28 april 2010

DET KOM EN FRÅGA...

MODE



Det kom en fråga i dag från en läsare, Karin, så här löd den; Vad tycker du om Cheap Mondays leopardjeans? Hiss eller diss?

Ja du, det kan vara ett svårt plagg att bära upp men om jag gillar dem? Ja- Jag älskar dem! Själv skulle jag bära dem med converse som på bilden, en vit enkel t-shirt i lite lösare & see-trough modell med svart bustier under, utsläppt lite okammat hår & pilotbrillor med spegelglas (note till mig själv: Köp det sistnämnda snarast!). Lycka till!

jeans, Cheap Monday


KampanjBanners 12
Karin

Åh, Härligt! :) Du har övertygat mig.. Jag funderade på att matcha med svart linne instoppat i brallorna och svarta ankelboots. Och en drink i handen.

Sofia från Finland

Ååh..jag vill också ha! Har du/ni någon aning ifall man kan få tag på dom via någon nätshop? I Finland är det svårt att få tag på cheap monday. Kollade redan på nelly och zoovillage. ASGRYMMA!

Emmaria

Hmm, de där är ingen favorit hos mig, men på rätt person med rätt styling så :)

Tänkte tipsa om att Åhléns har en massa snygga solglasögon för liten peng, har själv köpt ett par pilot m spegelglas där.

Alexandra

Jag satsade på ett par runda brillor istället. Känns som det finns tusen olika man gärna hade köpt. Inte lust att visa upp din solglasögon samling? Vad tycker du det finns för måsten den här säsongen (runda eller katt kommer jag att köra på)?

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress