Vet ni vad.
Något jag stör mig på är att det är svårt att hitta strumpor med halkisar på i lillens storlek. Visst, finast är det väl utan dessa klisterduttar men det går verkligen inte om jag inte vill att han ska halka när han busar runt. Är det bara min 2-åring som fortfarande behöver dessa?

I alla fall har jag hittat dessa från Lindex sedan innan men nu föll jag över några från Sockcompagniet (till bra pris dessutom) så äntligen får vi lite variation i strumpberget!

Attention barninköpare: Mer halkskydd åt (små)folket!

pics; nelly.se
Rachel

min 2-åring kör på både och. har hittat många fina halksockar på gekås faktiskt, i färger som han ofta klär sig i, typ grått, blått, svart och med lite diskreta mönster, lite randigt osv. tycker dom funkar bra.

Ann-Charlotte

Jag brukar köpa halksockar på marknader, din är så himla bra. Har inte hittat så bra strumpor någon annan stans. Polarns strumpor är också bra, sitter bra på foten men antihalkskyddet är inte lika bra som marknads-strumporna :):)

andrea

Jag har exakt samma problem när det gäller strumpor till min 15månadersgrabb. Han har rätt stora fötter och drar just nu 22-24, men jag hittar bara halkisar i storlek 19 typ. När min son hade den storleken var han på tok för liten för att kunna gå. Tack för tips! :)

Sepideh

Tack för tipset! Jag brukar ha samma problem! Titta gärna in min blogg, är åxå en stilsäker göteborg(aveny)mamma:) ha det bäst/Sepideh

Jlo

Jag vet inte om det är helt vetenskapligt bevisat :-) men jag har hört att halksockor med duttar under foten inte är bra när det är kallt ute. Duttarna gör tydligen så att foten blir kall, leder kyla eller hur det nu var.



Men inomhus är de ju toppen för halkiga ungar!

Jenny

Verkligen! En annan attention till barninköpare är att strumpbyxor också mer än gärna får ha halkskydd. (Har hittat på kappahl men de är så små i storlekarna så strumpbyxorna jag köpte till 2-åringen passade till 1-åringen??) Fast nej just ja, glömde att flickor ska bara sitta stilla och vara fina ;)

J

Ja, jag vet, jag gör egna halksockor av Pandurotextilfärg (Volume heter den man ska ha, men på Panduro FT vet de vad du behöver bara du andas halksocka ;)).

J

Strumpbyxor med halkpluttar finns på Gekås- annars rekommenderar jag att göra själv, har haft samma issue, Jenny!

Ulliz

Jo halksockar har vi här annars så springer lillen och trillar :)

Ha de got

Frida

Hej!



Polarn har fina halkisar, men de ska bara ha halkisar inomhus. Tänk på att inte ha det när de har skor på sig, speciellt inte nu på vintern. Anledningen till det är att de då står "stilla" i skorna, ett barn ska kunna röra sina fötter i skon då de annars blir kalla. Be de på dagis att vända strumporna ut och in när de ska ner i vinterkängorna!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress