Kanske är det för att jag själv är inne i föräldralivet men det känns som att det kryllar av mammor och barn just nu. På stan, på nätet, i tidningar och så vidare.. Jag tycker det känns befriande att det nu verkar som att det faktiskt blivit okej för kvinnor att blanda blöjbyten och nerspydda tröjor med mode och andra egna intressen. Att bli mamma handlar ju inte om att förvandlas till en ny person utan i stället ta den man var innan och addera det med det bästa man kan tänka sig i livet, nämligen Moderskapet. Vad tycker ni?

Ovan text är skriven utifrån mina erfarenheter, självklart respekteras att det är bäst för mig inte passar alla

pics, google, people.com, mama
Sara

Tycker det är kul att läsa dina inlägg och se bilderna du lägger upp. Men något som irriterar mig (ja jag är lärare) och som kanske kan verka trivialt är att du ofta anger google som källa till bilderna. Google är inte en källa utan en sökmotor. Ange sidorna du hittar bilderna på istället. Det blir mer korrekt så och verkar proffsigare.

Annika

Jag fick barn för 20 år sedan och tyckte det var okej då också....Bara orken finns så =)

MammaAda

Visst är det så! Även om jag tror föräldraskapet någonstans ändå förändrar en (till det bättre!) så tror jag det är viktigt att man försöker bevara de intressen man hade och lite av den man var innan man fick barn. Fint collage!

Anna

Bra skrivet! Inspiration!

Filippa - mamma till Liam

Du har så rätt så! Kram

Spider

mycket klokt och mycket sant!

Carro

Kunde inte sagt det bättre själv!!!! Grymt!!!!

Solveig

OOOOjaaaa! Och nu får man vara den man är och addera med mormoderskapet.Nästan ännu bättre.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress