I bland är det svårt att veta hur du ska tänka när man köper nytt till gardeoben
för att på sikt få till ett utbud du är nöjd med. Ännu svårare blir det om du har en tight budget, kanske är du student eller eventuellt mammaledig och din inkomst är skral. Jag har några allmänna tips som du kan börja med att tänka på;

·   
  Börja med att rensa din nuvarande garderob. Dela upp dina plagg i spara, sälj, skänk bort, och slänghögar. Tänk dock på att aldrig slänga plagg/skor/accessoarer du något gång verkligen gillat bara för att de känns omoderna just nu. Tids nog  växer känslan för dem tillbaka igen!

·  
  Sälj som sagt det som du tror har något värde. Tradera fungerar enligt erfarenhet superbra och du kommer bli förvånad över hur mycket som faktiskt går att få en slant för, allt handlar bara om hur mycket du orkar lägga upp till försäljning.

· 
   Gå igenom det du nu har kvar i din ägo och se efter vad du faktiskt behöver nytt.

· 
   För den extra slant du tjänat ihop genom försäljning (eller annan inkomst) går du nu ut och börjar jobba på din nya ordnade & uppdaterade garderob.

Det finns vissa plagg som är värt att lägga lite extra pengar och efford på att finna där ute i modedjungeln då de troligtvis aldrig kommer kännas särskilt oaktuella eller onödiga. Mer om dessa senare i dag, nu måste vi skynda oss iväg på ÖF- i dag blir det Babyteater!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress