19 april 2010

UTMANING

ALLMÄNT

Spiderchick utmanar och självklart svarar jag;

Blogg jag läser först: Min egen, från Iphonen i sängen, vet egentligen inte varför. Kanske tror jag att jag någonstanns i amningsdimman under natten även slängt in ett litet inlägg.

Blogg jag har hört talas mycket om men aldrig läst: Trendenser, ska tydligen vara en av sveriges största inredningsbloggar och dessutom bor skribenten på Avenyn enligt uppgifter, måste nog kollas in ändå.

Kändisblogg jag följer: Oj, vem räknas som kändis? Jaja, stylebykling, Cecilia Blankens & Feber-Caroline?

Mest kända bloggare jag sett IRL: Spiderchick, har till och med dragit av "Nyss så träffa jag en krokodil" för hennes lille son samt mumsat av hennes berömda bakverk.

Första bloggen jag började följa: Ebba von Sydow, vad som hände med henne sen vet jag inte.

Bloggare jag beundrar och varför: Alla tjejer (och killar också såklart), speciellt de unga, som lyckas med sina bloggar genom en massa slit samt uppfinningsrikedom. Många får tar en massa skit från människor som är avundsjuka, éller från stofiler som inte förstår sig på bloggning, vilket är så töntigt- Go girls och strunta i negativiteter!

Fördelar jag fått tack vare bloggen:
Hmm, jag trodde jag blev igenkänd av en kille på stan som bjöd mig på läsk (han ville kanske att jag skulle omnämna den aktuella drickan i bloggen?), dock visade det sig att han fullkomligt slängde flaskor på ALLA som gick förbi.

Då hatar jag att blogga: 5 minuter efter att jag skulle ha gått hemmifrån och nyss skrivet inlägg inte är till belåtenhet. Står mina killar i dörren och trampar så hatar jag det ännu mer- kluvenheten är ett faktum!

Då älskar jag att blogga: När jag får positiv respons på ett inlägg jag arbetat mycket med samt när jag får snälla kommentarer av oväntade personer som säger sig läsa min blogg på stan. Jag vill ju inspirera så därför värmer det extra mycket!

Person som ofta kommenterar hos mig som förtjänar lite uppmärksamhet: Filippa- mamma till Liam

Nu utmanar jag följande (om ni vill):
Roxemo, Sofias glossip, Carro och alla andra (länka gärna till er i kommentarsfältet).

Nu sticker lillen och jag tillbaka till Gbg, uppdaterar er från Iphonen- Tjing!
Moa

Najs! Det där med att stå med ett halvfärdigt inlägg precis innan man ska ut känner jag igen, mycket stressande och ev dagens i-lands problem ;)



Hoppas tågresan går bra!

Matilda; 19år och Mamma till Mercedes & Leon

gud vilken härlig blogg du har!

Filippa - mamma till Liam

Vad gulligt av dig :) Tack!

Sofia

Tack för utmaningen! Men nej låt oss hitta på en utmaning med lite mer utmanade frågor.



Känner mig helt tom på svar på frågorna ovan nämligen!

Rövarmamman ♥ Gravid igen

O tack sötis! Gör den imorgon, hoppas ni får en fin kväll! KRAMAR till er:)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress