommer använda detta på julafton, brukar inte sminka mig så mycket annars :) Annars använder jag antagligen upp läppstiftet på nolltid.

Daniella

1. Det finns 14 st olika nyanser

2. Jag skulle använda det alla gånger förutom i skolan, jag skulle använda det vid middagar, göra mig fin när jag känner för det (kan dock innebära vissa skoldagar) Kan vara kul att glamma till sig i sin vardag (i skolan) Jag är ensam tjej i klassen så det är kul att vara "fin" när folk lägger märke till det =)

cecilia

svar 1: 14 styckna olika nyanser!

2. jag har haft torr hud hela hösten nu och det börjar äntligen vända och jag kan nu börja använda smink igen, skulle bli riktigt glad om jag fick chansen att vinna! :) skulle göra min vinter och jul ännu roligare! Håller verkligen tummarna!! :)

malin

1. läppstiftet finns i 14 olika nyasnser.

2. jag kommer inviga det på min 18 års dag den 2 december. Man vill ju vara fin första dagen på krogen. kramar

Therese A - Seul.blogg.se

1. Läppstiftet finns i 14 nyanser

2. Om jag vinner så kommer jag glamma till min vardag med det nya kitet de dagar när allt bara känns tungt. Då kommer jag dra på mig det röda läppstiftet och känna mig svinsnygg även om allt annat inte vill gå min väg =)

Josefine

Det finns i 14 olika nyanser! Jag skulle ha det på mig på nyår, när man får vara lite extra fin! :)

Anonym

Läppstiften finns i 14 olika nyanser!

Och om jag skulle vinna, vilket jag sitter hemma och håller tummarna för just nu, så akulle jag ha röda läppar så fort jag fick tillfälle! Men främst så skulle det komma till bra användning nu när jag har en rad med julkonserter, egen musik video och Lucia framträdande framför mig.

När man står uppe på scen vill man ju såklart känna sig snygg, och inget passar ju bättre då än ett par röda läppar.

Lovisa

Läppstiften finns i 14 olika nyanser!

Och om jag skulle vinna, vilket jag sitter hemma och håller tummarna för just nu, så akulle jag ha röda läppar så fort jag fick tillfälle! Men främst så skulle det komma till bra användning nu när jag har en rad med julkonserter, egen musik video och Lucia framträdande framför mig.

När man står uppe på scen vill man ju såklart känna sig snygg, och inget passar ju bättre då än ett par röda läppar.

PAJEN

1. 14 stycken!

2. jag skulle använda det när jag vill känna mig extra fin. t.ex vid jul och nyår! :D

Ottilia

1: 14 st nyanser som allihoppa är ursnygga.

2: Om jag skulle vinna så skulle det vara jättekul för jag gillar att sminka mig fint och prova nytt. Att få lite nytt smink tackar väl ingen nej till? Speciellt inte nu till jul när man har lite mindre pengar och har kompisar som älskar smink:)

Mia

1. Det finns i hela fjorton superfina nyanser.

2. så fort jag får chansen såklart, det behövs nu i vintermörkret som kommer smygandes! Lite uppiffade läppar är aldirg fel och det ger ett fräschare intryck.Bra och snygga produkter ger dig bättre självkänsla och det vill jag med få med hjälp av Max Factors produkter!

Sara

1. Den finns i 14 olika döläckra färger(nyanser)!



2. Jag ska använda nagellacket på jul, nyår och på fester! Sminket ska jag använda lite då och då, och speciellt när min vän fyller år (ska överraska henne). Min bror förstörde hälften av mitt smink, så det skulle inte vara helt fel att vinna!

Sandra

1. Det finns i 14 nyanser.

2. Jag kommer glamma till mig för killen min ;) Ge han en liten chock eftersom jag inte har den ''glammiga'' looken till vardags.

Charlotte

1. det är 14 nyanser!

2. Men typ varje dag, ge självförtroendet en liten kick med tiptop smink! Minst sagt behövligt efter min roliga depression jag just kom ur. It would make my life worth living again:)

Caroline

1. Det finns i 14 st olika färger

2. Jag skulle använda det varje dag bara det passar med outfiten, men rött passar ju nästan till allt. Men jag skulle DEFENTITIFT använda det på julafton!



hoppas på tur :) Kram <3

Anna

1. Det finns i 14 olika nyanser.

2. Ungefär 60% av allt smink jag äger just nu kommer från tidningar, och det är inte mycket jag äger. Jag tycker inte att det är så bra kvalité på de grejerna och jag vet att dessa prylar man kan vinna är väldigt bra. Jag hade använt de till jul & nyår då mina släktingar kommer ner till oss. Vi syns nästan aldrig och det hade varit väldigt kul att vara fin på jul. Hihi.



Tack & hejjjjjjj. =)

Ruchira

1. 19 nyanser! :)

2. Vid speciella tillfällen där jag vill skina extra mycket! Men självklart också dom dagarna man inte känner sig som allra finast! :)

Agnes Stjernberg

Kul att pigga upp höstmörkret med en rolig tävling!



1. Det finns i 14 nyanser.

2. Hemma hos mig är vi inte dom som är så duktiga på smink. Eller ja, lite puder här och lite puder där med lite maskara sen är det klarrt. Det skulle vara urkul att få piffa upp vardagen med lite nytt glammigt smink, och man känner sig ju mycket fräshare också. Det skulle vara så kul att vinna denna tävling och få ta del av lite foundation (har läst att den är riktigt bra!) och ett underbart fint läppstift. Dessutom kommer nagellacket passa helt utmärkt till min svarta klänning jag tänkte ha nu i jul!

sanna

1. 14 nyanser



2. Jag skulle använda det till finare tillfällen som jul och nyår. :)

Matilda

1. Max Factor Colour Elixir Läppstift finns i 14 nyanser.



2. Om jag vinner skulle jag använda sminket varje dag. Och om det ger bra resultat så skulle jag tipsa alla mina vänner och bloggläsare om det.

Ruchira

1. Den finns i 14 nyanser, skrev fel i förra kommentaren!

2. Jag är tävlingsdansare och använder väldigt mycket smink på danstävlingar och dansuppvisningar, så det blir en hel del pengar. Så ett gratis smink kit skulle inte vara helt fel! :)

Lovisa Sajland

Det finns 14 nyanser



Jag kommer sminka mig väldigt speciellt vid 3 tillfällen.

Det första är den 3 December då jag ska till Big Bowl i Malmö och äta julbord. Det blir högklackar och en snygg klänning och till det vill jag ha en snygg och stilfull sminkning.



Mitt andra speciella tillfälle är självklart julen!! Vem vill inte vara snyggt och proffsigt sminkad då? :)



Tredje tillfället är...vardagen. Bara vardagen. Istället för att bara slänga på lite mascara, lägger jag kanske dit ögonskugga och en eyeliner också!

Jeanette

Svar: 14 nyanser



Jag och sambon ska iväg på en lyxweekend om två veckor, hade varit kul att vara extra snygg då.

Kristina

1. Svaret är 14 nyanser.

2.

I somras förändrades livet - åh den ljuva dagen,

det var då min älskade son lämnade magen.

I brevlådan blott reklam och räkningar dimper ner,

aldrig något härligt egopaket som gör att jag ler.

Vet vikten av att unna sig egenlyx om man har några slantar över,

likväl står jag i lillens garderob och funderar ”är det nåt han behöver…”

Vill inte vara nån ”sunkmorsa” – vill vara tipptopp och läcker,

denna fantastiska vinst om Max Factors produkter - hoppet om drömmen plötsligt väcker…

För visst är det så att även en småbarnsmor,

vill upleva känslan av glitter, magi och glamour.

Så välbehövligt - jag skulle glamma till vardagslivet,

att piffa upp mig för min egen skull liksom mannens - känns givet.

Glamma till en ledig kväll med tjejgänget - det vore kul,

liksom att känna sig extra fin när det snart är jul.

Är ingen bloggerska, ingen fotomodell – ingen kändis alls minsann,

bara en helt vanlig ung mamma som skulle bli helt tokigt, hejdrundrande lycklig om jag vann

LinneaBorg♥

1. Max Factor Colour Elixir Lipstift finns i 14 olika nyanser!



2. Om ja skulle ha turen att vinna skulle ja fixa mig otroligt snyggt inför en mysig kväll på en restaurang tillsammans med min pojkvän! Dessutom har jag knappt något smink som inte är uttorkat eller slut. Så jag skulle därför bli så himla glad om jag vann! Har dessutom inte så bra månadspeng så därför har jag inte råd med nytt... Skulle betyda allt om jag vann! :D

Camellia

1. Max Factor Colour Elixir Läppstift finns i 14 nyanser.

2. Om jag skulle vinna skulle jag inte använda kitet jag skulle ge till min mamma. Hon börjar bli gammal jag vill ge henne detta för att piffa upp henne, hon kommer bli glad pappa kommer tycka hon är snyggare.

Hanna

1. Det finns i 14 stycken olika nyanser :)

2. Dipliner och mascara är ett måste i min sminkväska!

victoria

1. 14 färger finns läppstiftet i.

2. Jag skulle använda kittet bla på min födelsedagsmiddag som jag har tänkt ha för mina tjejkompisar i december.

matilda

1. 14 nyanser

2. Jag tycker det är viktigt att man får känna sig fin även UTAN att det är något speciellt tilfälle, man måste ju få lite lyxkant på en anars grå vardag och det är såna här detaljer som gör det! Men annars så till både jul och nyår, rött läppstift är riktigt härligt och är dessutom en alltid lika trendig läppfärg!

Marianne

1. 14 nyanser.

2. På julafton :)

Linda

1. 14 nyanser!

2. Bara för ett par dagar sedan rensade jag min sminkväska. Nu har jag bara kvar lite foundation och mascara. Inte riktigt den ultimata festlooken? Jag väntar på att få julklappar med sminkgrejer! :)

Ingrid - Mamma till Zelda

1. Det finns i 14 läckra nyanser!

2. Det här glammiga kitet skulle få sätta lite extra lyx i min mammas vardag! Hon har varit en riktig stöttepelare nu sen vi fick barn, och jag skulle så gärna vilja unna henne ett riktigt snyggt och glammigt kit i julklapp!



Kram, Ingrid

sanna

1.det finns 14 nyanser tror jag : )

2.jag kommer säkert bli glad, och jag kommer ha på mig det guldiga nagellacket för att jag ville ha från början en sådan snygg färg och jag kommer ha på mig säkert foundationet och läpstiften och om de sakerna är bra så kommer jag att köpa de en gåång till och varför inte rekomendera de till mina kompisar, tack!

Mari

1 14 nyanser.

2 När jag går till dagmamman, lämnar mina 2 barn och far vidare med den fashionabla bussen till mitt jobb som butiksbiträde. Och glamma ska jag göra heeela den grå vardagen igenom.

ida

1.) 14 nyanser.

2.) Vad är inte mer perfekt än rött läppstift och guldiga naglar på en dag som nyårs afton. Fira av det gamla året och välkomna det nya med glamor! Kommer även användas flitigt till vardags efter det =)

stina

1. 14

2. Wherever i go

Silver

1. finns i 14 nyanser

2. första gången kommer vara på mitt födelsedag :D

Jennifer

1. finns 14st nyanser!



2. Skulle väl använda det varje dag för att känna mig extra snygg i skolan osv, sen glamma till det extra mycket på helger!

rebecca

1. 14 stycken nyanser.

2. Guldiga naglar och röda läppar är något som jag känner mig fräsch och snygg i, vilket gör att jag känner mig mer säker på mig själv när går utanför dörren! så mitt svar är så ofta jag kan för att piffa upp vinter rusket!

Jasmin Toma

1. Max Factor Colour Elixir läppstiftet finns i 14 olika nyanser.



2. Om jag vinner så kommer jag använda det snygga kittet så att jag sticker ut från mängden när jag är tärna på skolans lucia. Det kommer självklart användas på julafton, julmiddagar och på nyårsafton också. Foundationen kommer jag också använda till vardags och läppstiftet och nagellacket kan man piffa till sig med någon gång till vardags.

Jasmin Toma

1. Max Factor Colour Elixir läppstiftet finns i 14 olika nyanser.



2. Om jag vinner så kommer jag använda det snygga kittet så att jag sticker ut från mängden när jag är tärna på skolans lucia. Det kommer självklart användas på julafton, julmiddagar och på nyårsafton också. Foundationen kommer jag också använda till vardags och läppstiftet och nagellacket kan man piffa till sig med någon gång till vardags.

Clara

1. Det finns i 14 olika nyanser.

2. Om jag vinner kommer jag glamma till många av mina gråa, sista-året-i-skola-ångest-dagar med dessa produkter. Man kan lika gärna känna sig fin när högen med skolarbeten växer och kunderna är otrevliga på jobbet.

Nicole

1. Det finns i 14 nyanser.

2. Eftersom jag är arbetslös och innan dess har varit studerande har jag inte haft råd att köpa smink så för min del skulle jag använda det så ofta som möjligt.

Caami

1: 14 nyanser.

2: När jag går på fest och när det är nyår!

E l v i r a

1. Det finns 14 olika nyanser läppstiftet i!

2. Jag skulle glamma till det hela tiden! Varje dag, varje vecka, inga undantag! :)



Kram!

Kimberly

1. 14 stycken

2. Så fort som möjligt! Troligtvis direkt jag fått tag på kitet hemma framför spegeln!! :D

Beatrice, mamma till skrutten Robin

1) I 14 härliga nyanser :)

2) Vi ska på julbord med jobbet, så då hade det varit perfekt. Sen ska vi ha den traditionella grötkvällen hos mamma och co. Varför inte lyxa till det då också med Max Factor smink :)



KRAM

Vilma Henricsson

1. Den finns i hela 14 nyanser!!

2. Jag skulle piffa upp en tråkig outfit med ett färgstarkt läppstift. Eftersom jag använder mycket svarta/vita kläder skulle det passa mig perfekt att vinna detta kitet.



Kram:)

Felicia

1. Läppstiftet finns i 14 nyanser.



2. Om jag vann skulle jag använda produkterna på julafton!Tänk det fina röda läppstiftet och det skimrande nagellacket!Awesome!:)

Sandra

1. 14 nyanser



2. på jul och nyår ofc!

Vilma Henricsson

Jag glömde visst min mail när jag skickade in en kommentar. [email protected]

alexandra

1. Det finns i fjorton olika nyanser!

2. Jag skulle behöva något som piffar upp den vanliga vardagen så att den blir att kännas lite extra samtidigt som jag gillar att lyxa till det lite, kanske under kommande jul/nyårsfester!

Josefine

1. Det finns i hela 14 nyanser :)

2. Jag kommer att använda det varje dag nu när hösten och vintern är påväg. Det kommer verkligen behövas nu när man får blekare hy och inte känner sig lika sommar-fräshoch inte heller känner sig lika attraktiv, som jag tycker alla vi kvinnor alltid borde få göra!

För det är vi verkligen värda.

Zanna Dunstrand

Läppstiftet finns i 14 färger!



Jag skulle glamma till vardagen varje dag, för att ist för att sitta hemma när man är ledsen och göra vardagen ännu gråare än vanligt så tror jag att det bästa sättet är att bara "do everyday beautiful"



KRAM :)

izabelle

1. Max Factor Colour Elixir Lipstift finns i 14 olika nyanser, varken fler eller färre!

2. Det guldiga nagellacket fungerar Exakt när som helst för mig, när jag är less på mina "vanliga" färger eller vill ha goldshining nails, då hade det passat perfekt! Hur Snygg känner man sig inte då? Top 10!

Dessutom hade jag slitit det med Hälsan, haha! Och vad gör Inte ett rött läppstift när man känner sig grå? Det skulle piffa upp Hela min outfit och jag skulle använda det just de dagarna då jag vaknat på fel sida eller kanske försovit mig. Ett röttläppstift gör Så mycket!

Och foundation gör också väldigt mycket, men naturlig hud fungerar bäst för mig men hade absoult använt den vid finare tillfällen, som fester, vid jul, nyårsafton och sådär!

Tack på förhand!

Sophia

1. Max Factor Colour Elixir Lipstift finns i 14 olika nyanser.



2. Om jag vinner detta kit innebär det därmed ett otroligt lyft i min nuvarande ganska tomma sminkväska. Jag kommer då att använda det nya sminket redan vid nästa utgång, middag eller liknande! Det skulle även passa perfekt nu inför jul och nyår!

Elina

1. 14 :)

2. Om jag vinner så lär det säkert bli långa dagar i skolan, för eftersom man kommer synas längre vill man ju se bra ut ;) sen så är det såklart fredagsmyset hemma eller lördagkvällen ute med kompisarn!



Peace out!

maria

1. De finns i 14 nyanser



2. Jag skulle variera mig med kitet och använda det till många olika tillfällen. En bra bas fungerar alltid och skulle få följa med mig utanför dörren varje dag. Ett par flörtiga röda läppar skulle passa perfekt till arbetsintervjun och festliga guldnaglar till jul och nyår!

Sara

1, Max factor Colour elixir lipstift finns i 14 nyanser.

2, jag skulle använda sminket till att ibland glamma till min vardag när det ser trist och grå ut och på fester när jag vill imponera och vissa att jag har glans också. Vem vet om det finns en snygg pojke på festen? ;)

m.

1. Läppstiftet finns i 14 olika nyanser.



2. Om jag skulle vinna detta kit hade jag velat börja använda det med en gång men samtidigt känt att jag ville spara på det, så varför inte inviga det till nästa utgång på fredag och sedan spara till speciella tillfällen så som jul & nyår. Åh, jag vill verkligen vinna!!!

Jenny

1. 14 nyanser



2. Jag skulle använda kitet på julafton, nyår och min födelsedag! :D

3milia lindmark

1. 14 olika nyanser :D

2. Nästa simtävlingen så jag kan som lixom glimta en stund på pallen och sen bara känna då jag kommer upp att jag bara drömde om det där sminket på mig...hihi! nemen ska på släktträff snart, fint o vara fin ju?! :)

Anonym

1. 14 olika nyanser!

2. Om jag skulle vinna skulle jag använda det till mina tråkiga skoldagar, skulle känna mig sjukt snygg! Dessutom till fester och självklart NYÅR!

Hanna

Hej!



1, Det finns 14 nyanser av Max Factor Colour Elixir Lipstift.



2, Eftersom att de senaste ett och ett halvt åren har varit väldigt tuffa... Innehållande en extremt jobbig graviditet, flera sjukskrivningen, barnskrik och envisa graviditetskilon så skulle jag givetvis använda detta makeup-kit varje dag för att lyxa till min mammavardag. Nu i helgen ställde jag mig på vågen och äntligen har jag nått mitt mål efter flera månaders hårt arbete, detta kan väl inte firas bättre än med guldiga naglar och röda läppar.

Mia

1. 14 st

2. Hade helt klart haft det på årets julfest (förmodligen vardagar med ;) !! Lite piff sätter guldkant på vilken grå dag som helst !!

Kerstin

1. 14 nyanser!



2. Jag har faktiskt inget snyggt rött läppstift trots att jag är sminkaholic och sminkar mig hårt varje dag! Men detta sminket kommer självklart va på varje utgång under de mörkaste nätterna i vinter :)

Josefin

1. 14 nyanser finns den i :)

2. Jag använder allt nagellack, när som helst. Däremot Läpstiftet skulle jag vilja ge till min bästa vän och syster. Hon passar så sjukt fint i röda läppar så det är inte sant!

foundationen skulle sitta perfekt! har haft många olika men ingen som är 'den rätta'. Men jag har hört mycket bra om denna foundationen ;)

hela kitet skulle passa perfekt i denna tid på året. :)



Tackar på förhand!

Lydia

1. Läppstiftet finns i 14 olika nyanser.



2. Åh jag behöver påfyllning i min lilla sminkväska såhär innan jul, jag är precis utbildad undersköterska så nu har jag timjobb och det är fattigt i plånboken, mina pengar ska gå till julklappar till min älskade familj, släkt och vänner. I bland får man glömma sig själv. Kramar Lydia

nikita

14!

Jag skulle använt det till min nya stil som jag håller på att ändra. och perfekt till alla dans tävlingar/uppvisningar jag är med på!

SimonHiltula

Hejsan!



1 Max Factor Colour Elixir Lipstift finns i 14 olika nyanser:)

2 Som du kan läsa så är jag en kille. Men jag skulle hemskt gärna velat ge min underbara tjej det här make-upkitet i julklapp, då hon sagt att hon vill ha något typ av smink, hon älskar röda läppar(jag med) och hon gillar att testa olika färger på naglarna.. just nu sitter jag jag faktiskt här och skriver med nagellack på naglarna, hon ville testa något nytt och se hur det passade på mig, tror dock guld kanske skulle vara finare!



/Simon

Ann-Charlotte

1. 14 olika nyanser

2. Jag hade piffat upp mig mer till vardags, på jobbet och till lekplatsen. :) Har tappat lite gravidkilon så nu är självförtroendet på topp.

Trevlig kväll!

Sandra

1. Den finns i 14 nyanser



2. Jag kommer helt klart använda detta på engång, har lite nya underkläder som ännu är oanvända, det skulle passa väldigt bra med rödmålade läppar till!

sacha

1.14 nyanser

2. jag har nyss färgat mitt hår väldigt rött och det jätte snygga röda läppstiftet skulle passa bra till mitt hår,och jag har aldrig ägt ett rött läppstift :)

Sofie



1. Hur många nyanser finns Max Factor Colour Elixir Lipstift i?



Max Factors Colour Elixir Lipstift finns i 14 olika härliga färger.



2. Om just du vinner, när kommer du glamma till din vardag med det nya kitet?



Galmmigt = Röda läppar. Så varför inte spexa till det och glamma till det med röda läppar på jobbet, istället för lite vanligt lypsyl? Sätta lite mer fokus på läpparna, istället för ögonen. Och variera, för att allt inte ska bli en "vardag". Snacka om att Egoboosta sig själv!! Och det behöver man, och det kommer JAG att göra! Våga!!

Emelie Bohlin

1. 14 nyanser

2. Jag sminkar mig exakt varje dag eftersom jag inte vågar gå ut utan smink. Så detta kitt skulle helt klart komma till användning varje dag!

Veronica, Mamma till Leo ♥

1. Max Factor Colour Elixir Läppstift finns i 14 nyanser.



2. Jag skulle göra mig lite extra fin bara till vardags. Det var så länge sen jag tänkte på mig själv och gjorde mig fin för min egen skull.



Jag skulle verkligen bli överlycklig om jag vann detta kit. Nu håller jag tummar och tår för fullt. Kram

Veronica, Mamma till Leo ♥

åh nej, såg att tävlingen bara höll på fram till igår :(

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress