Under året modevockor spottades en del minderåriga på Front Row. Sedan lillen föddes har han fått följa med mig på det mesta, även till "vuxenmiljöer", och jag tror det har bidragit till hans redan sociala personlighet. Så gott som alltid tycker jag att det är upp till varje förälder att bestämma vad deras barn mäktar med, de vet ju bäst, men vad tycker du: Är modevisningar något för de små kidsen eller borde de vara i lekparken med sina kamrater?

pics; am-luls closet, starcasm.net
Sussi

Det är ju som sagt upp till var och en som förälder att bedöma det. Jag tror det är nyttigt för den sociala biten att kidsen får hänga med lite var stans. Men lagom är bäst. 50% lekpark 50% vuxennöje =) That should do it!

Anna B

Jag måste nog, personligen, säga att jag tycker det känns helt fel. Att bli förälder innebär att livet inte kan bara "som det var innan"...

Sara

Jag tycker som så, OM man måste ta med dem. Så ja visst! Men, ingen kan väl sticka under stol med att de flesta småttingar, om de fick välja, nog hellre skulle leka i lekparken eller liknande?

NININIE

Jag är inte förälder själv men har jobbat med barn i flera år. Jag tror att blandade miljöer är bäst. Både "vuxenmiljöer" och lekparken alltså. Att hitta en balans och att ha med sig sitt barn på många olika platser gör barn mer sociala , vilket är bra!

Jennilie

Sv: Det var så lite så, det förtjänade att uppmärksammas ännu mer! :)

Mathilda

Inget emot att barnen är med på modevisningar eller andra 'vuxengrejer' - de kan ju också uppskatta det hela, även om lekparken och kompisarna förmodligen är roligare. Däremot ogillar jag att det i många fall känns som att barnen är med för att 'visas upp.'



Jobbar själv inom förskolan och kan även där känna att många föräldrar bara måste klä sitt barn i moderiktiga kläder (som att det vore någon form av outtalad tävling föräldrarna emellan gällande vems barn som är mest 'inne' etc) men att de sedan glömmer att det praktiska ibland - och speciellt på dagis - måste gå före. Ull-underställ är inte skitsnyggt och inte heller klumpiga overaller men väldigt mycket bättre än att liten 70cm-person ska frysa.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress