6 januari 2011

FAMILY DAY

ALLMÄNT



Älskar familjedagar när alla är lediga.
Jobbdagarna är roliga men längtan efter lillen och D finns alltid med mig.. Jag har tänkt på det där med längtan, kan det i bland vara så att det är den som är en liten del av tjusningen med olika tillfällen? Jag fungerar i alla fall så att jag ofta brukar ha något jag ser fram emot, det betyder inte att jag inte njuter i nuet (som det kan låta som) utan snarare att jag adderar ett härligt pirr i magen för framtiden som komma skall.. Hur fungerar ni?

bild från en av våra lediga dagar i höstas, i dag blir det en snöigare sådan
Jenny

Vill bara säga att du verkligen har en fin blogg. Läser den varje dag. En liten fråga OT som du gärna får svara på är hur du tycker Bugaboo´n fungerar i snön?

Avenymamma

SVAR: Vi gillar verkligen vår Bugaboo och bor man i stan är det absolut inga problem trots snö, ofta plogas ju ändå trottoarerna. Bor man dock så att det i bland är oplogat eller mycket djupa grusvägar så bör man nog satsa på en vagn med lite större hjul. Dock är det så mycket enklare att dra och styra en vagn med svängbara framdäck och en vagn som inte är så tung. Jag är inte så himla stark så utan Bugaboo´n hade nog blivit tufft för mig =) Sen att den är snygg är ett ytligt plus ;)

Ingrid

håller helt med dig! riktigt skönt att spendera lite tid med dom man tycker om :)

Christine

Jag förstår vad du menar, håller med :) Längtan kan vara bra. Själv längtar jag efter våren, hihi!

Jenny

Tack för ditt svar om vagnen :-)

mamsen

Ibland kan längtan vara svår för en mamma och mormor men desto härligare är känslan när man ses igen!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress